مشکل این کد چیه که نمیتونم saveکنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل این کد چیه که نمیتونم saveکنم؟
سلام
میبخشید شما با دستور SELECT * FROM Table1 میخواهید آپدیتی انجام دهید؟؟؟!!!
شما باید دستورات INSERT و UPDATE و DELETE را هم بنویسید،
میتوانید از کلاسس System.Data.OleDb.OleDbCommandBuilder استفاده کنید تا سه دستور فوق را با توجه به دستور SELECt تولید کند.
ها؟
ببخشید من تازه کارم.....
نگرفتم چه عرض کردید
ممنون دو هزاریم افتاد حالا کد را نوشتم و درست شد
من چطوری میتونم با کد یه تیبل به dataset اضافه کنم بعد از اون به databse ؟؟؟
چطوری تو دیتابیس باید با عکس کار کرد
چرا بعضی وقتا موقع save کردن error میده؟؟؟
بچه ها چرا آموزشی برای دیتا بیس نمیذارین مارو راحت کنین؟؟؟؟؟
سلام
من آموزشی برای xml میخوام.....ببخشید که اینهمه درخواست میکنم!
سلام
برای دیتاست میتوانید از dataset.Tables.Add استفاده کنید و برای بانک های sqlserver هم از دستور CREATE TABLEمن چطوری میتونم با کد یه تیبل به dataset اضافه کنم بعد از اون به databse ؟؟؟
ولی باید توجه داشته باشید که الکی جدول جدید نسازید.
مثلاً همین چند روز پیش یکی از دوستان مشابه این سوال را داشت و میخواست در قبال هر کاربرش یک جدول جدید بسازد!!!!!
این قبیل تفکرات کاملاً اشتباه هستند، داده های جدید فقط و فقط باید در سطرهای جدید قرار گیرند نه ستون یا جدول جدید.
اینکه دیتابیس شما 1000 جدول داشته باشد مهم نیست، ولی هیچ گاه و در هیچ شرایط نباید به ازای داده ی جدید برنامه جدول جدید بسازد.
اگر جستجو میکردید، بارها بحث شده بودچطوری تو دیتابیس باید با عکس کار کرد
بهتر است دستور ساخت نمونه جدید را چنین اصلاح کنید و بعد هم در صورت بروز خطا، متن کامل خطا و کد محل خطا را بنویسید.چرا بعضی وقتا موقع save کردن error میده؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن به شخصه نمیتوانم اموزشی بگذارم، وقتش را ندارم، اصولاً توصیه میکنم از تالارها برای یادگیری استفاده نکنید و آنها را جایگزین کتابها (چه واقعی و چه pdf) نکنید، کتاب ارزش دیگری دارد و اینجا فقط میتواند مکمل و در جهت رفع اشکال باشد.من آموزشی برای xml میخوام.....ببخشید که اینهمه درخواست میکنم
ولی در کل چه کاری میخواهید با xml انجام دهید که مشکل دارید؟
Last edited by _H2_; 18-08-2008 at 14:29. دليل: غلط املائی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)