تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: آتش‌بازی قلابی در مراسم افتتاحیه المپیک 2008

  1. #1
    آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز
    پست ها
    1,468

    پيش فرض آتش‌بازی قلابی در مراسم افتتاحیه المپیک 2008

    می‌دونم که انقدر تصاویر چشم‌نواز و هیاهوهای بی‌شمار در افتتاحیه المپیک بوده که نمی‌تونین جزئیات آتیش‌بازی‌های اون روز رو به خاطر بیارین، اما محض اطلاع باید عارض بشوم که قسمتی از ‌آتش‌بازی‌های اون روز غیرواقعی بود و ساخته‌ی کامپیوتر…

    این خبر رو اولین بار، روزنامه‌ی China Beijing Times اعلام کرد و بعد هم در خبرهای روزنامه‌ی تلگراف منتشر شد تا به بمب خبری بعد از افتتاحیه‌ی المپیک تبدیل بشه.



    تماشاگران تلویزیونی مراسم در سراسر دنیا و اونهایی که تو ورزشگاه Bird’s Nest مراسم رو از LCD بزرگ تماشا می‌کردند، یه آتیش‌بازی قلابی رو دیدند. این آتیش‌بازی که به شکل یک جفت پا! ساخته شده بود بوسیله‌ی جلوه‌های ویژه کامپیوتری ساخته شده بود تا نگرانی‌ها از بابت اینکه آتش‌بازیهای واقعی در تصاویر تلویزیونی، به خوبی فیلمبرداری نشن برطرف بشه.

    و به این‌‌صورت، تماشاگرانی که ما باشیم و اونایی که اونجا از تلویزیون ورزشگاه نگاه می‌کردند، در واقع انیمیشنی رو دیدند که چینی‌ها برای ساخت بدون نقصش، یک سال زمان گذاشته بودند تا تونسنتد تصاویر موردنظر خودشون رو با پس‌زمینه‌ی زنده‌ای که یک هلیکوپتر از فضای بالای ورزشگاه فیلم می‍‌گرفت مونتاژ کنند و به خورد بیننده‌های میلیاردی سراسر دنیا بدهند! این چینی‌های محترم، حتی فکر لرزش‍های غیرقابل‌اجتناب هلی‌کوپتر در حال پرواز رو هم بودند و تصاویر ردپای دیجیتالی رو بر اساس اون تنظیم کردند. هوای غبارالود این روزهای پکن هم پارامتر دیگه‌ای بود که در طراحی این انیمیشن لحاظ شد.

    کارگردان این قسمت از نمایش که از کار خودش خیلی راضیه، البته اذعان می‌کنه که
    این آتش‌بازی‌ها در مقایسه با آتش‌بازی‌های واقعی، کمی “زیادی روشن” به نظر می‌رسند ولی بیشتر بینندگان، کاملاً اونا رو واقعی فرض کردند… و این یعنی اینکه کار با موفقیت انجام شده!



    این یک جفت‌پا از 29 نقطه‌ی نورانی برای هر پا تشکیل شده بود که اگر می‌خواستند به همون صورت فیلمبرداری کنند، انتخاب زاویه‌ی درست فیلمبرداری از داخل هلی‌کوپتر درحال حرکت، بسیار حیاتی می‌شد که به این ترتیب ، کمیته برگزاری رو به فکر استفاده از کامپیوتر انداخت تا ردپاها رو به مدت زمان 55 ثانیه روی آسمون نگه دارند.

    مساله‌ای که از بابتش، چینی‌ها شانس خوبی آوردند این بود که اونا، تنها پخش‌کننده‌ی مراسم در سراسر دنیا بودند و بنابراین تنها سورس پخش افتتاحیه و نتیجه اینکه هر حقه‌ای که می‌خواستند، میتوانستند بزنند و همه را از دم گول‌مالی کنند… که می‌بینیم کردند!

    منبع
    fancies.wordpress.com

  2. #2
    آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز
    پست ها
    1,528

    پيش فرض

    واقعا کارش عالی بود با این که کلک بود
    ماها اگه صد سال هم بمونیم نمیتونیم این کار رو بکنیم

  3. #3
    حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js
    پست ها
    2,259

    پيش فرض

    واقعا کارش عالی بود با این که کلک بود
    ماها اگه صد سال هم بمونیم نمیتونیم این کار رو بکنیم
    سلام.

    آره خیلی باحال بود.

    موافقم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •