تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چرا theme های ویندوزم غیر فعال شده؟!و سیستم دیر load میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9 چرا theme های ویندوزم غیر فعال شده؟!و سیستم دیر load میشه؟

چند روز پیش برای بهینه شدن ویندوزم برنامه registery mechanic رو نصب کردم با هیچ قسمتیش هم مشکل نداشتم
    تا زمانیکه از یه قسمت برنامه استفاده کردم که مدعی بود با اجراش سرعت بوت شدن سیستم افزایش پیدا میکنه وقتی اجراش کردم
    اولا Theme ویندوز عوض شد و قسمت toolbar واطراف address bar از حالت آبی رنگ XP تبدیل شد به حالت خاکستری رنگ و وقتی به قسمت theme مراجعه میکنم تا عوضش کنم میبینم اسم theme فعال وجاری کامپیوتر modified theme هست و theme پیش فرض دیگه ای برای انتخاب وجود نداره(البته بجز حالت onlineو browse)
    دوماکامپیوتر بعد از روشن شدن مدت زیادی توی صفحه دسکتاپ میمونه تا بعد از یکی دو دقیقه آیکونها روش فعال بشن و برنامه load بشن،
    باتوجه به اینکه نمی خواستم ویندوز رو عوض کنم ، اول registery mechanicرو uninstallکردم سپس سعی کردم سیستم رو restore کنم که نمیدونم چرا fail میشد
    راه دیگه گفتم repair انجام بدم و پس از قرار دادن cd windows در قسمت run تایپ کردم CMDسپس sfc/scannow رو زدم که اگر فایلهای سیستمیم معیوب باشن تعمیر بشن
    اما بازم کارساز نشد ومشکلات پابرجا موند حالا باتوجه به اینکه مطمئن هستم ویروس ندارم 2 مشکل themed و سرعت بوت رو چطور میشه حل کرد و به حالت عادی اولیه برگردوند؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوست عزیز

برای این که سرعت سیستم شما بالا بره شما باید یه سری از امکانات ویندوز را که باعث قشنگتر شدن ویندوز شما می شه را از کار بندازید .
    یعنی در واقع شما سرعت را به قشنگی ترجیح بدید .

این قسمت از برنامه هم در واقع همین کار را کرده .

روی mycomputer راست کلیک کنید و propertise را بزنید و به تب advanced برید و روی اولین setting کلیک کنید و در تب visual effects از چهار تا گزینه گزینه اول را انتخاب کنید و اگه قسمتهایی که پایین هستند تیک ندارند تیک همه گزینه ها را زده و صفحه را ok کنید .

امیدوارم مشکل حل بشه .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

9

سلام دوست عزیز

برای این که سرعت سیستم شما بالا بره شما باید یه سری از امکانات ویندوز را که باعث قشنگتر شدن ویندوز شما می شه را از کار بندازید .
    یعنی در واقع شما سرعت را به قشنگی ترجیح بدید .

این قسمت از برنامه هم در واقع همین کار را کرده .

روی mycomputer راست کلیک کنید و propertise را بزنید و به تب advanced برید و روی اولین setting کلیک کنید و در تب visual effects از چهار تا گزینه گزینه اول را انتخاب کنید و اگه قسمتهایی که پایین هستند تیک ندارند تیک همه گزینه ها را زده و صفحه را ok کنید .

امیدوارم مشکل حل بشه .

موفق باشید .
    سلام گزینه اول که... Let windows choose بود رو انتخاب کردم اما همهء قسمتهای پائینش تیک داشت مشکلم حل نشد لطفا بیشتر کمکم کنید

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام گزینه اول که... Let windows choose بود رو انتخاب کردم اما همهء قسمتهای پائینش تیک داشت مشکلم حل نشد لطفا بیشتر کمکم کنید
    سلام

این دو راه را هم امتحان کن .

با استفاده از سیستم ریستور سیستم را به تاریخی ببر که این مشکل وجود نداشت .

یا اینکه از داخل خود ویندوز ، ویندوز را ریپیر کن .
    سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بده و وقتی به صورت اتوران بالا اومد روی گزینه windows install کلیک کن و در صفحه بعد گزینه upgrade را انتخاب کن ( البته به صورت پیش فرض انتخاب شده است ) و سپس روی گزینه next کلیک کن .

با این کار ویندوز شما کاملا ریپیر شده و تمامی قسمتهایی که دستکاری شده به حالت اولیه برخواهد گشت .
    با این کار هیچ اسیبی به برنامه های نصبی شما وارد نخواهد شد .

موفق باشید .

پروفشنال hoax3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام

در ادامه توضیحات mahdi7610 اگه theme غیر فعال شده ممکنه به خاطر غیر فعال شدن سرویس Theme باشه
    از قسمت Control Panel->Administrative Tools->Services سرویس Theme رو باز کنید اول Start رو بزنید بعد
    Startup type رو روی Automatic بزارین،

شاد باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیراز

1

با سلام

در ادامه توضیحات mahdi7610 اگه theme غیر فعال شده ممکنه به خاطر غیر فعال شدن سرویس Theme باشه
    از قسمت Control Panel->Administrative Tools->Services سرویس Theme رو باز کنید اول Start رو بزنید بعد
    Startup type رو روی Automatic بزارین،

شاد باشید
    ممنون لطف کردید از روش شما مشکل حل شد ، از مهدی هم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •