تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: پاک کردن تمام ردپاهای یک نرم افزار .......؟؟

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض نصب برنامه ای که مدت زمان رجیسترش تموم شده؟؟؟؟

با سلام و عرض احترام

راستش من مدتی قبل که نرم افزار acrobat رو از روی مجموعه کوانتوم نصب کردم متاسفانه در ابتدا کرکش رو اجرا نکردم و اون سی روز که بصورت try out بود نیز گذشته الان که می خوام که کرکش رو که البته همون وارد کردن اطلاعات مربوط به سریالش هست رو اجرا کنم اصلا اون منوی رجیسترش فعال نیست و فقط از طریق اینترنت برای خردیدنش فعاله .........بعد از اینکه اون رو unistall کردم و دوباره نصبش کردم دیگه اصلا برنامه اجرا نمی شه و فکر می کنم که این بخاطر این باشه که در رجیستری ویندوز این مسائله باشه و یا یه جای دیگه فرا تر از این ...چون با نصب ویندوز جدید هم مشکل برطرف نشد و بعد از نصب کردن اصلا برنامه اجرا نمی شه ........می خواستم دوستان در این مورد راهنمایی کنند که چجوری می شه که یه همچنین نرم افزارهایی رو از رو سیستم کاملا برداشت تا بشه دوباره از اول نصبشون کرد و کرکشون رو اجرا کرد؟؟؟؟

ببخشید چون مشکلی با کرکش نیست این موضوع رو در در انجمن کرک مطرح نکردم و اینجا عنوانش کردم.

با تشکر
    Last edited by hamidch; 15-12-2005 at 13:53.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

همچنان منتظر نظر دوستان هستم.........

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چون با نصب ویندوز جدید هم مشکل برطرف نشد و بعد از نصب کردن اصلا برنامه اجرا نمی شه
    واقعا !
    اگه ویروس هم داشته باشی با نصب ویندوز جدید پاک میشه چه برسه به نرم افزار!

این نرم افزار هایی که معرفی میکنم ممکنه به دردت بخورن:

Your Uninstaller! 2006

Registry First Aid

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با نرم افزار Your Uninstaller! 2006 که مشکل برطرف نشد من خودم بصورت دستی تمام رکوردهای موجود رجیستری که مرتبط با اکروبات رو پاک کردم ولی باز همچنان مشکل برقراره.....

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارند؟ این نرم افزار برای من خیلی مهمه و واقعا بهش احتیاج دارم ......

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

دوست عزيز اين نسخه اي رو كه شما داري احتمالا tryout هستش و اين نسخه به هيچ وجه منل وجوح رجيستري نمي شه من خودم نسخه full professional رو دارم و موقع نصب يه سريال مي دم و بدون هيج دردسري رجيستري مي شه ..

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوست من راستش این رو که من نصب میکنم همون اکروبات ورژن 7 هستش که تو مجموعه کوانتوم هست.بله این ورژن از همون ابتداش می نویسه tryout ولی راستش طبق گفته دست اندر کاران مجموعه کوانتوم این ورژن قابل کرک شدن هم هست...ولی خوب من در ابتدا این کار رو نکردم و سی روز مهلت اولیه گذشت و بعد از اون هم دیگه باز نمی شه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •