سلام دوستان ، من یه مشکلی دارم و اونم اینکه به محض این که کانکت میشم دوباره دیسکانکت میشم ظرف چند ثانیه من نمیدونم چیکار کنم آیا با تعویض ویندوز مشکل حل میشه یا مودم مشکل داره ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ در ضمن ویندوزم هم XP هستش.ممنونم
سلام دوستان ، من یه مشکلی دارم و اونم اینکه به محض این که کانکت میشم دوباره دیسکانکت میشم ظرف چند ثانیه من نمیدونم چیکار کنم آیا با تعویض ویندوز مشکل حل میشه یا مودم مشکل داره ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه ؟ در ضمن ویندوزم هم XP هستش.ممنونم
شما تنظيمات مودم را تغيير داده ايد ( تنظيمات را به حالت اوليه بر گردانيد)
يا
مشكل از سرور دهنده باشه (با سرور دهنده خو تماس بگيريد)
منم با بعضی isp ها این مشکل رو دارم پس با یک isp دیگه امتحلن کن اگه نشد همون تنظیمات مدم که king گفت رو انجام بده
دوست عزیز این به چند عامل بستگی داره
1-کارتت تموم شده(احتمالاً بعد از تموم شدن کارت Disconnect نشدی و یادت رفته یا یوزر و پسوردتو کسی دزدیدهو استفاده کرده یا کسی دیگه از خونه بعد از تو کانکت شده)
2-تظیمات دیال آپ خودت رو ریستور کن
3- برای اطمینان کامل از این مورد یه زنگ به پشتیبانی ISP کارتت زنگ بزن و چک کن و یه Dial up جدیدی تعریف کن
سلام
یه بار مودمت رو کامل Unistall کن و بعد اگر شد ، مودم رو داخل یه Slot دیگه قرار بده و دوباره مودم رو Install کن
موفق باشید
سلام دوستان
ممنونم از همه شما و اول اینکه با همه ISP ها مشکل داره
دوم اینکه اصلاً کسی به تنظیمات دست نزده
اما دوست عزیز میشه این راه حل رو یه توضیحی بدی ؟ یعنی Uninstall کردن رو بلدم ولی قضیه این slot چیه ؟ میشه برام روشنش کنی ؟
ممنونم
آهان slot سخت افزاری رو میگی ؟ خودم متوجه شدم. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)