با سلام
یه مودم creative ولی موقع نصب همش با نام softv92 نصب میشه قبلا اینجوری نبود بعد با این نام کانکت میشم با سرعت بسیار کم وصل میشه ؟
دویاز منجر رو هم که نمتونم باز کنم ارور میده mmc.exe پیدا نشئ چیکار باید بکنم درست بشه کلافه شدم
با سلام
یه مودم creative ولی موقع نصب همش با نام softv92 نصب میشه قبلا اینجوری نبود بعد با این نام کانکت میشم با سرعت بسیار کم وصل میشه ؟
دویاز منجر رو هم که نمتونم باز کنم ارور میده mmc.exe پیدا نشئ چیکار باید بکنم درست بشه کلافه شدم
اگه براي نصب مشكل داري
براي نصبش از طريق My Computer نصب كن ( بعد از قرار دادن Cd و كليك راست My Computer) و بقيه مراحل كه شايد بدوني .
با تشکر نه بابا از رو سی دی هم نصب کردم بابا دست خوش دیگه اینقدر ها هم ... از رو سی دی هم با همون نام اول نصب میشه و تغییری نمیکنه .
هه هه هه
بزن تو چشش!!!
معمولا اکثره مودم ها نیازی به نصب شدن ندارن
قبلا هم نصب میکردی؟
ویندوز چیه؟
بابا قبلا نصب کردم
وینودز xp هستش بابا با این اسم و soft v92 سرعتش خیلی افت میکنه ؟
چن بار به زور قبلا نصبش کردم
ولی این باز بنا به مشکلی که گفتم نمیتونم دوایز منجر رو باز کنم میگه mmc.exe پیدا نشد
سلام...حالا از کجا معلوم افت سرعت مربوط به مودمتون باشه؟..شاید یه اسپای وار گرفتید که پهنای باندتون رو اشغال میکنه..در ضمن واسه اون ارور فایروالتونو off کنید و دوباره نصب کنید شاید حل شد..بعضی از فایروالها خیلی گیرند..
سلام
قبلا فکر کنم توی یکی از تاپیکها گفتم
خیلی از سرویس های سیستم شما به دلیل الوده بودن به ویروس از بین رفته شما باید سیستم عامل خودتون را تعویض کنید .
با این شرایط باز به مشکلات دیگه برخورد خواهید کرد .
موفق باشید .
دقیقا منم میخواست همینو بگم
این ارور هایی که گفتید کلا ویندوز در حاله ترکیدنه
بهتر ابتدا ویندوز رو درست کنید بعد این چیزا رو تا دوباره چند وقت دیگه به مشکل نخورید
با تشکر
بابا من قبلا رو سیسیتم خودم هم نصبش میکردم و اینجوری بود و افت هم 100% مطمئن هستم که مربوط به همون که گفتم ؟
حالا رو سیستم خودم با رفتم به Device Maneger میتونستم دستکاریش کنم و یه جوری نصبش کنم ولی الان نمیتونم وارد این قیمت بشم دلیلشو هم گفتم.
امکان نصب مجدد ویندوز رو هم ندارم چون قدیمیه و هیچ سی دی و درایوی از مین بور و کاردت صوت و گرافبک ندارم و میمونم اگه مجدد نصبش کنم ؟
موقعی هم که میخوام رپیر کنم از من پسود ادمین میخواد چی رو باید وارد کنم هر چی وارد میکنم میشگه اشتباه هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)