تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: درخواست مهم و فوري درباره راه حل مشکل بزرگ و فنی با اينترنت اکسپلورر 7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض درخواست مهم و فوري درباره راه حل مشکل بزرگ و فنی با اينترنت اکسپلورر 7

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان عزيز در انجمن بزگ پی سی ورلد

دوستان خوبم من را در مورد زير کمک کنيد :

من يک ويندوز اکس پي سرويس پک 2 به تازگي خريده ام که به همراه ان اينترنت اکسپلورر 7

به صورت اتوماتيک نصب شده است.

الان من مي خواهم اين اينترنت اکسپلورر 7 را به طور کامل و کلي پاک کنم و از دوباره اينترنت

اکسپلورر 6 را نصب کنم الان بايد چه کار کنم؟

2. خواهشا روش پاک کردن با سيستم مکانيک را نيز کامل و کلي توضيح دهيد؟

در ضمن من به Add or remove programs رفتم که در انجا انيستال کردن نرم افزار به طور

خودکار غير فعال شده است و وجود ندارد.

با تشکر از دوستاني که پاسخ خواهند داد.

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به هيچ وجه امكان نداره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

IE7 رو میتونی پاک کنی....
    برو به همون Add/Remove Programs و از سمت چپ گزینه سومی یعنی Add/Remove WindowsComponents رو انتخاب کن و اونجا یه لیست میبینی تیک اینترنت اکسپلورر رو بردار بقیه ش هم که واضحه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

در همون Add or remove programs در بالا تیک Show updates رو بزن شاید نشان داده بشه.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

به هيچ وجه امكان نداره!
    این که میگید امکان نداره این حالت توی ویندوز سرویس پک 3 اتفاق می افته اون هم در یک حالت خاص

اگه شما IE7 را روی سیستمتون نصب کنید و بعد ویندوز خودتون را به SP3 ارتقا بدین در این صورت دیگه قادر نخواهید بود IE7 را از روی ویندوز خودتون پاک کنید و گزینه remove برای اون در قسمت Add or Remove Programs غیر فعال خواهد بود .

اما اگه شما قبل از این که سرویس پک 3 را روی ویندوز خودتون نصب کنید ie7 را از روی ویندوز خودتون پاک کنید و بعد از نصب سرویس پک 3 اون را ( ie7 ) روی سیستمتون نصب کنید در این صورت شما قادر خواهید بود ie7 را به راحتی از روی ویندوز خودتون پاک کنید و ie6 را نصب کنید .

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان عزيز در انجمن بزگ پی سی ورلد

دوستان خوبم من را در مورد زير کمک کنيد :

من يک ويندوز اکس پي سرويس پک 2 به تازگي خريده ام که به همراه ان اينترنت اکسپلورر 7

به صورت اتوماتيک نصب شده است.

الان من مي خواهم اين اينترنت اکسپلورر 7 را به طور کامل و کلي پاک کنم و از دوباره اينترنت

اکسپلورر 6 را نصب کنم الان بايد چه کار کنم؟

2. خواهشا روش پاک کردن با سيستم مکانيک را نيز کامل و کلي توضيح دهيد؟

در ضمن من به Add or remove programs رفتم که در انجا انيستال کردن نرم افزار به طور

خودکار غير فعال شده است و وجود ندارد.

با تشکر از دوستاني که پاسخ خواهند داد.
    به نظر من ویندوزی که شما گرفتید به اسم sp2 در واقع update های سرویس پک 3 را روی اون نصب کردن و همین باعث شده شما قادر به حذف ie7 نشوید .

این روشها برای حالتی هست که شما اپدیت های سرویس پک 3 را روی سیستم نصب نکرده باشید .

Internet Explorer 7 توی کامپونت های ویندوز قرار نمی گیره و موقع نصب ، این برنامه توی همون لیست change or remove program قرار می گیره که شما می تونید با رفتن به کنترل پنل و همچنین Add or Remove Programs اونا remove کنید .

اما اگه از این روش قادر به پاک کردن اون نیستید از روش زیر استفاده کنید .

ابتدا یه منوی tools رفته و سپس Folder Options و بعد از پنجره باز شده به تب view رفته و تیک گزینه Show hidden files and folders را بزنید و سپس روی دکمه ok کلیک کنید .

حالا به منوی start رفته و روی گزینه Run کلیک کنید و در کارد باز شده عبارت زیر را کپی کرده و سپس کلید اینتر را فشار دهید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •