تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مقایسه شرم آور اینترنت ایران و پاکستان

  1. #1
    پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    پست ها
    953

    پيش فرض مقایسه شرم آور اینترنت ایران و پاکستان

    خبرگزاري فارس: بازار اينترنت پرسرعت در كشور پاكستان تاكنون چندان پررونق نبوده و اين در حالي است كه خدماتADSL از 5 سال پيش تاكنون در اين كشور در دسترس است.
    به گزارش فارس در حال حاضر تعداد كل مشتركان حقيقي و حقوقي اينترنت پرسرعت در اين كشور از 132 هزار نفر فراتر نمي رود كه رقم قابل قبولي محسوب نمي شود.
    با اين حال دولت اين كشور براي حل اين مشكل طي يك سال اخير تلاش هاي جدي به عمل آورده و با شناسايي موانع پيش رو براي استفاده مردم از فناوريADSL تلاش كرده تا استفاده از خدمات اينترنت پرسرعت را همه گير كند.

    * كاهش تعرفه ها
    از جمله مهم ترين موانع بر سر راه استفاده از اينترنت پرسرعت در پاكستان تعرفه هاي بالاي دسترسي به خدمات مذكور در اين كشور است. شركت مخابرات پاكستان موسوم به PTCL به منظور حل اين مشكل خود راسا وارد عمل شد و از تابستان سال قبل ارائه سرويس هاي پرسرعت و باكيفيت ADSL را در اين كشور آغاز نموده است. سرويس هاي اين شركت هم اكنون در شهرهاي اسلام آباد، پيشاور، لاهور، كراچي و 9 شهر ديگر مهم پاكستان به سادگي و با قيمت مناسب در دسترس است.

    * اينترنت يك مگابيت ماهانه 28 هزار تومان
    شركت مخابرات پاكستان براي ارائه اين خدمات هيچ هزينه اي بابت نصب مودم و ديگر تجهيزات دريافت نمي كند و هيچ محدوديت ترافيكي نيز براي كاربران خود وضع نمي كند.
    سرويس هاي ADSL شركت مخابرات پاكستان در سه نوع 512 كيلوبايتي، يك و دو مگابيتي عرضه مي شود. به عبارت بهتر اين شركت سرعت اتصال كمتر از 512 كيلوبيت به اينترنت را پرسرعت محسوب نمي كند!
    اما تعرفه اين خدمات به شرح زير است:
    •اينترنت 512 كيلوبيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 1199 روپيه ( معادل حدودا 17 هزار تومان )
    •اينترنت يك مگابيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 1999 روپيه ( معادل حدودا 28 هزار تومان)
    •اينترنت دومگابيت نامحدود همراه با نصب رايگان، هر ماه 4999 روپيه ( معادل حدودا 72 هزار تومان )
    گفتني است كه براي بهره مندي از اين خدمات تنها كافي است با شماره 0800 80800 تماس حاصل شده يا فرم مربوطه توسط متقاضي به صورت آنلاين پر شود.

    * كاهش تعرفه هاي ISP ها و چهار برابر شدن مشتركان ADSL در يك سال
    اين ابتكار عمل شركت دولتي مخابرات پاكستان باعث شده تا ديگر ISP هاي پاكستان كه تعداد آنها از 35 شركت فراتر مي رود مجبور به كاهش تعرفه هاي خدمات خود شده و از دريافت هزينه هاي اضافي به بهانه نصب مودم و تجهيزات نيز خودداري كنند. در حال حاضر هزينه استفاده از خدمات اينترنت پرسرعت ديگر ISP هاي اين كشور نيز تقريبا برابر با تعرفه هاي شركت مخابرات اين كشور است
    بررسي هاي شركت مخابرات پاكستان نشان مي دهد در حالي كه تا تابستان سال 2007 تنها 35 هزار نفر در اين كشور مشترك خدمات اينترنت پرسرعت بوده اند اين رقم تا ابتداي تابستان امسال حدودا 4 برابر شده و پيش بيني مي شود تا دو سال ديگر تعداد مشتركان اينترنت پرسرعت در پاكستان به نيم ميليون نفر برسد.
    كارشناسان معتقدند تداوم اين وضعيت و رقابت فشرده ISP ها براي جلب نظر كاربران هزينه هاي دسترسي به اينترنت پرسرعت در پاكستان را باز هم كاهش خواهد داد.

    * افزايش نقاط تحت پوشش
    در كنار هزينه هاي بالاي دسترسي به اينترنت، پوشش محدود سرويس دهندگان اينترنت پرسرعت مشكل ديگري بود كه باعث شده بود تنها ساكنان مناطق شهري و به ويژه شهرهاي بزرگ بتوانند به اينترنت دسترسي پيدا كنند و در مقابل ساكنان شهرهاي كوچك و روستاها از اين خدمات بي بهره مانده بودند.
    شركت دولتي مخابرات پاكستان براي حل اين مشكل نيز وارد عمل شده و با صرف هزينه هاي كلان در حال ايجاد شبكه هاي ديتا در سرتاسر پاكستان است. استفاده از تجهيزات بي سيم راه حل ديگري است كه دولت اين كشور به آن روي آورده است. به همين منظور نصب تجهيزات WiMax براي تسهيل دسترسي بي سيم به اينترنت در نواحي روستايي در دستور كار دولت پاكستان قرار دارد. اولين بار شركت خصوصي وطن تلكام در دسامبر سال 2007 خدمات WiMax را در پاكستان معرفي كرد و تنها در عرض 4 ماه 10 هزار مشترك حقيقي و حقوقي از اين خدمات بهره مند شدند.

    * مرور تعرفه هاي چند ISP مشهور در پاكستان
    سايبر نت يكي از مشهورترين ISP هاي كشور پاكستان است كه طيف گسترده اي از خدمات اينترنتي و تحت وب را به مشتريان خود ارائه مي دهد. خدمات اينترنت پرسرعت اين شركت طيف گسترده اي از سرعت 64كيلوبيت در ثانيه تا 8مگابيت در ثانيه را شامل مي شود كه البته سرعت هاي بسيار بالا به علت كاركردهاي خاص و مشتريان محدودتر تنها به شركت هاي تجاري ارائه مي شود. هزينه ماهانه بهره مندي از سرويس 256 كيلوبيتي اين شركت معادل 1500 روپيه ، (حدود 21 هزار تومان) است.

    Cube XS ديگر ISP پاكستاني است كه سرويس هاي 512، 768 و 1024 (يك مگابيت) كيلوبيت در ثانيه ارائه مي دهد. هزينه ماهانه استفاده از اين خدمات براي كاربران خانگي به ترتيب حدودا 28، 108 و 287 هزار تومان در ماه است. حداقل حجم ترافيك هر يك از اين سرويس ها نيز به ترتيب 6، 24 و 72 گيگابايت در ماه در نظر گرفته شده است.
    Pak Net ديگر ISP پاكستاني است كه سرويس هاي 256، 512 و 1024 كيلوبيت در ثانيه خود را به قيمت ماهانه حدودا 17، 28 هزار تومان و 72 هزار تومان ارائه مي دهد.
    و در نهايت LINK DSL، خدمات اينترنت 512 كيلوبيتي و نيز 1 و 2 مگابيتي خود را به قيمت حدودا 17، 29 و 56 هزار تومان در ماه و بدون محدوديت ترافيكي ارائه مي كند.
    مقايسه اين تعرفه ها با تعرفه هاي خدمات اينترنت پرسرعت در ايران كه براي حداكثر سرعت 128 کيلو بيت در ثانيه در بهترين حالت و با اعمال محدوديت هاي ترافيكي و قطع و وصل مكرر به حداقل 18 هزار تومان مي رسد گوياي واقعيات بسياري است كه توجه بيشتر مسئولان بخش دولتي و خصوصي و كارشناسان عرصه فناوري اطلاعات را طلب مي كند.

    * ارزش يك روپيه پاكستان معادل 145 ريال ايران است.
    منابع: Pakistan economist، ptcl.com.pk، cubexs.net.pk، cyber.net.pk، paknet.com.pk، mylink.net.pk
    گردآورنده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (تگ ها برای من نمی اومدند مجبور شدم ادرس رو جدا بنویسم )

  2. #2
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    پست ها
    15

    پيش فرض

    خوش به حالشون
    خدا كنه ما هم روزي اين وضع رو داشته باشيم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #3
    آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر
    پست ها
    6,067

    پيش فرض

    خیلی ها میگن ایران میتونه سرعت اینترنت رو ببره بالا ولی از عمد این کار رو نمیکنه !
    به نظر شما دلیل عاقلانه ایه ؟

  4. #4
    Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !
    پست ها
    6,089

    پيش فرض

    ...........................
    .................................
    ........................................
    ................................................
    فقط افسوس می خوریم ! پاکستان هم نشدیم 1

  5. #5
    آخر فروم باز Mohsen EA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همین طرفا
    پست ها
    1,590

    پيش فرض

    خوش به حالشون من بدبخت سرعتم روز به روز داره مياد پايين
    150 »»»56»»»40»»»31.2 انشالله ديگه به -99999 گيگ نرسه خوب ميشه باهاش صفحه ي (untitled) باهاش باز كرد

  6. #6
    پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    پست ها
    593

    پيش فرض

    وزیر ارتباط که در بیاد بگه همین سرعت های فعلی برای ایران کافی هست دیگه فکر سرعت بالا رو فعلا نکنید !!!

  7. #7
    آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    پست ها
    4,859

    پيش فرض

    داره ديگه واسه ما افسانه ميشه.

  8. #8
    حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    پست ها
    9,540

    پيش فرض

    داره ديگه واسه ما افسانه ميشه.
    افسانه شده کجای کاری.....
    بزودی هم امار خودکشی در مناطق شرقی افزایش پیدا می کنه.(قبلا برسسی کرده بودن دیدن تو مناطق شرقی نسبت به غرب خودکشی کمتره چون انها کشور همسایه رو می دیدن که وضعش خرابتر است امیدوار می شدن ولی حالا که می بینند حتی طرف شرق هم پیشرفته تر شده امار میره بالا) بزودی باید شاهد مشکل جدید افزایش بی سابقه امار خودکشی باشیم.

  9. #9
    حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js
    پست ها
    2,259

    پيش فرض

    افسانه شده کجای کاری.....
    بزودی هم امار خودکشی در مناطق شرقی افزایش پیدا می کنه.(قبلا برسسی کرده بودن دیدن تو مناطق شرقی نسبت به غرب خودکشی کمتره چون انها کشور همسایه رو می دیدن که وضعش خرابتر است امیدوار می شدن ولی حالا که می بینند حتی طرف شرق هم پیشرفته تر شده امار میره بالا) بزودی باید شاهد مشکل جدید افزایش بی سابقه امار خودکشی باشیم.
    سلام.

    اینو خوب اومدی

    چاره ی دیگه ای واسه ما نمی زارن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •