سلام به همگی
یک لوگو باحال و خوشگل می خوام ... فقط باید اسم Renco در داخل این لوگو باشه ... یعنی لوگوی این اسم باشه
ممنون
یا حق
سلام به همگی
یک لوگو باحال و خوشگل می خوام ... فقط باید اسم Renco در داخل این لوگو باشه ... یعنی لوگوی این اسم باشه
ممنون
یا حق
سلام خسته نباشي ، اين از اوليش :
![]()
چه سایزی باشه؟
سلام عزیزم منم یه طرح دستی کشیدم ببین خوبه بگو اساتید با فتوشاپ درستش کنن البته با فتوشاپ کار بشه خیلی قشنگتر میشه
اینم لینک:
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
simon جان دستت درد نکنه ... روحی جان طرح قشنگی هستش ولی اگه می شد رو فتوشاپ پیادش کنی ممنونت میشم
یا حق
همون طور که گفتم من نه واردم به فتو شاپ نه وقتشو دارم اگه بگی برات حتما درستش میکنن از همین دوستمون سیمون جان بگو یا مکس عزیز که حرفه ای هستن من فقط میتونم تو ورق یا کاغذ بکشم خیلی برام سخته که تو فتوشاپ این کارو کنم ولی این دوستانمون سه سوته برات درست میکنن
سلام دوست عزيز
اينم كار روحي جان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SIMON137; 20-08-2008 at 15:02.
دست درد نکنه اما میتونست بهتر از این باشه به هرحال شما استادی انتظار بیشتری ازت میره
هر چند دوستمون مثل اینکه خوشش نیومده یا چیزه بهتری پیدا کرده به هر حال دستت درد نکنه
دستت درد نکنه ولی زیاد این دومی خوب در نیومده ... یه جوری هستش ... طرحش قشنگه ولی خودش ؟؟
یا حق
من از اساتید کسی رو نمی شناسم برای همین نمی دونم به کی بگم که طرحت رو خوب درست کنه //// در ضمن سیمون جان می تونی اون طرح اولت رو join now رو حذف کنی
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)