سلام
يه خبر نگار ازم پرسيد نظرت در مورد اينكه انيشتين گفت :اگه دوباره به دنيا ميومدم و قرار بود شغلي واسه خودم انتخاب كنم لوله كشي رو انتخاب مي كردم.چيه ؟
من كه هر چي فكر كردم به نتيجهي خاصي نرسيدم ...
حالا نظر شما P30 world ها چيه؟
سلام
يه خبر نگار ازم پرسيد نظرت در مورد اينكه انيشتين گفت :اگه دوباره به دنيا ميومدم و قرار بود شغلي واسه خودم انتخاب كنم لوله كشي رو انتخاب مي كردم.چيه ؟
من كه هر چي فكر كردم به نتيجهي خاصي نرسيدم ...
حالا نظر شما P30 world ها چيه؟
Last edited by m42; 09-08-2008 at 13:31.
ما كه لوله كشي و ساعت ساز و ... رو شنيده ايم ولي تا جايي كه شايعات مي رسونه به خاطر عذاب وجدان بمب اتم اين رو گفته
منم اينو شنيدم كه شايد عذاب وجدان گرفته ولي اون فقط كشف كرد كسه ديگه استفاده كرد .
در واقع كشف كردن كاره يه دانشمند پس اون فقط كارشو انجام داده.درسته؟
شما باید به اون خبر نگار می گفتید که خود اینشتین به شما نامه نوشته و از این راز پرده برداشته یا اینکه شما خودت کشف کردی؟!
آخه یک منبعی چیزی؟
بمب اتم را اینشتین نساحته! شاید تنها چیزی که می تونه به اینشتین ربط داشته باشه برای عذاب وجدان نامه ی اون و چند دانشمند دیگه به رییس جمهور آمریکا و خبر دستیابی نازی ها به تکنولوژی بمب اتم، که موجب پروژه ی منهتن شد.شايعات مي رسونه به خاطر عذاب وجدان بمب اتم اين رو گفته
پروسه ی اصلی به آلمان بر می گرده بیشتر،گرچه به نظر من زیاد هم مشخص نیست!
taiaجان ممنون از جواب كاملت.(راستش EQ به اندازه ي شما نيست.)
نظر به اهمیت موضوع و اینکه متاسفانه در کمتر منبع درست و حسابی این موضوع با دقت مطرح شده سعی میکنم موضوع را بطور مختصر اما دقیق و با ذکر پیش زمینهای که دانستن آن ضروریست بیان کنم:
حدود 10 سال بعد از پاپان جنگ جهانی دوم،دست راستی های افراطی در ایالات متحده از جمله سناتور جوزف مک کارتی که موجی بنام مک کارتیزم براه انداخت،بشدت با کمونیسم مخالف بودند و قدرت گرفتند و با ایجاد جو رعب و وحشت نسبت به خطر کمونیسم،بسیار از ارکان قدرت و افراد صاحبنام و شناخته شده را به سبب اتهام نسبت داشتن با کمونیسم از کار برکنار کردند.در این میان تعدادی از معروفترین دانشمندان فیزیک اتمی آمریکا بخصوص دکتر رابرت اوپنهایمر که علاوه بر استادی دانشگاه پرینستون و مدیریت ساخت سلاح های اتمی لوس آلاموس و سرپرستی manhattan project،سمت مشاور دولت در امور اتمی را نیز بعهده داشت و پدر بمب اتمی شناخته میشود به سبب مخالفت با ساخت بمب هیدروژنی و عدم همکاری در ساخت آن،متهم به عدم وفاداری به دولت شده و تحت پیگرد قرار گرفتند.
همان شبی که مک کارتی مصاحبهای تند و جنجالی را در تلویزیون انجام داد و بطور غیر مستقیم این دانشمندان اتمی را مورد حمله قرار داد 5-6 نفری با اوپنهایمر تماس گرفتند از جمله اینشتین که در مکالمه ی تلفنی خود به اوپنهایمر گفته بود ((عین دقیق مطلب که در اسناد آمده)):«من اگر دست خودم بود لوله کش یا دستفروش میشدم برای اینکه لااقل مختصر استقلالی داشته باشم...».
فردای مصاحبهی مککارتی،سلسه جلسات محرمانهای شبیه به بازپرسی و با احظار شهود متعدد بهمنظور اثبات وفاداری یا عدم وفاداری اوپنهایمر به دولت ایالات متحده تشکیل شد و در پایان آن،جواز امنیتی پروفسور رابرت اوپنهایمر لغو شد!
من که می گم انیشتین یه طرح جدید برای لوله کشی داشته که این حرفو زده ... احتمالا می خواسته دنیای لوله کشی رو هم تغییر بده
gesher جان ممنون ميشه بگي اطالاعاتي كه دادي رو كاملترش از كجا ميتونم پيدا كنم؟
چون اينطور اشخاص رو هوا حر ف نمي زنن.البته اين نظر منه...
دو کلمه کوچک "آري" و "نه" که به راحتي گفته مي شوند، از کلماتي هستند که براي اداي آنها انديشه و مطالعه فراوان لازم است.
انيشتين
gesher جان ممنون ميشه بگي اطالاعاتي كه دادي رو كاملترش از كجا ميتونم پيدا كنم؟
چون اينطور اشخاص رو هوا حر ف نمي زنن.البته اين نظر منه...
دو کلمه کوچک "آري" و "نه" که به راحتي گفته مي شوند، از کلماتي هستند که براي اداي آنها انديشه و مطالعه فراوان لازم است.
انيشتين
این حرف ها به احتمال زیاد شایعه است.
در ضمن گناه بمباران اتمی ژاپن به گردن دانشمندان طراح بمب هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)