سلام ...
دوستان کسی میدونه با این ارور دیوانه کننده چه باید کرد؟
راه حلی به غیر از عوض کردن ویندوز باشه لطفا..ممنون
![]()
سلام ...
دوستان کسی میدونه با این ارور دیوانه کننده چه باید کرد؟
راه حلی به غیر از عوض کردن ویندوز باشه لطفا..ممنون
![]()
ببینم هر usb وصل میکنی این ارور رو میده ؟usb ت رو به سیستم دیگه ای وصل کردی مشکلی نداشته؟
نه فقط دو تا کابل دو تا گوشی مختلف ! تو سیستم های دیگه وصل میشن !
حتما گوشي ها احتياج به نصب نرم افزار خاصي دارند
سلام
راستش این مشکل یکی از مشکلات بسیار بد و در بعضی مواقع غیر قابل حل هستش .
قبلا روی این مورد که خیلی ها دچارش بودند کامل بحث شده ولی متاسفانه هیچ کدوم از اونها مشکلشون حل نشد .
یکی از دلایل به وجود اومدن این مشکل می تونه از ورژن usb ها باشه .
یعنی ممکنه قطعه ای که به سیستم وصل می کنید دارای usb ورژن2 باشه و usb ماردبورد شما ورژن 1 باشه .
ابتدا مطمئن بشید که ورژن هر دو یکی هستش . با استفاده از دفترچه ماردبورد می تونید ورژن usb را بفهمید . و برای دونستن ورژن usb قطعه ای که به سیستم وصل می کنید به دفترچه اون رجوع کنید . در صورت موجود بودن .
یکی از دلایل میتونه از نصب نبودن usb داریو شما باشه . به ادرس زیر برید و ببینید علامت سوال زرد رنگ جلوی usb ها وجود داره یا نه
Control Panel > System > Hardware > Device Manager
موفق باشی /
من مین بردم usb1 هست ولی فلش usb2 میزنم همچین اروری نمیده و فکر نمیکنم از usb 1 یا 2 باشه.
کامپيوتر شما نميتونه اين usb ها را دتکت کنه. تنها راهش اينه که برنامش را پيدا کني و نصب کني . اصلا خيلي وقتها با نصب ويندوز هم درست نميشه .
عزیز جان نرم افزار گوشی نصبه..اما وقتی گوشی رو به کابل و کابل رو به کیس وصل میکنم همچین اروری میاد !
سلام
ممنون..همونجور که گفتم واسه ی همه ی usb ها این مشکل نیست..بیشتر در مورد کابل usb موبایله..
اینم یه تصویر دیگه !
به هر پورتی که وصلش میکنم همینو میگه..
اهوم..چه باید کرد؟
بگیر نگیر داره...بعضی وقتا با عوض کردن ویندوز درست میشه
بالاخره چه باید کرد؟؟!
یا کابل رابط ضعیفه یا یو اس بی
اول کابل رو عوض کن
اگه دیدی نشد یکی از اینا بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
کابل رابط موبایل رو که نمیشه عوض کرد !
گرفتن یکی از اینا راه آخره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)