کسی میدونه که کار و درامد برای یک مایا کار حرفه ای در خارج از کشور چطوره![]()
کسی میدونه که کار و درامد برای یک مایا کار حرفه ای در خارج از کشور چطوره![]()
خوب یکی از دوستان که اروپا زندگی میکرد میگفت اگه کارت خوب باشه برای حتی کارهای پیش پا افتاده کلی پول میدن...کار هم زیاده....
اونجا اول مدرکت رو نگاه می کنن بعد کیفیت رو نگاه می کنن بعدم تازه قبولت میکنن.البته فکر میکنم اینطور باشه![]()
شهاب درست میگه
فقط كافیه یه جا خودی نشون بدی ، دیگه نونت تو روغنه
باید حرفه ای كار كنی
البته از قیمت كارا و یا حقوق ماهیانه هیچ اطلاعی ندارم
موفق باشی
یه ژاپنیه هست که خدای مکس و مایاس و بابت هر ساعت کار 300 دلار میگیره.
به دو چیز بستگی داره یکی سطحت یکی نوع کار در کل از اینجا بهترو بی درده سرتره
دوست من شما اگه سرمایه ی مالی لازم رو دارید که بتونید برید اونجا و کارتون هم خوب باشه همین الان پاشو برو یه لحظه هم واینستا.در ضمن یکی از دوستان گفته بود اونجا اول به مدرکت نگاه میکنند و ........... .دوستمون راست گفته ولی نه کاملا.جاهایی مثل پیکسار و ..... به مدرک نگاه میکنند نه همه جا .نمیدونم چرا اسم خارج میان همه به اروپا و آمریکا فک میکنند.ببین من پیشنهاد میکنم اگر واقعا کارت خوبه بری دبی که هم نزدیک باشه هم خرجش کمتر.در ضمن این عربا دارن خوب سرمایه گذاری تبلیغاتی میکنند.نونت تو روغنه.حالا خود دانی.
من عموم توی شرکت بازی سازیه Vivendi Universal کار میکنه . دقیقا" نمیدونم چه جوریه ولی از نظر درآمد به قول خودش با حقوق 24 ساعتش تونسته یه خونه بخره . . . . .
سلام
مدتیه که اینجا سر نمیزنم
من خدم تو اروپا هستم
اگه شما 3 دی کار حرفه ای هستی میتونی با اون شرکتی که میخوای کار کنی تماس بگیری و دمو ریل خدت را نشان بدی =====> همون کارات و شما باید بگید که چه جایگاهی را میخواهید مدلینگ یا لایتینگ و رندرینگ یا کمپسیت و .......
حقوق و ایناش خیلی خیلی خوبه
کسانی که میخوان برن خارج :
اگه شما مدارکی را در دست داشته باشید چن درصدی شانس دارید تا کار را در دست بگیرید. برای اونایی که میخوان برن خارج برای تحصیلات باید multimedia را تمام کنند ! هر سوالی که دارید همینجا بپرسید
سلام بحث جالبیه!
دوستان این مدرک رو از کجا باید گرفت تو ایران دقیقا؟ اگه خلاف قوانینه تو پ خ بگین بهم. یعنی برای کار حرفه ای که بخوایم مدرک بگیریم کجا باید بریم برای مایا.
بعد تو خود ایران هم اگه میشه بگین برای این که مشغول بشیم به کار باید کجا بریم چیکار کنیم چه طوری ار ارائه بدیم اصلا کجاها میگیرین مایا کارها رو؟ ببخشید می دونم تاپیک مال کار خارج هست ولی اینم بگین دیگه که تاپیک کامل بشه.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)