با سلام
خدمت تمامی دوستان و عزیزان ...
این تاپیک را تقدیم می کنم به تمامی علاقه مندان و بخصوص
دوست عزیز و مهربانم , مدیر محترم , گیمر حرفه ای , جناب " Sam fisher 08 " گرامی
امید به اینکه تاپیک مورد توجه تمامی دوستان قرار بگیرد و علاقه مندان در این تاپیک فعالیت داشته باشند ...
توضیح مختصر :
در این تاپیک موضوع اصلی معرفی شخصیتهای بازیهای ویدیویی , شامل بازیهای رایانه ای و کنسولها می باشد .
تا به حال شخصیتهای فوق العاده ای در دنیای بازیها خلق شده اند , شخصیتهایی که گاها نمونه واقعی از آنها در جامعه ها وجود داشته و چه بسا در آینده شخصیت هر یک از ما خود سوژه ای باشد برای یک بازی رایانه ای ...
اما اینکه هدف از خلق این اشخاص چه بوده , می تواند در فهم بهتر موضوع آن بازی تاثیرات فراوانی داشته باشد ...
شخصیتهایی چون " ماریو , توماس آنجلو , شخصیت ناشناس دووم , پرنس فارس ,دانته , مکس پین , کریتوس , الطیر و ...
اهداف تاپیک :
1. معرفی شخصیتهای بازیها .
2. بیوگرافی و توضیحات پیرامون شخصیت مورد نظر
3. اشتراک گذاری تصاویر مربوط به شخصیت
4. توضیح مختصر پیرامون کمپانی ای که این شخصیت رو خلق کرده است
5. جدیدترین اخبار پیرامون تغییر و تحولات شخصیت ها
6. معرفی مهارتها و سلاح ها
7. بیاد ماندنی ترین دیالوگ مربوط به آن شخصیت
8. و هر موضوعی که به معرفی شخصیت مورد نظر کمک می کند .
خب , دیگر توضیحات کافیست و بهتر است به اصل مطلب بپردازیم .
به امید یاری دوستان در ادامه راه .
پیشنهاد مهم :
در ضمن اگر دوستان علاقه مند , تمایل به همکاری با اینجانب را داشتند می توانند در پیغام خصوصی این موضوع رو مطرح کنند تا در گروهی که در گروه های اجتماعی , تشکیل داده ام عضو بشوند و با همکاری یکدیگر و برنامه ریزی دقیق مطالب جالب و مفید رو ترجمه کنیم و در تاپیک قرار بدهیم . چون منبع فارسی اصلا موجود نیست به همین دلیل بالاجبار مطالب لاتین رو باید ترجمه کنیم ...
البته عضویت در این گروه مزیت دیگری هم که دارد این است که همزمان چندین نفر با هم بر روی یک پروژه فعالیت می کنند و علاوه بر اینکه کار تقسیم بندی می شود , سریعتر نیز به مقصود می رسیم ... همچنین مطلب تکراری نخواهیم داشت ...
در پایان مطالب جمع آوری شده و ترجمه شده را به همراه نام تک تک افرادی که بر روی این پروژه ها فعالیت می کنند , بعد از هر پروژه در انتهای مطالب ذکر می کنیم ...
توضیحات تکمیلی پیرامون این قضیه را در همان گروه ذکر می کنم .
به هر حال
اگر هم موضوع مورد پسند واقع نشد , خب دیگر هیچ !
نظرات و پیشنهادهای تک تک اعضای محترم فروم , برای این حقیر , گرامی و قابل احترام می باشد , چه مثبت و چه منفی , پس هر زمان که مطلبی به ذهنتان رسید , حتما به من منتقل کنید , البته خواهشا در پیغام خصوصی ( pm ) که از بحث اصلی این تاپیک خارج نشویم ...
سربلند باشید .