تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: در خواست: نظرات و پیشنهادات شما دوستان در مروده بهینه سازی و کم کردنه حجمه یک قالب گرافیکی وبسایت ?!؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

9 در خواست: نظرات و پیشنهادات شما دوستان در مروده بهینه سازی و کم کردنه حجمه یک قالب گرافیکی وبسایت ?!؟

دوستان و اساتید خسته نباشید

نم نم دارم روی کاره تبدیله این قالب سایتم با word press کار میکنم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی احساس میکنم یه مقدار زیادی سنگین ممکنه باشه
    چون از طرفی هم احتمالا گرافیک های دیگه ای هم اضافه میشن و یه مقدار تو قالب از لحاظه گرافیکی تغییر میدم

میخواستم نظره شما اساتید رو که در فتوشاپ و گرافیک های وب تبحری دارید بدونم

البته همونطور که حتما دیدید مقداره زیادی از بالا بودنه حجم مربوط به استفاده از فرمته PNG هست که برای اینکه سایت background داره و هم موقعیته قرار گیریه آبجکت ها، جدول ها و .... دقیق نیست و بالا پایین میشه به ناچار باید از قابلیته Transparent این فرمت استفاده کنم

فقط ممنون میشم اگر یه مقدار هم زودتر پاسخ بدید چون کاره کد نویسی رو دارم شروع میکنم و تا وقتی که از لحاضه گرافیک و قسمت های مربوط به برنامه ی فتوشاپ تموم نشه نمیتونم کاری بکنم

نیازی نیست دقیق بگید همینکه از نقطه نطره گرافیکی بگید کافیه کد نویسیش اینا با خودم

از مدیرانم خواهشمندم این تاپیک رو با تاپیکه کارام ادغام نکنن که این موضوش کلا یه چیزه دیگش و جداس

پیشاپیش ممنون!

DARIOUSHJH

حـــــرفـه ای aram_nfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

کاری که می تونی بکنی کم کردن تعداد رنگ ها در حالت png هست

غیر از این کاری نمیشه کرد مگر اینکه از رنگ و لعاب قالبت یه کمی چشم بپوشی

3. این کاربر از aram_nfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مرسی آرام جان ولی آخه اونطوری که باز همون gif میشه!×!
    به نظرت قسمت هایی رو حذف کنم یا نمیدونم یه کاری کنم خوبه؟
    الان حجمش خیلی زیاده؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

مرسی آرام جان ولی آخه اونطوری که باز همون gif میشه!×!
    به نظرت قسمت هایی رو حذف کنم یا نمیدونم یه کاری کنم خوبه؟
    الان حجمش خیلی زیاده؟
    نه داریوش جان PNG-8 با 256 تا رنگ رو انتخاب کنی حجم به صورت چشم گیر کم و حداقل افت کیفت رو دارید ..

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه داریوش جان PNG-8 با 256 تا رنگ رو انتخاب کنی حجم به صورت چشم گیر کم و حداقل افت کیفت رو دارید ..
    مرسی هاتی جان!
    ولی png 8 با 256 color که رسما جز فرمت با gif فرقی نمیکنه!
    آخه تو عکس ها معمولا هم از 256 رنگ بیشتر دارن و هم از fade و .... استفاده شده که توی gif و ... خوب نشون نمیده!

به نظرتون دیگه چه کار میشه کرد؟ BG رو ور دارم کلا هم آخه جالب نمیشه که! ولی به جاش میشه از فرمته jpg که به مراتب حجمه کمتری میگیره برای آیکون ها انتخاب کنم!

من همیشه از بچگی با این زیاد شدنه حجمه سایت هام مشکل داشتم! تا میایم یه ذره گرافیک استفاده کنیم همچین میشه!×!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خوب حجم گرافیک این صفحه حدود 500 کیلوبایته. خیلی از جاها به فرمت png یا حتی خاصیت ترنسپرنت نیاز نداری سعی کن بیشتر از table ها برای قرار داد در جای خاص کمک بگیری و زمینه رو ثابت بگیری و از فرمت jpg استفاده کنی حتی اگه خواستی از حالت tranparent هم کمک بگیری همون 256 تا رنگ برای این کارها کفایت می کنه و چیز خاصی از کیفیتشون کم نمیکنه چون رنگ زیادی تو این کارها استفاده نشده

اجرای فلش برای سیستم ها معمولا با استفاده از منابع سیستم انجام میشه و باعث بیشتر شدن سنگینی وب لاگ در نظر کاربر میشه و همینطور کدهای جاوا (البته توی کد نویسی شما استادی ولی گفتم یه اشاره ای بکنم همین)

شاد باشی و آرام

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب حجم گرافیک این صفحه حدود 500 کیلوبایته. خیلی از جاها به فرمت png یا حتی خاصیت ترنسپرنت نیاز نداری سعی کن بیشتر از table ها برای قرار داد در جای خاص کمک بگیری و زمینه رو ثابت بگیری و از فرمت jpg استفاده کنی حتی اگه خواستی از حالت tranparent هم کمک بگیری همون 256 تا رنگ برای این کارها کفایت می کنه و چیز خاصی از کیفیتشون کم نمیکنه چون رنگ زیادی تو این کارها استفاده نشده

اجرای فلش برای سیستم ها معمولا با استفاده از منابع سیستم انجام میشه و باعث بیشتر شدن سنگینی وب لاگ در نظر کاربر میشه و همینطور کدهای جاوا (البته توی کد نویسی شما استادی ولی گفتم یه اشاره ای بکنم همین)

شاد باشی و آرام

اول از همه خیلی ممنون آرام جان که وقت گزاشتی و توضیحاته خیلی خوبی هم دادی و به نکاته خوبی هم اشاره کردی

البته خودم هم تو فکره یه مقدار تغییراته جزیی و کلی هستم تو قالب و گرافیکش
    برای همینم این تاپیک رو زدم که یه مشورتی هم با دوستانه عزیز و واردی مثله شما داشته باشم

بعضی چیزا رو فک میکنم اضافین ور میدارم
    مثلا اون gif بقل و یه مقدار از ریزه کاری ها که حجمه زیادی دارن

خیلی از جاها به فرمت png یا حتی خاصیت ترنسپرنت نیاز نداری سعی کن بیشتر از table ها برای قرار داد در جای خاص کمک بگیری و زمینه رو ثابت بگیری
    در باره این قسمت یه مقدار بیشتر توضیح میدی آرام جان؟ کدوم قسمت ها؟ جدول های بالا رو منظورتونه
    احتمالا اونا رو سرتاسری کنم و به صورته بک گراند! بقیش رو با css و table باید مطالب رو سره جاشون بزارم
    ولی تنها مشکلی که فک میکنم پیش بیاد عدمه تطابقه BG با جایی که این عکسه jpg تموم میشه
    فک کنم متوجه شی چی رو میگم

از زمینه اثبت گرفتن هم منظورتون رو متوجه نشدم! یعنی اینکه BG رو ور دارم اصلا؟

اگه خواستی از حالت tranparent هم کمک بگیری همون 256 تا رنگ برای این کارها کفایت می کنه و چیز خاصی از کیفیتشون کم نمیکنه چون رنگ زیادی تو این کارها استفاده نشده
    در مورده این قسمت هم اکثرا رو با فرمته gif تست کردم
    در حالته Indexed Colors همونطور که گفتید خیلی توی رنگ ها شکسته رنگه قابل توجهی ندارم
    ولی مشکل توی گوشه های گرافیک ها هست!
    اون جاها معمولا از fade یا ساده افتادن استفاده کردم که تو gif این قسمت ها رو همه رو یه رنگ نشون میده! و خراب کاری میکننه!

راهی سراغ دارید برای درست کردنه این موضوع؟

اجرای فلش برای سیستم ها معمولا با استفاده از منابع سیستم انجام میشه و باعث بیشتر شدن سنگینی وب لاگ در نظر کاربر میشه و همینطور کدهای جاوا
    کدهای نوشتاری و text اکثرا موقعه دانلود با مودم compress میشن پس خیلی فک نکنم مشکل خاصی داشته باشن مگر مواردی که روی performance تاثیر منفی داشته باشن

در مورده فلش هم شما اون تبلیغ رو منظورتونه یا header
    اگه header رو عکس کنم خیلی از فضا و حسی که القا میکنه کم میشه
    86 کیلو هست به نظرم خیلی زیاد نیست!

در هر صورت بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هی بابا! اینه مرام معرفت دیگه! باشه
    گزره پوست به دباغ خونه دیر یا زود میفته اونوقت بنده:

با ناکمکی های اکثره دوستان تا اینجا پیش رفتم
    نظری در مورده ایینش دارید یا نه؟ یه گوشه رو بتابونم خوب میشه؟

آخر فروم باز Šepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به به
    خیلی بهتر شده
    فقط سایز هدرش یه مقدار بزرگه
    بهتره اون فضایی که پشت درخت سمت چپ هست برداری
    یا اگه می خوای حتما باشه حداقل اون ناحیه رو تیره ترش کنی
    و اون bg که پشت متن پست ها می افته وقتی پست ها زیاد بشه و bg تکرار بشه، فکر نمی کنم چیز خوبی از آب در بیاد
    مگر اینکه سر و ته bg دقیقا یکی باشه که وقتی روی هم می افته یه دست دیده بشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ولی تنها مشکلی که فک میکنم پیش بیاد عدمه تطابقه BG با جایی که این عکسه jpg تموم میشه
    یه مقدار از BG رو به عکست اضافه کن تا بتونی تطابق رو ایجاد کنی

اون جاها معمولا از fade یا ساده افتادن استفاده کردم که تو gif این قسمت ها رو همه رو یه رنگ نشون میده! و خراب کاری میکننه!
    برای این مسئله هم پیشنهاد من استفاده از jpg هست با اضافه bg به کارت یه کم هماهنگی زیاد میخواد ولی اگه بتونی این کار رو بکنی خیلی از حجم سایتت کمتر میشه

کدهای نوشتاری و text اکثرا موقعه دانلود با مودم compress میشن پس خیلی فک نکنم مشکل خاصی داشته باشن مگر مواردی که روی performance تاثیر منفی داشته باشن

در مورده فلش هم شما اون تبلیغ رو منظورتونه یا header
    اگه header رو عکس کنم خیلی از فضا و حسی که القا میکنه کم میشه
    86 کیلو هست به نظرم خیلی زیاد نیست!
    منظور من حجم نبود میزان استفاده از منابع سیستم هست که باعث سنگینی نمایش یاست میشه

کاری هم که این آخر گذاشتی زیباست

شاد باشی و آرام

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •