تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: راهنمایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض راهنمایی

دوستان سلام مدتیه دنبال یه گوشی خوب میگردم مارکش فرق نمیکنه ترجیحا نوکیا و یا سونی اریکسون قیمتشم فعلا مهم نیست فقط میخوام صداش توپ باشه و امکانات قابل قبولی داشته باشه و خیلی خز نباشه ممنون در ضمن اگه از گوشی های چینی که صداشون خوبه هم معرفی کنین ممنون میشم نمیخوام امکانات الکی مثل تلویزیون و این چرت و پرتا داشته باشه فقط صداش برام خیلی مهمه در ضمن من شنیدم صدای w660 مدل suny ericson که چینی هست عالیه نظرتون چیه؟

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

منظور از صدای خوب برای اسپیکره یا هندزفری..؟
    اگه اسپیکر منظوره که فکر کنم همین باشه...
    من یک مدل گوشی چینی دیدم که به گفته خود فروشنده از بقیه گوشیها (حتی چینی) صدای بلندتری داشت فکر کنم مدلشم Nec n82 یا بلوتوث N82 یک چیزی تو همین مایه ها بود...
    ولی اگه میخوای از یک برند معتبر باشه و باز هم اسپیکر مد نظره اینها همش خوبه...
    N73
    3250
    6110
    N81
    N95 8gb
    6233
    5300
    5200
    5700
    و...
    W850
    w900
    و....
    البته زیاده ولی اینها فعلا به ذهنم رسید...

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما تا قیمت مد نظرت رو نگی نمی تونی گوشی خوبی بخری.مثل این می مونه که بگی من یه خونه می خوام که بزرگ باشه ولی جاش مهم نیست.به هر حال تا یه حدی می تونی هزینه کنی دیگه.اگه حداکثر پولی رو که می خوای برای گوشی بدی رو بگی مطمئن باش تو این تاپیک بهترین گوشی رو پیدا می کنی.اگر هم رنج قیمت می خوای گوشی با صدای توپ از 120 تومن هست تا . . . آخرش رو نمی دونم.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من مبلغی که میتونم هزینه کنم حد اکثر 200 تومن هست با این تعریفی که از چینی ها شنیدم مفتش گرونه دوستان چندتا مدل خوب و به درد بخور تو این رده قیمت بگن
    Nec N990 که 8 تا اسپیکر استریو داشت نظرتون در موردش چیه؟
    Last edited by danijon_2006; 19-08-2008 at 11:59.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

طبق تحقیقات من اینا خوبن
    w800-w850-w900-w610-w580-
    همچنین من فهمیدم که w850 بیشترین طرفدار رو داره و رای بیشتری رو اورده حالا به نظر شما کدومش بهتره من برام صدای خارجیش خیلی مهمه ممنون همچنین صدای هدفون هاش و مدت زمانی که باطریش شارژ رو نگه میداره و همچنین توانایی ارتقاع مموری تا حداقل 1 گیگ

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پیشنهاد میکنم طرف گوشیهای چینی نری چون یکبار مصرفن و اگه چند بار از دستت بیافته دیگه فاتحش خوندست.
    از توی نوکیا اینا بهترین صدا رو دارن:
    به ترتیب کیفیت:
    1- 5700
    2- 3250
    3- N81
    4- N95
    5- 5610

و به ترتیب بلندی صدا:
    1- N73
    2- N95
    3- 5610

ولی همه اینا بالای 200 تومن هستن (قیمت 3250 رو نمیدونم) اما به نظر من 5700 رو که فکر کنم 240 تومن باشه انتخاب خوبیه. بهترین کیفیت رو داره و بلندیش هم قابل قبوله. دوربین 2 خوبی داره و بهترین فیلم رو میگیره (توی 2 ها)

اما توی سونی اریکسون هم این انتخابا رو داری (به ترتیب کیفیت):
    1- W900
    2- W910
    3- W850
    و کلاً سری W

که قیمت W850 از بقیه ارزونتره و فکر کنم 250 باشه. اما دوربینش بسیار افتضاحه.

کلاً فکر کنم 5700 بتونه راضیت کنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان من یه گوشی چینی هم دیدم به این اسم دست یکی از اقواممون که حدود 2 ساله دارتش و مزیت بزرگش صداش هست که خیلی بلنده و تا حالا باهاش مشکلی نداشته
    suny ericson w660 که رنگشم نارنجی بود کسی نمیدونه کجا گیرم میاد چون واقعا نظرمو جلب کرد و مثل بقیه گوشیهای چینی تلویزیون و چرت و پرتای دیگه هم نداشت و فقط یدونه بلندگو داشت که همه ی گوشی هارو حریف بود و به نظر میاد چیز خوبی باشه الانم شرایط مالیم اجازه نمیده که 240 تومن گوشی بخرم اگه کسی میدونه گوشی که گفتم کجا گیر میاد بگه ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •