با سلام مشکلی دارم تو تب language در کنترل پنل ویندوز
languages/details/
من تو برخی کامپیوترا دیدم که توی اون مربع علاوه بر بودن بخش کیبورد انگلیسی و فارسی بخشهایی مثل دست نوشته و میکرو فون و از این قبیل وجود داره این بخشها رو از کجا میشه فعال کرد![]()
با سلام مشکلی دارم تو تب language در کنترل پنل ویندوز
languages/details/
من تو برخی کامپیوترا دیدم که توی اون مربع علاوه بر بودن بخش کیبورد انگلیسی و فارسی بخشهایی مثل دست نوشته و میکرو فون و از این قبیل وجود داره این بخشها رو از کجا میشه فعال کرد![]()
سلام
اگر منظورتون اینه که چرا Language Bar شما ساده است و فقط شامل زبان فعاله, روی زبان فعال کلیک کنید و Show the Language Bar رو بزنید. حالا مواردی مثل میکروفون یا ابزارهای Speech مثل دست نوشته در دسترس هستند.
Office روی سیستمتون نصبه؟
با سلام
بنده بخش language bar تسک بار رو نمیگم و همون بخش انتخاب زبانها (فارسی -انگلیسی )رو میگم و روش شما رو امتحان کردم ولی speech را ندیدم ضمنا office رو هم نصب کرده ام مگر به office هم ربطی دارد![]()
با سلام
بنده بخش language bar تسک بار رو نمیگمو همون بخش انتخاب زبانها (فارسی -انگلیسی )رو میگم و روش شما رو امتحان کردم ولی speech را ندیدم ضمنا office رو هم نصب کرده ام مگر به office هم ربطی دارد
![]()
با سلام
دوست عزيز منظورت اينه:
پيشنهاد مي كنم بي خيالش شو كه كاركردن باهاش سخت و تنها رو تلفظ انگليسي كار ميده
Last edited by king emperor; 12-08-2008 at 17:32.
سلام آره خودشه همینو میخام بی خیال شدن نداره
سلام
توی ادرس زیر توضیح داده شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
با سلام ممنون از راهنماییتون مفید واقع شد مشه بگین که این گزینه ها کجاها به کار میرن خیلی وقته که میخام بدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)