چند روز پیش برای بهینه شدن ویندوزم برنامه registery mechanic رو نصب کردم با هیچ قسمتیش هم مشکل نداشتم
تا زمانیکه از یه قسمت برنامه استفاده کردم که مدعی بود با اجراش سرعت بوت شدن سیستم افزایش پیدا میکنه وقتی اجراش کردم
اولا Theme ویندوز عوض شد و قسمت toolbar واطراف address bar از حالت آبی رنگ XP تبدیل شد به حالت خاکستری رنگ و وقتی به قسمت theme مراجعه میکنم تا عوضش کنم میبینم اسم theme فعال وجاری کامپیوتر modified theme هست و theme پیش فرض دیگه ای برای انتخاب وجود نداره(البته بجز حالت onlineو browse)
دوماکامپیوتر بعد از روشن شدن مدت زیادی توی صفحه دسکتاپ میمونه تا بعد از یکی دو دقیقه آیکونها روش فعال بشن و برنامه load بشن،
باتوجه به اینکه نمی خواستم ویندوز رو عوض کنم ، اول registery mechanicرو uninstallکردم سپس سعی کردم سیستم رو restore کنم که نمیدونم چرا fail میشد
راه دیگه گفتم repair انجام بدم و پس از قرار دادن cd windows در قسمت run تایپ کردم CMDسپس sfc/scannow رو زدم که اگر فایلهای سیستمیم معیوب باشن تعمیر بشن
اما بازم کارساز نشد ومشکلات پابرجا موند حالا باتوجه به اینکه مطمئن هستم ویروس ندارم 2 مشکل themed و سرعت بوت رو چطور میشه حل کرد و به حالت عادی اولیه برگردوند؟![]()