سلام
من آواتارم يه عكس متحركه ولی وقتی آپلودش كردم ثابت شد،چی كار بايد بكنم كه متحرك بشه؟
در ضمن حجمشم كمه (طبق تذكرات موجود در بخش تنظيمات صفحه شخصی)
سلام
من آواتارم يه عكس متحركه ولی وقتی آپلودش كردم ثابت شد،چی كار بايد بكنم كه متحرك بشه؟
در ضمن حجمشم كمه (طبق تذكرات موجود در بخش تنظيمات صفحه شخصی)
ابتدا تو سايتآپلود ميكني بعد گزينه ي آخر يعني Direct كپي مي كني بعد تو قسمت امضا URL آدرس پيست مي كني اينطوري متحرك ميشه من آواتر متحركو اينطوري ميزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چرا؟
ماله بعضی از بچه ها که متحرکه مشکلی نداره
شما باید به صورت Gif آپلود کنید
مستقیم روی فروم هم آپلود نکنید ببینید مشکلتون حل میشه
از این دو سایت کمک بگیرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون راستش اين كارو كردم ولی وقتی تو فيلد آدرس پيست می كردم پيغام Remote file too large رو می داد البته توی قسمت تنظيمات قيد شده ماكزيمم حجم 34,2 kb بايد باشه.آواتار من 44 kb هستش ولی اين محدوديت مال قسمت انتخاب عكس شخصی ديگر بود(قسمت دوم) يعنی می خوام ببينم اگه آواتارمو حذف كنم و دوباره بخوام از اون سايته دايركت كنم،بازم اشكال ميگيره(يعنی حجم آواتار همه اعضا كمتر از 34 kb هستش) چون اون موقعی كه من آواتارمو برای اولين بار آپلود كردم ،ماكزيمم حجم مجاز برای آواتار 60 kb بود!
يا ميشه يه جوری فشرده اش كرد تا برسه به زير 34 kb ؟
سلام
فايل من خودش فرمت gif داره
منظورتون از عدم آپلود مستقيم روی فروم اينه كه از كامپيوتر آپلود نكنم؟يعنی اول تو يه سايت ديگه آپلود كنم بعد آدرس اونجا رو وارد كنم؟
اصلا ماكزيمم حجم مجاز همه اش 34 كيلو بايته![]()
تا انجا که خبر دارم در صورتی که حجم اواتور از حجم گفته شده بیشتر باشه و متحرک باشه تصویر ثابت میشه.
باید درخواست بدین که این اواتور را کم حجم تر از حجم گفته شده تبدیل کنن.
دوست عزیز
لطفا در مواقعی که دوستان برای مشکلشان سوال دارن مزاحمت و اسپم ندهید.
zed2 عزيز ممنون از راهنماييتون
لطفا بگين كجا بايد اين درخواستو بدم؟
احتمالا حجمش مشکل داشته
وگرنه ماله منم انیمیشن هست و مشکلی نداره
آره خودمم تازه متوجه شدم به خاطر حجمشه(حجمش 44 كيلو بايته)
آخه به نظرم قبلا ماكزيمم حجم مجاز 60 كيلوبايت بود!
راستی حجم آواتار شما چقدره؟
برای من 27 کیلوبایته
توجه: بزرگترين اندازه اي كه مي توانيد براي عكس شخصي انتخاب كنيد 150 در 150 پيكسل 34.2 کيلو بايت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)