سلام.
لینک دانلود نرم افزار Ejay Techno 5 رو با رسیوم می خواستم.من قبلا 1 DVD گرفته بودم که این نرم افزار هم توش بود ولی چند تا فایل ایمیج بود و اینستال و ست آپ نداشت.میشه یجوری اونو نصب کنم؟
سلام.
لینک دانلود نرم افزار Ejay Techno 5 رو با رسیوم می خواستم.من قبلا 1 DVD گرفته بودم که این نرم افزار هم توش بود ولی چند تا فایل ایمیج بود و اینستال و ست آپ نداشت.میشه یجوری اونو نصب کنم؟
لطفا یک توضیح کوتاه راجع به ماهیت نرم افزار بدین ....
کارش چیه و حجم حدودی چون من یک نرم افزار به این اسم دیدم که 677 mb حجم داشت....
اوه اوه !! نرم افزار ساخت آهنگ هست و تو خود سایت سرچ کردم پیدا شد ولی پارت پارت بود و قابلیت رسیوم نداشت.فکر کنم 5 تا پارت 100 مگی بود.
لینک تورنت با قابلیت ریسوم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یه خورده توضیح بدید این تورنت چیه؟بعد فایل هم با دانلود منیجر دانلود نشد![]()
فایل های تورنت رو می تونی با نرم افزار هایی مثل bittorrent یا utorrent دانلود کنی :
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p_s_m; 01-08-2008 at 10:12.
من دارم دانلود میکنم ولی خیلی خیلی سرعتش پایینه.اگه ممکنه 1 لینک دیگه بدید.ممنون![]()
تو سایتهای زیر سرچ کن یه لینکی پیدا کن که seed زیاد داشته باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم دارم دانلود می کنم ... 11 kbps ...
من با این لینک های تورنت مشکل دارم.یه لینک غیر از تورنت بدید لطفا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)