من چند تا تصادف خفن داشتم. در ادامه اگه این تاپیک فعال تر شد همشون رو شرح خواهم داد. خواهشا با جزئیات کامل بگین که دیگران بتونن از تجربیات شما استفاده کنند.
من چند تا تصادف خفن داشتم. در ادامه اگه این تاپیک فعال تر شد همشون رو شرح خواهم داد. خواهشا با جزئیات کامل بگین که دیگران بتونن از تجربیات شما استفاده کنند.
يك بار تو جاده تصادف شده بود همه ماشينا واستاده بودن راه بسته شده بود.منم آروم ترمز كردم و واستادم.ماشين جلوييم حركت كرد و رفت ولي من تا اومدم به خودم بيام كه راه بيفتم ديدم يك اتوبوس داره با سرعت بهم نزديك ميشه .ديگه فرصت عكس العمل نبود و اتوبوس با سرعت 60_70 تا از عقب زد بهم و حدود 10 متر ماشين پرت شد جلو.صندوق ماشين تا شيشه عقب كامل جمع شد ماشينم آردي بود تبديل شد به آردي هاچ بك.
بعد تصادف با اينكه كمربند هم داشتم ولي تا 4 روز نميتونستم گردنم را تكون بدم.
اين بدترين تصادف من بود.
از اون به بعد وقتي تو جاده يا حتي تو شهر ترمز ميكنم بيشتر پشت سرم را نگاه ميكنم تا جلو.
وقتي يكدفعه به ترافيك ميرسم و مجبور ميشم واستم خيلي آروم سرعتم را كم ميكنم(مثلا 200 متر مونده به ترافيك)و با فلشر به راننده پشت سرم هشدار ميدم.
سعي ميكنم موقع ايست با ماشين جلويي فاصله داشته باشم كه اگر خطري پيش اومد امكان عكس العمل باشه يا حد اقل اگر كسي از پشت سر زد من ديگه با ماشين جلويي برخورد نكنم.
Last edited by hessam_sz; 13-08-2008 at 21:35.
آفرین این یعنی یه راننده خوب ((( از اون به بعد وقتي تو جاده يا حتي تو شهر ترمز ميكنم بيشتر پشت سرم را نگاه ميكنم تا جلو.
وقتي يكدفعه به ترافيك ميرسم و مجبور ميشم واستم خيلي آروم سرعتم را كم ميكنم(مثلا 200 متر مونده به ترافيك)و با فلشر به راننده پشت سرم هشدار ميدم.
سعي ميكنم موقع ايست با ماشين جلويي فاصله داشته باشم كه اگر خطري پيش اومد امكان عكس العمل باشه يا حد اقل اگر كسي از پشت سر زد من ديگه با ماشين جلويي برخورد نكنم. ))))
البته این را هم بگم که این مشکل بیشتر تو ایران اتفاق مییفته چون فاصله را رعایت نمیکنن اگر فاصله رعایت بشه مطمئنا خیلی تصادفات کمتر میشه
نکته دوم هم اینه که تو جاده ماشین دست خانوم ها ندید ( این خیلی نکته مهمی هست )
به نظر من تو شهر هم ندين چه برسه جاده.
اصولا خانم ها بيش از اندازه احتياط ميكنن و قوانين را رعايت ميكننو همين موضوع خودش باعث تصادف ميشه.
چند روزی بود که زانتیا خریده بودم. به همراه دو تا از دوستان داشتیم می رفتیم تولد یکی دیگه از دوستام. سره یه میدون تا چراغ سبز شد همه ماشین ها با هم شتاب گرفتن که سریع تر از چراغ رد شن. جاده 2 لاینه بود ولی چون من عجله داشتم از لاینه 1.5 اقدام به سبقت کردم. یهو پیکان وانته سمته راستم یه کم رامو تنگ کرد و من مجبور شدم به چپ منحرف بشم. در همون لحظه یه 18 چرخ با کانتینر از چپ سوارم شد.
کروکی کشیدیم و 2 ساعت دیرتر رسیدیم به مجلس.
پیام اخلاقی : برای زهره مار نکردن تولده دوستان از لاینه 1.5 استفاده نکنین.![]()
6 سال پیش کورس انداخته بودیم سرعت بالا بود کنترل از دست رفت با پاژرو از بالای پل پارک وی افتادم پایین رانندم من نبودم.243 تا بخیه خوردم.کتفم شکست.پای چپم از رون شکست.2سالم رو تختم خوابیدم.یادش میوفتم تنم می لرزه.
همشون جالب بودن.
من هم یک بار بچه بودم با بابام وایساده بودیم دور یزنیم.میدون بود.
ما کورولا داشتیم.
بعدش دیدیم که یک تانکر آب بهمون زد.
تا وسط میدون رفتیم.
ترمزش نگرفت ما هم رفتیم دیگه.
تا یک هفته بدنم درد می کرد.
Last edited by DaXteR; 13-08-2008 at 22:50.
ما هم نداشتیم
فقط یه بار از یه دره ی 25-30 متری تو مریوان افتادیم که از ماشینمون هیچی نبود
سه تا هم گاز پیکنیکی داشتیم که خوشبختانه نترکیدن
و 8 نفر تو ماشین بودیم همه هم زنده موندن
شکر خدا
با 140 150 تا رفتم تو گارد ریل وسط جاده ولی هیچیم نشد . کمر بند بسته بودم
1 تومن رفتیم تو خرج
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)