سلام خدمت دوستان و اساتید
من کریستال ریپورت در vs نیست چکار کنم
ممنون
سلام خدمت دوستان و اساتید
من کریستال ریپورت در vs نیست چکار کنم
ممنون
سلام
یا DVD و CD شما کامل نبوده، یا در زمان نصب تیک و گزینه مربوط به نصب کریستال را فعال نکرده اید.
اگر DVD و CD تان کامل است، مجدداً فرآیند نصب را با گزینه Add or Remove Features در پنجره Setup پیگیری کنید.
از شما اقای h2 ممنون باز هم مثل همیشه فقط شما جوابگوی من بو دید یک سوال دیگه از شما دارم شرمندم مرتبا وقت شما را می گیرم .
من دارم از report استفاده می کنم برای اولین بار بر نامه ام اجرا داد ولی حال هر کاری می کنم اجرا نمی دهد چند بار بر نامه را از اول شروع کردم ولی بازهم جواب نداد ؟
چند نمونه هم از سایت های مختلف سرچ کردم و مطابق با آن پیش رفتم ولی باز هم هیچ ؟
می خواستم ببینم شما می توانید کمک کنید یک نمونه که اگر از روی آن کار کنم واقعا جواب می گیرم و اگر هم کدی داشتید ممنون می شو بزارید؟
توجه داشته باشید با report یا همان rdlc دارم استفاده می کنم .
بازم ممنون.
سلام
دوست عزیز،من دارم از report استفاده می کنم برای اولین بار بر نامه ام اجرا داد ولی حال هر کاری می کنم اجرا نمی دهد چند بار بر نامه را از اول شروع کردم ولی بازهم جواب نداد ؟
لطفاً بیشتر توضیح بدهید،اطلاعاتتان برای کمک کم است.
خطایی دریافت میکنید؟ متن خطا چیبست؟ خطی که خطا رخ میدهد چیست؟
میخواهید Preview نشان دهید ولی هیچ چیز نشان نمیدهد؟ خطا هم نمیدهد؟
یا بدون Preview میخواستید Print بگیرید؟
لطفاً کدهایتان را هم که داده ها را برای نمایش تحویل میدهید اینجا بگذارید.
موفق و پیروز باشید.
سللم دوست گرامي .
شرمنده ام. درسته میخوام Preview نشان دهد ولی هیچ چیز نشان نمیدهد. و خطا هم نمیدهد.
كدي هم كه به كار مي گيرم اين است
;("dataset1.readxml("x.xml
;this.reportviewer1.refreshreport
يعني فقط تيتر فيلد هاي جدول را نشان مي دهد و لي اطلاعات آن را نشان نميدهد.
و از اين سايت هم چند نمونه گرفتم ولي همان كدي بود كه من استفاده مي كردم و چيز بيشتري نفهميدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن ميشه كمكم كني كه با كد به report وصل شوم نه ويزارد ممنونم .
اگر كمكم كني يه دنيا ممنونت مي شم .
سلام
یعنی شما خود دیتا ها و اطلاعات را در فایل x.xml ذخیره کرده اید؟؟؟؟ اگر هم اینطور است، دادن مسیر مطلق از ریشه درایو بهتر است.
بهرحال چه با DataAdapter و چه منبع XML ، در هر صورت مطمئن شوید که DataSet1 از همان نوع مورد قبول گزارش rdlc است و پر شده و دیتا ها موجود است.
اگر گزارش rdlc شما در پروزه تان موجود است،
حتماً یا با کد یا در پنجره Properties خصیصه ReportViewer1.LocalReport.ReportEmbeddedResource را به نام فایل گزارش ست کنید و سپس با کد زیر دیتاست پر شده ای که مورد قبول گزارش باشد را به ان تحویل دهید تا بتواند اطلاعات را برای نمایش داشته باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ممنونم که جوابم دادی ولی ببخشید .دوباره مشکل دارم .
کدی که گفتین به کار بردم ولی مرتبا از پرانتز و یا سمی کالن ایراد میگیره و من نمی دونم که این ایرادی که میگیره از کجا ست جون هم تعداد پرانتز درسته و هم سمی کالن.
اصلا اقای h2 امکان داره یه راه حل بدون استفاده از xml را به من بدی .
اگر هم ممکنه در این در این مورد بیشتر راهنمایی کنی . چون من خیلی در مورد rdlc نمی دونم.
ممنون می شم اگر کدی را می زارید به زبان سی شارپ باشد.ببخشید اینقدر خنگم.
سلام
شما نگفته بودید که کدتان #C است و من هم default ام روی VB.Net تنظیم شده!
VB برای هر پارامتر دهی از پرانتز استفاده میکند ولی #C برای ایندکس ها از [ ] استفاده میکند.
اگر باز هم مشکلتان حل نشد، سعی میکنم توضیح بیشتر یا مثالی برایتان بگذارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by _H2_; 05-08-2008 at 23:24.
سلام
ببخشيد با آدم خنگي طرفي .شرمنده ام.
ميشه توضيح بيشتري بديد و چه بهتر يك مثالي بزنيد.
راستي راهي به جزء xml است ؟
ببخشید وسط بحثتون مزاحم میشم
شما اصلا دیتا سورستون چیه ؟ مگه xml نیست ؟ پس چطور میخواین بدون xml انجام بدید .. بخشید من کامل متوجه نشدم
-------------
یه سوال هم من بپرسم ؟
کریستال ریپورت همیشه انقدر کنده ؟ خیلی دیگه کنده !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)