تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: برای یادگیری طراحی وب داینامیک از کجا باید شروع کرد؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض برای یادگیری طراحی وب داینامیک از کجا باید شروع کرد؟

با سلام و خسته نباشید
    میخواستم ببینم برای یک یادگیری اصولی و قوی در طراحی وب باید از کجا شروع کرد ؟
    ASP.NET بهتره یا php و چطور باید یادگرفت؟
    php در چه محیطی نوشته میشه و آیا ابزار خاصی برای اون وجود داره یا فقط کافی که یه notepad باز کرد و پی اچ پی نوشت؟(مثلا ASP.net در محیط ویژوال استدیو نوشته – اجرا و دیباگ میشه ) میخواستم ببینم پی اچ پی یه همچین محیطی داره یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ASP.NET و php هر کدام مزیت های خودشان را دارند ولی من php را به شما پیشنهاد میکنم.
    بله برای php هم کلی ادیتور قوی وجود داره که کد نویسی را بسیار آسان میکنه.
    برای php کلی مقاله و کتاب تو اینترنت هست که میتوانید از همین جا شروع کنید.

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد اینکه کدوم بهتره لطفاً بحث نشه چون مثل بحثهای قبل در این مورد منجر میشه به دعوا و مجبور میشم تاپیک رو ببندم!

در مورد برنامه های php هم همونطور که دوستمون گفت ادیتورهای قوی وجود داره مثل zend studio و phpdesigner اما تا جایی که من میدونم برنامه drag & drop یا همون ویژوال برای php وجود نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    میخواستم ببینم برای یک یادگیری اصولی و قوی در طراحی وب باید از کجا شروع کرد ؟
    ASP.NET بهتره یا php و چطور باید یادگرفت؟
    php در چه محیطی نوشته میشه و آیا ابزار خاصی برای اون وجود داره یا فقط کافی که یه notepad باز کرد و پی اچ پی نوشت؟(مثلا ASP.net در محیط ویژوال استدیو نوشته – اجرا و دیباگ میشه ) میخواستم ببینم پی اچ پی یه همچین محیطی داره یا نه؟
    اگه با هیچ کدوم از زبان های دات نت مایکروسافت آشنایی ندارید توصیه می کنم برید سراغ php که بخاطر آسونتر بودن قواعد در سریعترین زمان ممکن بهترین نتیجه رو در یادگیری می گیرید (در مورد بهتر بودنش صحبت نکردم هاا)

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

اما تا جایی که من میدونم برنامه drag & drop یا همون ویژوال برای php وجود نداره
    سلام.

به نظرم فکر هم نمی کنم نیاز باشه، نظر شما چیه؟

phpdesigner رو هم، زدم دانلود.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درسته امین جان. به راگ & دراپ نیازی نیست. من فقط محض اطلاع گفتن. اصلاً لذت برنامه نویسی توی اینه که آدم خودش همه چیزشو بنویسه.

phpdesigner برنامه خوبیه. سبک هم هست اگه مخلفاتشو دانلود نکنید حدود 4 تا 5 مگ بیشتر حجم نداره. تا نسخه 6.0.0 اون که من داشتم یهکم با فارسی مشکل داشت. یعنی باوجود اینکه انکودینگ فایلها رو تنظیم میکردم اگر همون اسکرپت توی یک برنامه دیگه به طور همزمان ویرایش میشد، وقتی توی phpdesigner اون صفحه رفرش میشد همه متن فارسی رو خراب میکرد! چند بار اشتباهی همین متنو ذخیره کردم که مجبور شدم از اول بنویسم!
    البته یک todo manager داشت که من باهاش خیلی حال کردم کلی جور حافظه آدمو میکشه

اگه zend داشته باشی و سیستمت هم جواب بده به نظرم برنامه کاملتریه تنها مشکلش اینه که یه کم برای سیستم سنگینه و کلمات فارسی رو درست نشون نمیده (البته خوشبختانه خرابکاری نمیکنه)

7. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

درسته امین جان. به راگ & دراپ نیازی نیست. من فقط محض اطلاع گفتن. اصلاً لذت برنامه نویسی توی اینه که آدم خودش همه چیزشو بنویسه.

