تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: ######### دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیان #########

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض ######### دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیان #########

دیگه نیاز نیست 2 تا دیکشنری تو گوشیتون نصب کنید ! با 1 تیر 2 نشان بزنید. Unidic2 هم که هم کنده و هم واسه همه ی گوشی ها نصب نمی شه. این دیکشنری خیلی بهتره از Unidic2
    دیکشنری محبوب slovoed که با وجود ساپورت نکردن فارسی طرفداران زیادی داشت حالا با وجود زبان فارسی دیگه چی می شه . . .
    حالا فارسی برای این دیکشنری اومده . پس برید و بینهایت باهاش حال کنید

دیتابیس فارسی به این دیکشنری توسط محمدالطافی اضافه شده پس از این دوست خوب ممنونیم.

مزایای این دیکشنری:
    1- جستجوی تو در تو که یکی از خواص اصلی این دیکشنری است .
    مثلا :کلمه انگلیسی book رو تایپ کردین و معنیش اومده :کتب – دفتر .
    حالا شما میتونید روی کلمه دفتر کلیک کرده و معادل انگلیسی دفتر رو پیدا کنید و به همین منوال ......
    2- کوئیز یا امتحان گرفتن یک خاصیت دیگه ی برنامه است که میتونید با انتخاب کلمه ها از خودتون امتحان بگیرید که برنامه غلط ها و درست ها رو به درصد براتون نشون میده .
    3- یادگیری روزمرئه – از اصلی ترین خواص slovoed
    4- داشتن تلفظ کامل .

اما از نظر من مهم ترین چیزی که تو این دیکشنری وجود داره اینه که: تو جایی که واسه تایپ لغت وجود داره زبان گوشی رو عوض کن و مثلا بجای انگلیسی فارسی تایپ کن . معنی لغت برات میاد. یعنی نیاز نیست برید تو تنظیمات و دیکشنری انگلیسی به فارسی رو به دیکشنری فارسی به انگلیسی تبدیل کنید. هر چی تایپ کردید معنی اون کلمه در زبان مخالف میاد

چند تا اسکرین شات که خودم از گوشیم گرفتم:

خب می ریم سراغ برنامه:
    اول باید خود دیکشنری Slovoed رو نصب کنید.دقت کنید چون دیتابیس ها قدیمی هستن ممکنه ورژن های جدید اونا رو نشناسن پس از همین لینکی که می زارم (همین ورژن) برنامه Slovoed رو دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته رجیستر شده نیست.اگه کسی سریال یا پچی واسه این ورژن داره بزاره ممنون می شم. اما بدون رجیستر کردن هم همینطوری کار می کنه.بار اول فقط رجیستر کردن رو Cancel کنید همین. دیگه مزاحمتون هم نمی شه.

حالا فایل های دیتابیس فارسی رو دانلود کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این 2 فایل رو از فایل فشرده خارج کنید و با رم ریدر بریزید تو این آدرس:

E:\resource\apps\SlovoEdDicts

اگه پوشه ی مورد نظر وجود نداشت خودتون ایجادش کنید. 100 % جواب می ده. روی ان 73 و 7610 (با برنامه ی مخصوص اون سری) تست کردم. جواب داد.

موفق باشید.
    Last edited by *عیسی*; 14-08-2008 at 12:00.

2. 11 کاربر از *عیسی* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیزم برنامه وقتی نصب میشه باز نمیشه و پیغام خطا میده که میشگه برنامه نصب نشده میتونی یه چک بکنی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

من خودم رو ان 73 تست کردم . مشکلی نداره.دیتابیس ها رو کپی کردی؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض نه

من خودم رو ان 73 تست کردم . مشکلی نداره.دیتابیس ها رو کپی کردی؟

نمی تونم کپی کنم چون اولآ که توی resource فولدری به نام SlovoEdDicts وجود نداره دومآ وقتی که میخوام همچین فولدری درست کنم نمیشه و توی resource اصلآ نمیتونم فولدری ایجاد کنم نمیدونم امیدوارم که بتونم از این دیکشنری استفاده کنم.
    موفق باشی

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

نمی تونم کپی کنم چون اولآ که توی resource فولدری به نام SlovoEdDicts وجود نداره دومآ وقتی که میخوام همچین فولدری درست کنم نمیشه و توی resource اصلآ نمیتونم فولدری ایجاد کنم نمیدونم امیدوارم که بتونم از این دیکشنری استفاده کنم.
    موفق باشی
    دقیقا من هم همین مشکل رو دارم رو N82 .....
    نمیتونم پوشه SlovoEdDicts رو در resource درست کنم .....

اشکال کار از کجاست ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

نمی دونم!گوشیی که من این کار رو انجام دادم هک شده ست. ولی هک فکر نکنم ربطی به این فولدر داشته باشه. با رم ریدر و از تو کامپیوتر ببین می تونی درست کنی این پوشه رو؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

راستی ببینید با این کد می تونید دیکشنریتونو رجیستر کنید؟

Sn302-2088-uqlma-nbpbzqye-cnqd

اون مشکل هم 99 % با رم ریدر حل می شه و ربطی به هک شده یا هک نشده بودن گوشی نداره.
    Last edited by *عیسی*; 13-08-2008 at 23:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadkhajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فارسی به اینگیلیسی نداره!!!
    فقط او یکی کاز میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

تو همون جایی که انگلیسی تایپ می کنی با دکمه ی مداد زبان گوشیتو عوض کن و فارسی تایپ کن . معنی انگلیسی اون کلمه رو می ده.نیاز نیست بری تو تنظیمات و دیکشنری رو عوض کنی.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

موفق باشی
    تو توضيحات که نوشته اگه همچين فولدري نبود، بايد درستش کني. براي درست کردن اين فولدر (تغييرات در فولدر Resource) حتما بايد گوشيت هک شده باشه وگرنه نمي توني در فولدر Resource هيچ تغييري بدي. پس، اول با برنامه BinPDA Tools گوشيت رو هک کن، بعد برو اين فولدر رو درست کن و فايل هاي ديتابيش رو کپي کن. (البته شايد با Ram Reader هم بشه، من امتحان نکردم)
    من اين برنامه رو قبلا به همين روش نصب کردم (روي N73-ME) و الان بخوبي داره کار مي کنه فقط تنها مشکلي که داره اينه که تلفظ و کوييزش فعال نيست (شايد هم من بلد نباشم فعالش کنم) ضمنا براي رجيستر کردنش هم دارم دنبال يک نسخه رجيستر شده به زبان ديگه مي گردم که ببينم آيا با تغيير ديتابيس ميشه از اون نسخه رجيستر شده استفاده کرد.
    براي گوشي هاي OS7, OS8 يک فايل PAtch دارم که اونها رو رجيستر مي کنه، تگه کسي بدردش مي خوره، بگه تا بذارم.

رامين
    Last edited by rahnemoun; 14-08-2008 at 12:06.

12. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •