تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: اين مشگلات به مادربرد ربط داره؟كمكم مي كنيد؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض اين مشگلات به مادربرد ربط داره؟كمكم مي كنيد؟

بچه هاي فعال اين تاپيك كمكم مي كنيد؟
    من كامپيوترم 2 هفته ايي هست كه مشگلات عجيب غريبي پيدا كرده كه مشگلاتي كه داره رو براتون ميگم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد :
    1- كامپيوترم رو نمي تونم Stand By كنم و وقتي كه stand By ميكنم كامپيوترم خاموش ميشه.
    2- از طريق usb بعضي از وسايل رو نمي تونم به كامپيوتر وصل كنم. مثلآ گوشيم رو نمي تونم و يا usb Reader رو نمي تونم به كامپوتر وصل كنم و كامپوتر نميشناستشون ولي مثلآ گوشي برادرم رو راحت ميشناسه و يا اينكه usb ماوس رو به يه usb ديگه وصل ميكنم نميشناستش.
    3- وقتي كامپيوتر رو مي خوام روشن كنم يه 15 دقيقه طول ميكشه كه روشن بشه برق توي كامپوتر مياد چون چراغ ماوس روشن ميشه ولي خود كامپوتر بالا نمياد و روشن نميشه و حدودآ يه 15 دقيقه طول ميكشه تا روشن بشه.
    از يكي كه يه چيزايي از كامپيوتر سر در مياره پرسيدم گفت مشگل از مادربرد هستش براي همين هم اين سوال رو اينجا پرسيدم مي تونيد كمكم كنيد. راستي ويندوز رو هم عوض كردم ولي باز هم اين مشگلات پابرجاست خيلي خيلي لطف ميكنيد اگه كمكم كنيد.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

اول بگم بايد چيپست مادربردت را نصب كني تا StandBy كارد كند توي CD مادربردت هست
    دوم موبايل نرم افزاري هست
    سوم اول گرافيكت را با يك گرافيك تست كن ببين سيستم زودتر بالا مي آيد بعد رم بعد از همه مهمتر پاور هست
    بعدش مي شود بگي مادربرد البته باطري مادربرد هم هست ولي احتمالش كمه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی که کردی ولی باز هم مشگلات پابرجاست.
    من چیپست مادربرد رو نصب کردم و دوباره که خواستم کامپیوتر رو standby کنم کامپیوتر خاموش میشه و 10 دقیقه دیگه بالا میاد این رو هم باید بگم فقط توی 2 تا حالت کامپیوتر 10 دقیقه دیگه بالا میاد.حالت اول اینه که بعد از اینکه برق میاد بخوام کامپیوتر رو روشن کنم دوم این که وقتی میزاری توی حالت استندبای که خاموش میشه و اگه بخوام دوباره روشن کنم 10 دقیقه دیگه سیستم بالا میاد در صورتی که همونطوری که گفتم برق توی سیستم هست چون چراغ ماوس روشن میشه ولی چراغ کیس خاموشه.ولی توی حالت عادی اگه بخوام کامپوتر رو روشن کنم سیستم سریع بالا میاد.
    درباره موبایل آخه چیزی که برای سواله اینه که مگه برای کامپیوتر فرقی داره گوشی 6680 وصل بشه یا E65 ؟ چون هر دو دارن از یک فیش به کامپیوتر وصل میشن یا اینکه مگه برای pc فرقی داره از چه رم ریدری استفاده کنم؟چون رم ریدر دوستم توی کامپیوتر کار میکنه ولی من 3 تا رم ریدر دارم اونا رو که وصل میکنم کامپیوتر نمیشناستشون یه چیزه جالبی هم که هست مدل رم ریدر دوستم با کی از رم ریدرای من یکه ولی مال اون کار میکنه برای من نه.
    ممنون میشم که کمکم کنی و راهنمایی کنی که باید چیکار انجام بدم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها نمی تونید کمکم کنید؟یعنی اینقدر سیستمم کلنگیه که هیچکسی نمیدونه چشه؟

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

دوست خوبم من امکان که از Power سیستم شما هستش
    لطفآ پاور خودتون رو عوض کنید ...

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اول از همه پاورت رو بایکی از دوستان عوض کن...............ببین چی میشه و نتیجه رو بگو........

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی پس امشب اگه بتونم این کار رو میکنم و حتمآ نتیجه رو میگم راستی سوال دوم رو جواب ندادینا که درباره usb بود اونو باید چیکار کنم؟

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل نخوندن رم ریدر و یا وصل نشدن گوشی هیچ ربطی به مادر برد نداره.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض باید چیکار کنم؟

مشکل نخوندن رم ریدر و یا وصل نشدن گوشی هیچ ربطی به مادر برد نداره.

پس نمی دونید مشگل از کجاست؟چون من ویندوز رو هم عوض کردم ولی مشگل هنوز هست وقتی رم ریدر یا گوشی خودم رو به pc وصل میکنم یه علامت پایین صفحه بغل ساعت میاد که میگه داره میگرده دنبال usb بعد از چند ثانیه میگه که ناموفق در نصب درایو ولی در صورتی که گوشی برادرم رو داره به درستی میشناسه و چون ما هر دو نوکیا داریم از یه کابل استفاده میکنیم این مشگل هم حدود 2 هفته است که بوجود اومده باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مشگل روشن نشدن درست شد پاور رو عوض کردم و این مشگل حل شد حالا یه مشگل جدید دارم :

وقتی پرینتر رو روشن میکنم و یا رم ریدر رو به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر ریستارت میشه و دیگه بالا نمیاد و تا موقعی که پرینتر روشنه و یا رم ریدر به کامپیوتر وصله کامپیوتر بالا نمیاد و موقعی که میخواد بیاد بالا دوباره ریستارت میشه باید پرینتر رو خاموش کنم تا بالا بیاد تو رو خدا ازتون میخوام که کمکم کنید چون بدجوری کلافم کرده.
    ممونم ازتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •