سلام
واقعا به خاطر اين سوال مبتديانه عذر ميخوام. اين تصوير رو از network connections محل كارم گرفتم:
يكيش كه مربوط به lan هست. يكي ديگه براي چي هست؟؟؟؟ به اينترنت هم دسترسي دارم اما نميدونم adsl يا ...!
تشكر
سلام
واقعا به خاطر اين سوال مبتديانه عذر ميخوام. اين تصوير رو از network connections محل كارم گرفتم:
يكيش كه مربوط به lan هست. يكي ديگه براي چي هست؟؟؟؟ به اينترنت هم دسترسي دارم اما نميدونم adsl يا ...!
تشكر
Last edited by beginner63; 05-08-2008 at 15:41.
شما پشته سیستمت چند تا کارت شبکه داری؟
استاندارد 1394 مربوط به Firewire هستش. اگه از اتصال فایروایر استفاده بکنی یه کانکشن 1394 Connection هم خواهی داشت. از فایروایر میشه به عنوان یه لینک ارتباطی برای برقراری شبکه بین PCها استفاده کرد. ویندوز هنوز هم این قابلیت رو به عوان یه کارت شبکه وبا عبارت "Conncted" میشناسه.
یه حالت دیگه هم وجود داره و اونم زمانیه که کامپیوترت لپ تاپ باشه! مثلا ممکنه یه کارت شبکه WIFI داشته باشی که و این کانکشن نشون میده که کارت شبکت از طریق پورت داخلی IEEE-1394 (فایروایر یا i-Link) به مادربردت وصل شده.
برای اینکه ببینی هم با Dial-up یا ... به اینترنت دسترسی داری control panel>> network connections اونجا یه کانکشن dial-up یا WAN Miniport (PPOE) می بینی که مربوط به َADSL هستش. البته ممکنه یوزر و رمز عبورت تو کانفیگ خود مودم ADSL وارد شده باشه که در اون صورت دیگه کانکشن PPOE وجود نخواهد داشت.
Last edited by paranoid_android; 06-08-2008 at 08:45.
يه lan كه on board هست
خير PC هست
خير dial up ندارم. شبكه domain هست و هميشه online هستم. اما نميدونم wireless هست يا adsl يا موارد ديگهبرای اینکه ببینی هم با Dial-up یا ... به اینترنت دسترسی داری control panel>> network connections اونجا یه کانکشن dial-up یا WAN Miniport (PPOE) می بینی که مربوط به َADSL هستش. البته ممکنه یوزر و رمز عبورت تو کانفیگ خود مودم ADSL وارد شده باشه که در اون صورت دیگه کانکشن PPOE وجود نخواهد داشت.
اگه wireless باشه که باید کارت شبکه بی سیم روی PCت نصب باشه. از device manager چک کن ببین کارت شبکه بی سیم روی سیستمت هست یا نه.
طبق عكس زير فكر كنم wireless هست. درسته؟
لطفا جواب بديد. برام مهم هست. ميخوام اول بدونم شبكه از چه نوعي هست بعد براي پيدا كردن راههاي تغيير Ip تلاش كنم
تشكر
up................................................ .............
ببخشید اگر طول کشید، چند روزی بود که سر نزدم متوجه پستتون نشده بودم
اتصال شما از نوع بی سیم نیست چون رو سیستمتون کارت شبکه بی سیم ندارین. connection مربوط به بی سیم به این شکله:
که در قسمت Network Connections اثری از اون نیست.
شما شبکه هستین از نوع کابلی.
دوتا کارت شبکه دارین که یکی بصورت مستقیم به اینترنت وصله
و اون یکی صد در صد یک کارت شبکه مجازی هست که نصب شده.
بعضی نر افزارها و سخت افزارها اینکار رو انجام میدن. مثلا بلوتوث اینطوریه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)