بنده روی سیستمم از ویندوز ویستا که البته سرویس پک 1 نیست استفاده میکنم . این ویندوز رو از روی اون دی وی دی ویستای مشکی رنگ شرکت امپرور(Vista Ultimate) ریختم که البته به نظر میاد مشکلی هم نداشته باشه !
مودمم Zling HCF زی سایبر هست که همین تازگی ها با گارانتی اصلی (مهرگان ماشین )خریدمش مشکل اینجاست که خود ویستا درایور این مودم رو نداره و نصبش نمیکنه در حالی که ایکس پی خودش این مودم رو میشناسه .از درایور موجود روی سی دی نصب درایور خود مودم هم وقتی استفاده میکنم و درایور ویستا رو نصب میکنم تا موقعی که داخل ویندوز هستم مودم رو میشناسه و کار میکنه ولی وقتی سیستم رو ریستارت میکنم و ویندوز ویستا میاد بالا دیگه مودم کار نمیکنه و توی device manager که میرم یه علامت زرد رنگ کنار مودم گذاشته و در قسمت property ارور کد 10 رو نشون میده که البته وقتی از device manger مودم رو disableو بعد enable میکنم دوباره شروع به کار میکنه منتها مشکل اینجاست که هروقت سیستم رو خاموش و دوباره روشن میکنم (یا ریستارت میکنم) دوباره هین آش و همین کاسه !
جالبه که این مودم جزو مطرحترین مودمهای توی بازار هم هست و البته گرونترین مودم توی بازار ! جالبه که در device manager تاریخ درایور این مودم رو 2001 میزنه با وجود اینکه حداقل تاریخ آپدیتش باید سال 2006 باشه چونکه ویستا اصلا قبل از 2006 ریلیز نشده .توی اینترنت هم کلی دنبال درایور جدید آن برای ویستا گشتم در حالی که همشون همون تاریخ رو باز تو device manager میزد !
از دوستانی که این مودم رو دارند میخواستم بپرسم مشکل چی میتونه باشه؟ از ویستا ؟ از درایور مودم؟ و یا ....
آخر مجبور شدم ویستا رو پاک کنم و باز xp بریزم!
مشخصات سیستمم:
Main:Asus M2NE 570 MCP
CPU:AMD Athlon 64X2 5200
Ram:2GB DDR2 Patriot
HDD:250GB Maxtor
Modem:Zling HCF 56k
Power:330 real green