تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: حافظه پر شده در نوکیا-3230

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض حافظه پر شده در نوکیا-3230

سلام. من گوشی 3230 دارم. حافظه خوده گوشی به شدت پر شده. به طوری که از 5 خورده جا فقط 1 مگ باقی

مونده. من هیچی هم روی حافظه گوشی ندارم.

یه سئوال دیگه هم داشتم. گوشی های مدل بالای نوکیا می تونن اینباکس مسیجاشون رو روی مموری بندازن. اما

توی گوشی زاقارت من این امکان وجود نداره. می خواستم ببینم برنامه نیست که این کارو واسم انجام بده؟!

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

گوشی من که 7610 هست این امکان رو داره! شاید گوشی شما هم داشته باشه .یه امتحان بکنید. شما تو قسمت Messaging برید به option بعد Setting و Other حالا مموری کارت رو انتخاب کنید.
    واسه خالی کردن Phone memory اگه مطمعنید هیچی تو C ندارید و برنامه ای هم نصب نیست می تونید مستر ریست کنید تا حافظه بر گرده. البته Contact ها رو تو سیم کارت کپی کنید چون پاک می شن. اس ام اس ها هم پاک می شن و بعضی از برنامه های نصب شده اجرا نمی شن.برای مستر ریست کد #7370#* رو بزنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

گوشی من که 7610 هست این امکان رو داره! شاید گوشی شما هم داشته باشه .یه امتحان بکنید. شما تو قسمت Messaging برید به option بعد Setting و Other حالا مموری کارت رو انتخاب کنید.
    واسه خالی کردن Phone memory اگه مطمعنید هیچی تو C ندارید و برنامه ای هم نصب نیست می تونید مستر ریست کنید تا حافظه بر گرده. البته Contact ها رو تو سیم کارت کپی کنید چون پاک می شن. اس ام اس ها هم پاک می شن و بعضی از برنامه های نصب شده اجرا نمی شن.برای مستر ریست کد #7370#* رو بزنید.
    رفتم. اما نداره. من نمی خوام مسیجم و کانتکتام پاک بشه. کانتکتا رو هم وقتی رو سیم کارت کپی می کنم، اونو که چند شماره دارن، داغون میشن. یعنی به هم میریزن.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کسی نمیتونه کمکم کنه؟!

آخر فروم باز asklt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    لارستان

پيش فرض

سلام. من گوشی 3230 دارم. حافظه خوده گوشی به شدت پر شده. به طوری که از 5 خورده جا فقط 1 مگ باقی

مونده. من هیچی هم روی حافظه گوشی ندارم.

یه سئوال دیگه هم داشتم. گوشی های مدل بالای نوکیا می تونن اینباکس مسیجاشون رو روی مموری بندازن. اما

توی گوشی زاقارت من این امکان وجود نداره. می خواستم ببینم برنامه نیست که این کارو واسم انجام بده؟!
    شما مموریتون بیرون بیارید.بعدبرید داخلaap.mgr. از اونجا اگه برنامه هست پاکش کند.اگه گالری هم چیزی هست پاکش کنید اگه رو گوشیتون زیاد برنامه نصب کردید باعث میشه ممروی داخلی پر بشه.!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما مموریتون بیرون بیارید.بعدبرید داخلaap.mgr. از اونجا اگه برنامه هست پاکش کند.اگه گالری هم چیزی هست پاکش کنید اگه رو گوشیتون زیاد برنامه نصب کردید باعث میشه ممروی داخلی پر بشه.!!!!
    دوست عزیز، اگه پست اول رو با دقت می خوندی، می دیدی که گفتم، روی گوشی هیچی ندارم!!!

آخر فروم باز MohandesMCD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    in the world of MAGNETS & MIRACLES

پيش فرض

من قبلا 3230 داشتم.اين گوشي نميتونه مسيج ها رو انتقال بده به روي مموري كارت.جالب اينه كه 6600 ميتونه ولي اين گوشي نميتونه.يه نرم افزار هست كه ميتونه ببره روي مموري كارت كه اسمش الان يادم نيست ولي وقتي اس ام اس هام به 1000 رسيد هنگ كرد و نميشد هم كاريش كرد اصلا و ديگه دسترسي نداشتم به اس ام اس ها!
    كاريش هم نميشه كرد حتي تو آپديتي كه اون زمان 3230 رو كردم باز هم اين قابليت بهش اضافه نشد.
    بهترين كار اينه كه بري يه گوشي ديگه بخري و پيشنهاد ميكنم 3230 رو به عنوان گوشي دومت نگه دار چون با قيمت پاييني ازت ميخرن و بهتره نفروشي!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.

آقا اگه کسی میتونه کمکم کنه، دریغ نکنه.

راستی من یه برنامه 100% عملی می خوام که بتونم باهاش اطلاعات گوشی (مخاطبین، مسیج ها و ... ، به جز اطلاعات مموری)

رو بتونم روی کامپیوتر کپی کنم و بعداً هم بتونم به همون شکلی که روی گوشی بودن، برشون گردونم به گوشی، بدون هچ

تغییری. چون می خوام فلش بزنم.

راستی من یه 2 یا 3 روزیه نمی دونم چرا گوشیم مرتب آنتنش میره. وقتی هم آنتن داره، اگه کسی زنگ بزنه، تا 8 یا 9 ثانیه وصله،

اما بعد دیگه آنتن نمیده! ولی ثانیه شمارش که وقت مکالمه رو میسنجه همچنان کار میکنه. لازم به ذکره که من هیچ کاری با گوشی

نکردم و خود به خود اینجوری شد!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •