سلام
من کتابی برای visual c# 2008وvisual basic 2008 میخواستم لطفا بهترین باشد.....![]()
سلام
من کتابی برای visual c# 2008وvisual basic 2008 میخواستم لطفا بهترین باشد.....![]()
Waiting for your reply!!!! چی شد پس؟
سلام
هیچ کتابی کامل نیست.
خیلی پیش می آید مطلبی را در یک کتاب معمولی و با سطح پایین میخوانید که در یک کتاب مرجع و مهم ذکری از آن نشده.
پس خودتان را معطل یک کتاب خاص نکنید، ولی با کتابها به شدت موافق هستم!
بهترین کتابی که من در این مورد دیده بودم، کمی قدیمی و مربوط به نسخه 2003 میشد که اگر بتوانید نسخه 2008 اش را گیر آورید ( و باشد) که دیگر خریدش جای تردید نداره.
ولی باز هم اگر نسخه جدید نداشته باشد، همان هم اصول کلی دات نت را به خوبی شرح داده و پایه را محکم میکند.
راهنمای جامع برنامه نویسان ویژوال بیسیک NET.
Deitel & Deitel
نشر اتحاد
ترجمه بهرام پاشایی
ISBN: 964-5602-65-3
حدود 1250 صفحه
همین کتاب نسخه C#.Net هم دارد
من كتابهاي جعفر نژادقمي رو به شما توصيه مي كنم چون خيلي روون توضيح داده
سلام
من دو کتاب به شما پیشنهاد می دم
1 -آموزش گام به گام c#.net نوشته جان شارپ و جون جگر ترجمه محسن کریمی : این کتاب از انشارات ماکروسافته . کتاب بسیار خوبیه ولی یک کمی تر جمش ضعیفه .
2-برنامه نویسی بانکهای اطلاعاتی در c# 2.0 انتشارات دیباگران : اینم کتاب بسیار بسیار بسیار .... عالی برای برنامه نویسی بانکها
ممنون ولی میشه ebook باشن؟؟ تا دیگه نخوام پول بدم
یه ebook 900 صفحه ای برای C# 2005 هستش که فکر میکنم کامله
توی همین انجمن بگردی پیداش میکنی
من کتاب آقای هاشمیان دانلود کردم کتاب خوبیه ولی بره تازهکارا یهذره سخته من خیلی تلاش کردم الان دیگه زده شدم اگه یه کتاب بهتری دارید بگید
راستی این اساتید c# میشه خودتون بگید چطوری شروع کردید چه قد وقت بردش تا اینکه c# رو یاد گرفتید؟ چون حجمش خیلی زیاده و با 4-5 کتاب 1000 صفحه ای هم فکرنکنم تموم شه!
سلام.من كتاب بهرام پاشاييو بهت توصيه مي كنم . چون كتاب خوب و رووني.در ضمن يه pdf فارسي هم هست كه خيلي ساده است .خيلي هم كمكت مي كنه. كتاب آقاي پاشايي هم روش خوندن خودشو داره چون سر فصل هاش يه مقدار نا هماهنگه . براي شما هم كه تازه شروع كردي احتياج نيست كل كتابو بخوني ولي بعضي جاهاشو بايد چند بار خوند. sample زياد بايد ببيني ، تو سايت codeproject هم برو sample هاي خوبي داره ، msdn هم خيلي ميتونه كمكت كنه............. راه خيلي زياده فقط بايد خودت بخوايي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)