phpdesigner برنامه خوبیه. سبک هم هست اگه مخلفاتشو دانلود نکنید حدود 4 تا 5 مگ بیشتر حجم نداره. تا نسخه 6.0.0 اون که من داشتم یهکم با فارسی مشکل داشت. یعنی باوجود اینکه انکودینگ فایلها رو تنظیم میکردم اگر همون اسکرپت توی یک برنامه دیگه به طور همزمان ویرایش میشد، وقتی توی phpdesigner اون صفحه رفرش میشد همه متن فارسی رو خراب میکرد! چند بار اشتباهی همین متنو ذخیره کردم که مجبور شدم از اول بنویسم!
    البته یک todo manager داشت که من باهاش خیلی حال کردم کلی جور حافظه آدمو میکشه

اگه zend داشته باشی و سیستمت هم جواب بده به نظرم برنامه کاملتریه تنها مشکلش اینه که یه کم برای سیستم سنگینه و کلمات فارسی رو درست نشون نمیده (البته خوشبختانه خرابکاری نمیکنه)
    با اونی که پررنگ کردم، 120% موافقم!!!

من دارم 2008 رو دانلود می کنم، 21 مگ هست!!!

اگه zend رو بخوام دانلود کنم، که بیچاره می شم، اونم با این زغالی، تنها راهش اینه که برم بخرمش...

در کل یه سوال ازت دارم، خودت چی رو بهم پیشنهاد می کنی؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چرا 21 مگی! پیر میشی با دایال آپ تا 21 مگ دانلود شه! البته خوب مخلفاتش هم به درد بخورن!
    من خودم از zend استفاده میکنم به نظرم پخته تره!
    ولی اگه کرک جدید phpdesigner رو هم داشتم احتمالاً چند وقت یه بار میرفتم سراغش ولی خوب بی کرکی شده بهونه استفاده دائمی از zend

ادیتورها به یه سطحی که برسن دیگه زیاد با هم تفاوتی ندارن. جزئیات هست که باعث میشه یه نفر با یک ادیتور راحت تر باشه و یکی دیگه از بدش بیاد!

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

آقایون بحث منحرف شد !!
    با همتون موافقم

فقط جناب ghahremanimehdi فقط بگم وقتی دارید پرس و جو میکنید از انسانها نپرسید !! بهتره تحقیقات منتقی کنید ببینید کدوم به کارتون میاد
    مثلا اگه میخواین هاستش دم دست تر باشه و هزینش کمتر باشه و ... ابدا دنبال Asp.net نرید .. همینطور سمپل برای php بیشتره

.. ببینم بچه ها این ادیتور php اینتلی سنسش و دیباگرش به ویژوال استودیو میرسه ؟ اگه آره که عالیه !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

چرا 21 مگی! پیر میشی با دایال آپ تا 21 مگ دانلود شه! البته خوب مخلفاتش هم به درد بخورن!
    من خودم از zend استفاده میکنم به نظرم پخته تره!
    ولی اگه کرک جدید phpdesigner رو هم داشتم احتمالاً چند وقت یه بار میرفتم سراغش ولی خوب بی کرکی شده بهونه استفاده دائمی از zend

ادیتورها به یه سطحی که برسن دیگه زیاد با هم تفاوتی ندارن. جزئیات هست که باعث میشه یه نفر با یک ادیتور راحت تر باشه و یکی دیگه از بدش بیاد!
    دیشب زدم دانلود تا امروز هم تمومش کردم، البته یکسره نه ها!!!

یه نگاهی بهش زدم، واقعا خوب و جالب بود، کارایی های خوبی داره، برای جاوااسکریپت و اینجورچیزها هم، مثل ++Notepad و EditPad Pro هست.

پس نتیجه می گیرم که zend یه جورایی سر تره.

آقایون بحث منحرف شد !!
    با همتون موافقم

فقط جناب ghahremanimehdi فقط بگم وقتی دارید پرس و جو میکنید از انسانها نپرسید !! بهتره تحقیقات منتقی کنید ببینید کدوم به کارتون میاد
    مثلا اگه میخواین هاستش دم دست تر باشه و هزینش کمتر باشه و ... ابدا دنبال Asp.net نرید .. همینطور سمپل برای php بیشتره

.. ببینم بچه ها این ادیتور php اینتلی سنسش و دیباگرش به ویژوال استودیو میرسه ؟ اگه آره که عالیه !
    ببخشید آقایون، باعث و بانیش، منم همینجا از همتون معزرت می خوام

به نظر من که یه امتحانی کردم ( phpDesigner )، به نظر جالب می اومد، ولی من یه جورایی با ویژوال راحت ترم!
    Last edited by eAmin; 06-08-2008 at 15:21.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •