تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: پچگذاری روی هر cid که دلتون خواست(فقط با باکس)

داره خودمونی میشه omidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض پچگذاری روی هر cid که دلتون خواست(فقط با باکس)

سلام به همه دوستان خوبم در p30world وعید همتون مبارک اول یه صلوات واسه سلامتی خودتون و خانوادتون بفرستید
    دوستان روی هر cid که دلتون خواست میتونید پچ بذارید
    (فقط با باکس setool)

گوشی های db2010
    cid36

برای آموزش از لینک زیر استفاده کنید که یه آموزشه ویدیوییه وفقط در قسمت آخرش که change cid to رو به red36 تغییر میده شما به red49 تغییر بدید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توجه:
    در انتخاب فایل ها دقت کنید بخصوص eeprom و gdfs چون مثلا اگه فایل eeprom رو اشتباه انتخاب کنید و تممی مراحل بگذره و گوشی cid49 بشه وگوشی بالا نیاد باید با test point گوشیو بالا بیارید واون هم مستلزمه باز شدن در گوشی هست و بعد از اون هم اگه بیاد بالا چون بیشتر گوشا هایcid36 از گوشی های Refresh هستند بعد از بالا اومدن یا دوربینشون کار نمیکنه یا هنک میکنند ویا مشکل دیگه ای واسشون پیش میاد (این مشکل هم بیشتر در w700 رخ میده و علتش هم انتخاب eeprom گوشی k750 به جای w700 هست)

cid49

روش کار برای باکس همون روشی هست که آقا توحید تو کلوپ پچ توضیح دادن
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    گوشی های db2012 (با cid50 و بالاتر از اون مثل k310 . k320 .k510 .w810)

توجه1:حتما قبل هر کاری از gdfs گوشیتون یه back up بگیرید

توجه2:ورژن seetol باید حداقل v0.914029 باشه پس اگه نیست در قسمت support ورژن جدیدیتر این نرم افزار رو دانلود کنید

برای گذاشتن پچ روی این مدل گوشی ها به ترتیب زیر عمل کنید

1.فایل main رو که میخاید پچ روی اون نصب بشه با فایل fs در قسمت
    filesنرم افزار add کنید

2.پچ یا پچ های مورد نظرتون(با پسوند vkp) رو در قسمت misc files نرم افزا add کنید

3.در تب settings گزینه های 1.4.5 رو تیک بزنید
    بعد گزینه flash رو بزنید

-----------------------------------------------------------------------------------------------
    گوشی های db2020 ( با cid49.51.52)

برای این گوشی ها از همون روشی که آقا توحید در کلوپ پچ توضیح دادن استفاده کنید ولی اگه میخاید با باکس انجام بدید روشش اینه:

1.اول از gdfs گوشی یه back up بگیرید

2.cid گوشیتون رو اگه زیر 52 هست آپگرید کنید(در تاپیک پچ توسط آقا توحید گفته شده)

3.فایل main و fs مورد نظرتون رو در قسمت files قرار بدید

4.پچ مورد نظر رو در misc files قرار بدید

5.در تب settings گزینه های 1.3.5 رو تیک بزنید
    بعد گزینه flash رو بزنید

گوشی های db2020 (با cid53)

توجه1:حتما قبل هر کاری از gdfs گوشیتون یه back up بگیرید

توجه2:ورژن seetol باید حداقل v0.914029 باشه پس اگه نیست در قسمت support ورژن جدیدتر این نرم افزار رو دانلود کنید

برای گذاشتن پچ روی این مدل گوشی ها به ترتیب زیر عمل کنید

1.فایل main رو که میخاید پچ روی اون نصب بشه با فایل fs در قسمتfiles نرم افزار add کنید

2.پچ یا پچ های مورد نظرتون(با پسوند vkp) رو در قسمت misc files نرم افزا add کنید

3.در تب settings گزینه های 1.3.5 رو تیک بزنید وبعد گزینه flash رو بزنید

----------------------------------------------------------------------------------------
    اگه خواستید سریال گوشی رو چنج کنید تیک های 6.8.9 رو به همراه تیک های قبلی بزنید

----------------------------------------------------------------------------------------

یه چند تانکته دیگه هم هست که فکر کردم لازمه بدونید

1. در ورژن های جدید setool روش فلش با زدن تیک های 3,4 عوض میشه به این ترتیب که وقتی این تیک ها رو میزنید وبعد روی گزینه فلش کلیک میکنید بعد از مدتی یه پیغام میده و شروع میکنه به جستجوی com در همین موقع شما گوشی رو جدا کنید یه سیم کارت بذارید روش وگوشیو روشن کنید وبذارید کاملا بالا بیاد بعد گوشی رو دوباره وصل کنید باکس گوشیه شما رو شناسایی میکنه وبعد از مدتی باید یه برنامه جاوا رو گوشیتون بیاد بالا و گوشیتون ریست بشه در همین موقع گوشی رو دوباره جدا کنید سیم کارت رو در بیارید و دوباره گوشی رو وصل کنید و گزینه Ready رو که درنرم افزار روشن شده بزنید گوشی طبق روال عادی فلش خواهد شد

2.اگه در هنگام جستجوی com گوشیتون شناسایی نشد یا درایورهای گوشی نصب نیست یا باید اول گوشی رو بار به صورت معمولی فلش کنید وبعدبرید سراغ پچ گذاری

3.در گوشی های db2020 cid53 و db2012 امکان نصب پچ فقط همزمان با فلش مقدوره (البته فعلا) یعنی بعد از فلش دیگه نمیشه روی گوشی پچ ریخت ولی اگه پچ ها رو به هم بچسبونید میتونید چند تا پچو نصب کنید برای چسبوندن پچ ها 2 راه هست راه اول استفاده از نرم افزار gslide و راه دوم اینه که شما ابتدا یکی از پچ ها رو با note pad باز کنید وبعدبا گذاشتن +0 در اخر پچ اول پچ دوم رو بذارید
    patch1
    +0
    patch2
    +0
    .
    .
    patchn

4.منظور از گزینه ها:
    ورژن های قبل از
    v0.914029
    گزینه1>>complete phone after flash
    گزینه3>>
    unlock after flash
    گزینه11>>use server
    گزینه 12>>enable alternative security bypass

ورژن
    v0.914029 وبعد از آن
    گزینه1>>signed mode
    گزینه3>>
    enable alternative security bypass
    گزینه4>>
    enable preloader security bypass
    گزینه5>>complete phone after flash

5.بعد از فلش مشکلی که واسه بیشتر گوشی های db2020 پیش میاد پیغام "قفل گذاری توسط شبکه انجام نشد.."که برای رفع این مشکل بعد از فلش گوشی رو روشن کنید بذارید کاملا بالا بیاد بعد گوشی رو خاموش وفایل زیر رو در misc files قرار بدید(در ورژن قدیمی باکس گزینه11ودر ورژن جدید گزینه 1 رو تیک بزنید) وبعد گزینه فلش رو بزنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    در آخر هم بگم کسایی که با باکس زیاد آشنایی ندارند توصیه میکنم از این روش ها استفاده نکنند هر بلایی سر گوشیتون بیارید مسئولیتش به عهده خودتونه (لااقل اگه قراره بلایی سرش بیارید قبل از هر بلایی یه back up از gdfs بگیرید)

Last edited by omidia; 12-08-2008 at 02:07.

2. 2 کاربر از omidia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

دوست عزیز این روش تست شده یا نه؟
    آخه من یه w200 چنچ شده دارم میخواستم ببینم مشکلی با این روش پیش نمیاد

واینکه برای اینکار احتیج به کردیت هست یا قسمت یوزر و پسورد خالی باشه؟

باتشکر
    Last edited by reza mohammad mahdi; 31-07-2008 at 16:52.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    باتشکر
    دوست من شما با برنامه ستول هم ميتونيد گوشيتون رو هك كنيد شما گوشيتون رو به فريمور كه ميخواين تبديل كنيد و پچ و هر كاري ديگه دوست دارين روش انجام بدينــــ احتياج به باكس نيستــــــ
    موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

سلام reza mohammad mahdi . بله کاملا تست شده من خودم رویk800 cid 53 ,k810 cid 53, w810 cid 50(رو همشون پچ نصب کردم) انجام دادم و هیچ مشکلی نداشت وهیچ یک از راهها نیازی به مصرف کردیت نداره وقسمت یوزر و پسورد رو خالی بذارید
    Last edited by omidia; 01-08-2008 at 14:02.

6. این کاربر از omidia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام reza mohammad mahdi . بله کاملا تست شده من خودم رویk800 cid 53 ,k810 cid 53, w810 cid 50(رو همشون پچ نصب کردم) انجام دادم و هیچ مشکلی نداشت وهیچ یک از راهها نیازی به مصرف کردیت نداره وقسمت یوزر و پسورد رو خالی بذارید

سلام

پچ هایی که شما نصب کردید روی گوشیهای چنچ شده بودن یا روی گوشی های سریال اصلی

این کار رو باید باپورت usb انجام داد یا با پورت com

باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چییییییییییییییییی مییییییییییگییییییییییییی ؟؟!!!
    main k800 cid52 با cid53 فرق داره شما چجوره پچ cid 52 رو روو cid 53 نصب کردی

اینی که تو میگی اگه حقیقت داشته باشه چی میشه
    Last edited by abolfazlm; 02-08-2008 at 23:40.

آخر فروم باز majjidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مـــــشـــــهـــــد

پيش فرض

اینی که تو میگی اگه حقیقت داشته باشه چی میشه
    مگه پچی که رو cid 49 تا 52 میریزن باهم فرق میکنه که حالا cid 53 میخواد فرق بکنه

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مگه پچی که رو cid 49 تا 52 میریزن باهم فرق میکنه که حالا cid 53 میخواد فرق بکنه
    اره فرق داره چون هنوز روي سيد 53 نميشه كاري كرد پچ هم نميشـــه نصب كرد و اگه اين دوستمون انجام دادن براي كاربراي كه دستگاه باكس داشتـــه باشن خوبــــه و اونايي كه ندارن چيكار كننــــ
    موفق باشيد!

آخر فروم باز majjidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مـــــشـــــهـــــد

پيش فرض

اره فرق داره چون هنوز روي سيد 53 نميشه كاري كرد پچ هم نميشـــه نصب كرد و اگه اين دوستمون انجام دادن براي كاربراي كه دستگاه باكس داشتـــه باشن خوبــــه و اونايي كه ندارن چيكار كننــــ
    موفق باشيد!
    خوب منم باکس دارم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز من نصب کردم هم روی گوشی سریال اصلی وهم روی گوشی چنج شده(تنها تفاوتش اینهگوشی رو باید unlock کنید) نوع پچش هم confidentiolity password بود که یکیش مال k810 cid 52 بود روی k810 cid 53 نصب کردم یکیشم مال w810 cid49 بود روی w810 cid50 نصب کردم

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •