تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کسی درایور این پلیر رو داره... ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کسی درایور این پلیر رو داره... ؟

سلام!
    من دیدم تاپیکی در مورد درایور پلیرها وجود نداره. این بود که اینو باز کردم که هرکی نیازمنده درایوره اینجا پست بگذاره.

من یه پلیر دارم که به جای مارک این آدرس سایت روش هک شده: www. CARINAmp .com
    وقتی روشنش میکنم رو LCD مینویسه Starting... و همینطور میمونه. میخوام فلشش کنم اما درایورش رو ندارم. به این سایت هم که مراجعه کردم اصلا وجود نداشت. در ضمن به کامپیوتر هم که کانکت میکنم اسم دیوایس رو نمینویسه. فقط مینویسه USB Device. به عنوان فلش درایو هم نمیاد. فقط درایور میخواد.
    هرچی تو نت سرچ کردم چیزی گیرم نیومد. کسی میتونه کمکم کنه؟

ممنون میشم!
    Last edited by mentoos; 12-08-2008 at 04:42.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلی که شما بهش برخوردی ، مشکیله که خیلی از دوستانی که صاحب دستگاه های اصطلاحا " متفرقه " هستند ، باهاش مواجه ان ... یعنی: پشتیبانی در حد صفر ... یه دستگاه ، چه معتبر و چه متفرقه ، در طول عمرش به مشکل می خوره - تفاوت مارک های معتبر و متفرقه اینه که اولی ، دارای پشتیبانی خوب روی اینترنت و حتی گارانتی مناسب در ایرانه ... بنابراین در اکثر موارد ، مشکل حل میشه ... اما الان که شما احتمالا به تغییر firmware داری ، به بن بست خوردی ...

شما باید خودت دست به کار بشی (و البته با مسوولیت خودت) ، یه سری کارها بکنی : مثلا اول سعی کنی format کردن رو امتحان بکنی ؛ اگه نشد باید دستگاهت رو باز بکنی و ببینی که مدل چیپ اش چنده - اینطوری شاید (به احتمال زیر 40 درصد) بشه از روی شماره چیپ ، واسه اش firmware ی پیدا کرد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا من یه قدم جلو رفتم. CD این پلیر رو گیر آوردم اما دوتا مشکل هست. یکی اینکه داخل CD اصلا firmware وجود نداره. فقط نرم افزار upgrade و یه به اصطلاح درایور هم داره. اما ویندوز با این درایور هم پلیر رو نمیشناسه در نتیجه من هیچ کاری هنوز نمیتونم بکنم. چه format، چه upgrade، چه ...
    اتفاقا قبل از اینکه CD رو پیدا کنم بازش کردم. اما رو چیپش هولوگرام خورده. معلوم نیست چیه!
    راهی به نظرتون میرسه با این اوصاف ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اسم اون درایور و اون برنامه آپگرید چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •