دوستان سلام والا من تو چندصدتا فروم خارجی گشتم تا چند مورد در مورد آورکلاک کارتم 7900GT بدونم البته اور بصورت ولت مد خودم به یه جاهایی رسیدم ولی بازم کمک میخام یه فن خوب هم واسه کارت خریدم از نظر دما مشکل ندارم فقط میخام بالای 1.6 بهش ولتاژ بدم حالت دیفالت 1.2 هست یه جورایی تو این عکس گیرم ببینید

خب اول گیر بنده اینجاست که اسن مقاوت 50 کیلو اهم (نمدونم درست گفتم واحد مقاوت کیلو اهمه؟) از کجا گیر بیارم بعد تو گام اول منظور از N و W چی هست (منظور شمال وجنوبه؟)
دوم اینکه کس میتونه بگه که Ground کجا هست منظور کجاست یعنی میشه هر جای پلاستیکی رو گراند فرض کرد و اینکه بار GROUND یا همون GND منفیه دیگه
اگه در این دو مورد منو روشن کنین خیلی ممنون میشم
البته عرض کنم من راه ساده برای بالا بردن ولتاژ تا 1.55 که نسبتا ساده هستو پیدا کردم

راستی ببینید شما کلا تو ایران یا تو الکتریکی ها چیزی بنام مدار کش یا همون circuit writer دیدید چیزی شبیه خودکار هست یا به عبارتی مثل غلط گیر هست ولی مایع داخلش رسانا هست با این وسیله میشه راحت قسمتای مختلفی مدارو بهم اتصال داد شما کدوم راهو میگید
لحیم کاری ؟
یا
یا گیر اوردن این وسیله نایاب؟
البته اگه کسی داره میفروشه یا میدونه کجا میفروشند به ما بگه ممنونش میشم
اینم لینک صفحاتی که من توش گشتم شما هم اگه یه نگاهی بندازیدو چیز بیشتری بفهمیدو منو از تو منگنه درارید ممنون میشم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
من نمیدونم کلا این کارا چهقدر تو ایران رواج داره ولی اگه لینک اولی رو که دادم مربوط به تاپیک هست رو از اول بخونید یه جورایی شاخ در میارید در واقع تو این تاپیک اولین نفری که این کارتو ولت مد کرده رو میبینید و شاید تعجب کنید که چه مخی داره و چه قدر پی گیرش بوده که اومد بدون ترس رو یه کارت 300 دلاری اون زمان کار کرده
من هیچ ترسی بابت سوختن ندارم ولی یه مقدار ابهامات دارم که باس رفع کنم اگه اساتید بتونن دست مارو بگیرن ممنون میشم