تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشکل با یک فایل عجیب در ویندوز . نیاز به کمک فوری

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

7 مشکل با یک فایل عجیب در ویندوز . نیاز به کمک فوری

سلام . چند وقته که وقتی ویندوزم بالا میاد یه چیزی باعث میشه یه مقدار سرعت سیستم پایین بیادش حتی چند وقت پیش اصلا نتوستم یکی از نرم افزارهامو اجرا کنم تا اینکه با Alt + Delete + Ctrl متوجه شدم که این مورد که تو تصویر مشخص کردم باعث شده سیستم اینجوری بشه . اول فکر کردم که ویروسه و فایل مربوط بهش رو و اصلا بعدش کل درایو مربوط به اون رو با آنتی ویروس ناد 32 آپدیت شده اسکن کردم ولی مورد خاصی نبود .

بعدش آدرس دقیق اون فایل رو که به این صورت بود
    F:/DOCUME~1\CHELSE~1\LOCALS~1\Temp\WER6b18.dir00\bois 32.exe.mdmp
    پیدا کردم که کل فایل رو از این قسمت به بعدش
    WER6b18.dir00\bois32.exe.mdmp
    پاک کردم ولی بازهم روز بعد همون مشکل تکرار شد .

باید چی کار کرد ؟
    Last edited by persianastronomy; 02-08-2008 at 12:45.

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

به احتمال زياد يا يك برنامه مخرب يا برنامهاي كه خراب شده

شما سيستم رو يه بار ديگه با آنتي ويروس ديگه اسكن كن

در ضمن اگه موقع بالا اومدن ويندوز اجرا ميشه . از start up غير فعالش كن

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز!

سلام . چند وقته که وقتی ویندوزم بالا میاد یه چیزی باعث میشه یه مقدار سرعت سیستم پایین بیادش حتی چند وقت پیش اصلا نتوستم یکی از نرم افزارهامو اجرا کنم تا اینکه با Alt + Delete + Ctrl متوجه شدم که این مورد که تو تصویر مشخص کردم باعث شده سیستم اینجوری بشه . اول فکر کردم که ویروسه و فایل مربوط بهش رو و اصلا بعدش کل درایو مربوط به اون رو با آنتی ویروس ناد 32 آپدیت شده اسکن کردم ولی مورد خاصی نبود .

ويندوز را با حالت Safe mode بالا بيار (در زمان روشن شدن كامپيوتر كليد F8 یا F5 را چندين بار فشار بده تا منوي بوت ظاهر شود و بعد Safe mode را انتخاب كن و بعد هم سيستم عامل مورد استفاده را.)

بعد از وارد شدن با حالت Safe mode در ويندوز، در كادر Run بنويس Msconfig و بعد اينتر بزن.پنجره اي ظاهر ميشه و شما بروي تب Startup كليك كن و بعد بروي دكمه Disable All كليك كن.

بعد بروي تب Services كليك كن و تيك گزينه Hide all Microsoft Services را گزاشته و بعد بروي دكمه Disable All كليك كن.

در اخير بروي دكمه OK كليك كن و بعد هم بروي دكمه Restart كليك كن تا سيستم ريستارت بشه.بعد بزار ويندوز بشكل عادي بالا بياد و نتيجه را اينجا بگو.

موفق باشيد!
    فرهمنــــــــد
    Last edited by Farahmand Farshidy; 03-08-2008 at 10:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hardware2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر 24 ساعته !!!!

پيش فرض

باید چی کار کرد ؟
    معمولا وقتی سیستم ویروس میگیره عمل کرد انتی ویروس و شناخت اونو متوقف میکنه من کار برنامه نویسی کردم و هر روز کارم ور رفتن با ویروس هاست.
    شما یک دور ویندوز عوض کن چون 100 انتی بریزی بی فایده هست. بعدش بدون اینکه درایوتو باز کنی با قوی ترین انتی ویروس در حال حاظر دنیا یعنی avira اسکن کن کل هارد 100 در صد دروغ نگم 99 درصد مشکلت حل میشه 1 درصدم میذاریم که هنوز ویروسش توسط هیچ انتی قابل شناسایی نیست که بعید میدونم. اگر بازم مشکل داشتی ویروسشو به من ایمیل کن info_bia2hits @ یاهو دات کام تا وسط انالیز کنم.
    Last edited by hardware2000; 03-08-2008 at 02:24.

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزيز!

ويندوز را با حالت Safe mode بالا بيار (در زمان روشن شدن كامپيوتر كليد Delete را چندين بار فشار بده تا منوي بوت ظاهر شود و بعد Safe mode را انتخاب كن و بعد هم سيستم عامل مورد استفاده است را.)

بعد از وارد شدن با حالت Safe mode در ويندوز، در كادر Run بنويس Msconfig و بعد اينتر بزن.پنجره اي ظاهر ميشه و شما بروي تب Startup كليك كن و بعد بروي دكمه Disable All كليك كن.

بعد بروي تب Services كليك كن و تيك گزينه Hide all Microsoft Services را گزاشته و بعد بروي دكمه Disable All كليك كن.

در اخير بروي دكمه OK كليك كن و بعد هم بروي دكمه Restart كليك كن تا سيستم ريستارت بشه.بعد بزار ويندوز بشكل عادي بالا بياد و نتيجه را اينجا بگو.

موفق باشيد!
    فرهمنــــــــد
    روش تآیید میشه ولی جای کلیدDELETE میتونی F8 رو بزنی.........

6. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djsystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون هر چی که هست حتما registry شما رو هم الوده کرده با ابرنامه regrun یه دستی به سرو گوش registry بکش

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

ممنون از همگی امتحان میکنمو خبرشو بهتون میدم . .

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

سلام دوست عزيز!

ويندوز را با حالت Safe mode بالا بيار (در زمان روشن شدن كامپيوتر كليد F8 یا F5 را چندين بار فشار بده تا منوي بوت ظاهر شود و بعد Safe mode را انتخاب كن و بعد هم سيستم عامل مورد استفاده را.)

موفق باشيد!
    فرهمنــــــــد
    ممنون از راهنمایتون . مشکل حل شد ولی آنتی ویروسم دیگه خودش بالا نمیاد + Keyboard Software

پروفشنال Farahmand Farshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام!
    ممنون از راهنمایتون . مشکل حل شد ولی آنتی ویروسم دیگه خودش بالا نمیاد + Keyboard Software
    ساده ترین و آسان ترین راه اینست که آنتی ویروس و نرم افزار کیبورد تانرا Repair کنید.

مشکل 99 در صد حل میشه.

اگر باز هم مشکلی بود، اینجا مطرح نمایید.

موفق باشید!
    فرهمنــــــــد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام . من هم با این مشکل با یه کمی تفاوت برخورد داشتم .کاسپراسکی را نصب کردم اپدیتش هم کردم و گرفتش .همون جور که بقیه گفتن یه برنامه مخربه

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •