تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 70

نام تاپيک: تا به حال تصادف خفن داشتین؟ چطوری بوده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض تا به حال تصادف خفن داشتین؟ چطوری بوده؟

من چند تا تصادف خفن داشتم. در ادامه اگه این تاپیک فعال تر شد همشون رو شرح خواهم داد. خواهشا با جزئیات کامل بگین که دیگران بتونن از تجربیات شما استفاده کنند.

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يك بار تو جاده تصادف شده بود همه ماشينا واستاده بودن راه بسته شده بود.منم آروم ترمز كردم و واستادم.ماشين جلوييم حركت كرد و رفت ولي من تا اومدم به خودم بيام كه راه بيفتم ديدم يك اتوبوس داره با سرعت بهم نزديك ميشه .ديگه فرصت عكس العمل نبود و اتوبوس با سرعت 60_70 تا از عقب زد بهم و حدود 10 متر ماشين پرت شد جلو.صندوق ماشين تا شيشه عقب كامل جمع شد ماشينم آردي بود تبديل شد به آردي هاچ بك.
    بعد تصادف با اينكه كمربند هم داشتم ولي تا 4 روز نميتونستم گردنم را تكون بدم.
    اين بدترين تصادف من بود.
    از اون به بعد وقتي تو جاده يا حتي تو شهر ترمز ميكنم بيشتر پشت سرم را نگاه ميكنم تا جلو.
    وقتي يكدفعه به ترافيك ميرسم و مجبور ميشم واستم خيلي آروم سرعتم را كم ميكنم(مثلا 200 متر مونده به ترافيك)و با فلشر به راننده پشت سرم هشدار ميدم.
    سعي ميكنم موقع ايست با ماشين جلويي فاصله داشته باشم كه اگر خطري پيش اومد امكان عكس العمل باشه يا حد اقل اگر كسي از پشت سر زد من ديگه با ماشين جلويي برخورد نكنم.
    Last edited by hessam_sz; 13-08-2008 at 21:35.

3. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آفرین این یعنی یه راننده خوب ((( از اون به بعد وقتي تو جاده يا حتي تو شهر ترمز ميكنم بيشتر پشت سرم را نگاه ميكنم تا جلو.
    وقتي يكدفعه به ترافيك ميرسم و مجبور ميشم واستم خيلي آروم سرعتم را كم ميكنم(مثلا 200 متر مونده به ترافيك)و با فلشر به راننده پشت سرم هشدار ميدم.
    سعي ميكنم موقع ايست با ماشين جلويي فاصله داشته باشم كه اگر خطري پيش اومد امكان عكس العمل باشه يا حد اقل اگر كسي از پشت سر زد من ديگه با ماشين جلويي برخورد نكنم. ))))

البته این را هم بگم که این مشکل بیشتر تو ایران اتفاق مییفته چون فاصله را رعایت نمیکنن اگر فاصله رعایت بشه مطمئنا خیلی تصادفات کمتر میشه

نکته دوم هم اینه که تو جاده ماشین دست خانوم ها ندید ( این خیلی نکته مهمی هست )

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آفرین این یعنی یه راننده خوب ((( از اون به بعد وقتي تو جاده يا حتي تو شهر ترمز ميكنم بيشتر پشت سرم را نگاه ميكنم تا جلو.
    سعي ميكنم موقع ايست با ماشين جلويي فاصله داشته باشم كه اگر خطري پيش اومد امكان عكس العمل باشه يا حد اقل اگر كسي از پشت سر زد من ديگه با ماشين جلويي برخورد نكنم. ))))

البته این را هم بگم که این مشکل بیشتر تو ایران اتفاق مییفته چون فاصله را رعایت نمیکنن اگر فاصله رعایت بشه مطمئنا خیلی تصادفات کمتر میشه

نکته دوم هم اینه که تو جاده ماشین دست خانوم ها ندید ( این خیلی نکته مهمی هست )
    به نظر من تو شهر هم ندين چه برسه جاده.
    اصولا خانم ها بيش از اندازه احتياط ميكنن و قوانين را رعايت ميكننو همين موضوع خودش باعث تصادف ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه سباستین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

چند روزی بود که زانتیا خریده بودم. به همراه دو تا از دوستان داشتیم می رفتیم تولد یکی دیگه از دوستام. سره یه میدون تا چراغ سبز شد همه ماشین ها با هم شتاب گرفتن که سریع تر از چراغ رد شن. جاده 2 لاینه بود ولی چون من عجله داشتم از لاینه 1.5 اقدام به سبقت کردم. یهو پیکان وانته سمته راستم یه کم رامو تنگ کرد و من مجبور شدم به چپ منحرف بشم. در همون لحظه یه 18 چرخ با کانتینر از چپ سوارم شد.
    کروکی کشیدیم و 2 ساعت دیرتر رسیدیم به مجلس.
    پیام اخلاقی : برای زهره مار نکردن تولده دوستان از لاینه 1.5 استفاده نکنین.

داره خودمونی میشه Numb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    مستطیل سبز

پيش فرض

6 سال پیش کورس انداخته بودیم سرعت بالا بود کنترل از دست رفت با پاژرو از بالای پل پارک وی افتادم پایین رانندم من نبودم.243 تا بخیه خوردم.کتفم شکست.پای چپم از رون شکست.2سالم رو تختم خوابیدم.یادش میوفتم تنم می لرزه.

8. این کاربر از Numb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DaXteR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

همشون جالب بودن.
    من هم یک بار بچه بودم با بابام وایساده بودیم دور یزنیم.میدون بود.
    ما کورولا داشتیم.
    بعدش دیدیم که یک تانکر آب بهمون زد.
    تا وسط میدون رفتیم.
    ترمزش نگرفت ما هم رفتیم دیگه.
    تا یک هفته بدنم درد می کرد.
    Last edited by DaXteR; 13-08-2008 at 22:50.

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بادش بخير بچه يدفعه پريد وسط بلوار.......

11. 2 کاربر از Hazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

ما هم نداشتیم
    فقط یه بار از یه دره ی 25-30 متری تو مریوان افتادیم که از ماشینمون هیچی نبود
    سه تا هم گاز پیکنیکی داشتیم که خوشبختانه نترکیدن
    و 8 نفر تو ماشین بودیم همه هم زنده موندن
    شکر خدا

13. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

با 140 150 تا رفتم تو گارد ریل وسط جاده ولی هیچیم نشد . کمر بند بسته بودم
    1 تومن رفتیم تو خرج

صفحه 1 از 7 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •