تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: بازي بسِار زِيبا و پر طرفدار انلاين maple story

پروفشنال slambovich's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض بازي بسِار زِيبا و پر طرفدار انلاين maple story

maple story
    بازی حالت کارتونی دارد
    و مانند بازی پر طرفدار world of warcraft هستش
    فقط 250 مگ هست
    و در هر لحظه حدود 5000 نفر انلاین هستند!!!!!!
    برای اطلاعات بیشتر و دانلود بازی می توانید از لینک زیر استفاده کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- منبع
    Last edited by slambovich; 14-08-2008 at 20:52.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سر به این تاپیک بزن.این بازیش خیلی باحال تره و با گرافیک بهتر و یه mmorpg واقعیه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون دو سه تا از بچه ها هم تو اون هستن شما هم بیا تا بیشتر بشیم.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    من این بازی رو میخوام دانلود کنم.
    کسی تا حالا این بازیو کرده ؟
    میگن خیلی باحاله و مثه wow جذابیت داره.
    من عکساشو دیدم ، حال کردم.
    اگه کسی بازی کرده ، بگه که چندتاسوال دارم ازش.
    ممنون

داره خودمونی میشه AmatX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

خوب من هم دارم زیر خاکی در میارم :d

من یک هفتست که دارم maple story بازی میکنم و به این نتیجه رسیدم که اگر با دوستان ایرانی بازی کنم بازی خیلی جذابتر میشه !
    البته قبل از زدن این پست کل نت رو زیر رو کردم و فقط برای این بازی 2 تا تاپیک فارسی پیدا کردم که یکیش همینجاست که هر دو تاپیک هم فسیل شدند :d

واقعا جای تاسف داره که چنین بازی زیبایی که طبق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دومین بازی MMO RPG پرطرفدار دنیاست اینقدر بین ما ایرانیها ناشناخته مونده :(

حالا یه سری توضیحات هم در مورد بازی میدم

این بازی ساخت کشور کره ی جنوبی است و در سال 2006 منتشر شده و همچنین free است. طبق گفته دوستان در این تاپیک در ابتدا حجم بازی 250 مگابایت بوده
    ولی در حال حاظر 2 گیگا بایت حجم داره و این یعنی محیط و فضای بازی 8 برابر بزرگتر شده.
    در بازی امکاناتی مثل تشکیل گروه (party ) و عضویت در Guild هم وجود داره. بازی داری 4 نژاد و 5 کلاس پایه است.
    بازی گرافیک 2D و کارتونی داره که احتمالا" در نگاه اول تمامی کسانی که بازیهای خفن سه بعدی بازی کردن بگن این دیگه چییه ! :d
    ولی فقط اگر یک ساعت این بازی رو امتحان کنید متوجه جزئییات بسیار زیاد این بازی میشید که همین دلیل به تنهایی باعث میشه بشدت معتادش بشید >

اگر به این بازی علاقه مند شدید میتونید عکسهای بازی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
    این هم یک عکس از کارکترهای بازیکن ها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر کس تمایل داره که با هم بازی کنیم اینجا اعلام کنه که من واقعا خوشحال میشم :x
    من در سرور اروپا بازی میکنم که سرور شلوغی هسته و به دلیل پینگ بهتر شما هم بیایید همینجا عضو بشید.

برای عضویت در بازی به این سایت برید و یک اکانت بسازید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای دانلود هم از این لینک که خودم دانلود کردم . بازی رو از سایت سرور اروپا با لینک مستقیم دانلود کنید

اگر لینک خراب شد این ادرس صفحه ی دانلود

با این ADSL مزخرفی که دارم یک هفته طول کشید تا بازی رو دانلود کردم ولی ارزشش رو داشت !

اگر اینترنت هسته ای داشتید و سریع عضو شدید و شروع کردید در سرور KRADIA کارکترتون رو بسازید و در کانال اروپای 1 بازی کنید که من اونجا هستم و منتظرتون هستم :x

امیدوارم که دوستان استقبال کنند اگر سوالی بود در خدمتیم

نکته مهم : دوستانی که میتونند wow در سرورهای اورجینال بازی کنند بهتره این بازی رو با wow مقایسه نکند چون یکی از دلایلی که این بازی در سطح جهان محبوبیت زیادی داره free بودنشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

salam,bebakhshid man Dshab in bazio download kardam,va vaght nasbesh kardam,moogheye k roo icon clickmikoonam,3 goozine miyad k avalish,chek for solutions online,doovoomish run program,va 3voomish,cansell,vali vaght avalliroo mizanam hichi nemishe,va vaght goozineye 2voomroo mizanam,in error mide::GameGuard:initialize Failed (0),Error occurred while running GameGuard.please send all *.erl files in GameGuard folder to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via email.) age mishe koomakam konin,mamnoon misham :X:X:X!!!Rasti inam yahoome,age mishe add koonin k koomakam koonid,vahid.saadat@ymail.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •