تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: پروژه #c

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض پروژه #c

سلام به تمامی دوستان و اساتید .

من از #c هیچی نمی دونم ، ولی برای یادگیری خودم بهتر دونستم که با یه پروژه شروع کنم .
    واسه همینم یه پروژه ای رو شروع به کار کردم .
    حالا هدف ام از ایجاد این تایپیک اینه که سولات و مشکلات مختلفی رو که در طول کار پروژه بهش بر می خورم را در اینجا مطرح کنم و می دونم که این سوالات و مشکلات می تونه به درده خیلی از دوستان دیگر هم بخوره .

خوب حالا بریم سر پروژه .
    یه پروژه ای برای وارد کردن اسامی و مشخصات یک سری از افراد که برای ثبت نام در یه موسسه آموزشی حضور پیدا می کنند ، مثل نام ، سن ، تحصیلات ، شغل و ... .

حالا موارد مورد نیاز این پروژه :

1- اول از همه یه DB می خواهم . از اون جایی که نرم افزار ما باید قابل انتقال باشه و روی هر سیستمی کار کنه باید نوع DB انتخاب بشه (SQL , Access ) , حالا Access یا SQL ؟
    اگه هر کدوم اینا باشه نحوه کانکت به DB چیه و چه جوری میشه اطلاعاتی رو که ما در فرممون داریم رو insert کنیم , Delete کنیم , Update کنیم و ... یعنی در واقع اطلاعات را وارد DB کنیم و بعد EDIT کنیم .

2- پس از کلیک روی btn ذخیره یه Message به کاربر داده بشه که : می خواهید این اطلاعات را بر روی سیستم ذخیره کنید ؟
    اگر روی ok کرد save dialog باز شه , مسیر رو انتخاب کنه و اطلاعات رو با یه فرمت خاص در یک فایل Doc ذخیره کنه .

3- اگه یه DataCalendar شمسی هم باشه خوبه ، برای انتخاب تاریخ و ذخیره در DB .

4- هر فردی که در DB ذخیره می شه یه ID داره که می خواهیم همون ID رکورد های ما در DB باشه و در فرم ما نشان داده شود .

5- یه سیستم آمار گیری هم احتیاج . مثلا پس از کلیک روی btn آمار گیری بگه چند تا اسم علی در سیستم است یا چند تا لیسانس در column تحصیلات است .

خوب این برای شروع , متشکر می شم که تو این بحث شرکت کنید .
    با تشکر

داره خودمونی میشه r.gh45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    برای شروع فکر می کنم بهتر db از نوع sql انتخواب کنید چون سرعت بیشتری داره اگر بانک شما بزرگ بشه به مشکل نمی خورید و ..............
    (فکر کنم برای شروع بد نباشه)
    Last edited by r.gh45; 11-08-2008 at 07:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •