تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: شبکه کردن کامپیوتر و لپتاپ

داره خودمونی میشه zarei175's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    mahshahr

پيش فرض شبکه کردن کامپیوتر و لپتاپ

سلام!
    من میخوام کامپیوتر دسکتاپم که ویندوزش اکس پی هست و لپتاپم که ویستاست رو شبکه کنم. لطف کنین جزئیاتش رو توضیح بفرمایین!... متشکرم

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا منم دنبال همین هستم
    xpبه xp رو شبکه کردم ویستا به ویستا هم شبکه کردم اما xpبه ویستا رو هر کاری میکنم شبکه نمیشه
    توی ویستا که دستور پینگ رو میدم reply میزنه وکار درسته اما تو اکس پی که دستور رو میزنم و آی پی ویستا رو میزنم ارور تایم اوت میزنه همه راه ها رو هم امتحان کردم به نظر اساتید مشکل از چیه؟
    لپ تاپ و یا کامیوتری که xp داشته رو چند بار به کامپوترم که xp هست وصل کردم به محض اعمل تنظیمات بدون هیچ مشکلی وصل میشد یه بار روی کامپیوترم ویستا نصب کردم وبه لپ تاپی که ویستا داشت به راحتی شبکه شد اما حالا همون لپ تاپ که ویستا داره رو نمی تونم به کامپیوترم که xp هست رو شبکه کنم
    لطفت راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    mahshahr

پيش فرض

اگه اینجوریه که من دیگه بیخیال شبکه کردن اکس پی و ویستا میشم! میرم رو دسکتاپم هم ویستا نصب میکنم که دیگه هر دوتا ویستا باشن بعدش با کمک شما دیگه مشکل حله نه!؟.. اگه زحمتی نیست طریقه شبکه کردن دو تا ویستا رو برای ما هم توضیح بدین دوست عزیز!

راستی! میگم حالا که شما تونستی ویستا رو با ویستا شبکه کنی دیگه چه اصراری داری برا اون!..

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا بالاخره نشدنی نیست که باید بشه الانم حوصله ندارم برا یه شبکه کردن یه ویندوز نصب کنم
    اگه ویستا نصب کردی به راحتی خودشون شبکه میشن کمک خواستی در خدمتم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    mahshahr

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    من الان رو دسکتاپم ویستا نصب کردم و همونطور که شما گفتین به راحتی شبکه شد فقط دو تا مشکل دارم...
    اول اینکه نمیدونم چطور باید اینترنت رو شیر کنم؟ مثلا الان لپتاپم وصله به اینترنت ولی دسکتاپم وصل نیست...
    دوم اینکه هر کدوم فقط به محتویات پوشه public اون یکی دسترسی دارن و برا باز کردن پوشه های شیر شده کامپیوتر مقابل، پیام خطا میده و بازشون نمیکنه!! مثلا من الان یه پوشه از درایو اف لپتاپم رو شیر میکنم ولی وقتی میخوام این پوشه رو از تو کامپیوتر دسکتاپم باز کنم خطا میده و برعکسشم همینطوره...

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

آموزش شبکه کردن xp و vista

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MeHrDaD_MeNaY; 01-08-2008 at 00:39.

7. این کاربر از MeHrDaD_MeNaY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز!
    من الان رو دسکتاپم ویستا نصب کردم و همونطور که شما گفتین به راحتی شبکه شد فقط دو تا مشکل دارم...
    اول اینکه نمیدونم چطور باید اینترنت رو شیر کنم؟ مثلا الان لپتاپم وصله به اینترنت ولی دسکتاپم وصل نیست...
    دوم اینکه هر کدوم فقط به محتویات پوشه public اون یکی دسترسی دارن و برا باز کردن پوشه های شیر شده کامپیوتر مقابل، پیام خطا میده و بازشون نمیکنه!! مثلا من الان یه پوشه از درایو اف لپتاپم رو شیر میکنم ولی وقتی میخوام این پوشه رو از تو کامپیوتر دسکتاپم باز کنم خطا میده و برعکسشم همینطوره...
    در مورد مشکل اول شما علاوه بر شیر کردن خود کانکشن اینترنت باید توی قسمت های Default gateway و فکر کنم
    Preferred DNS server (این دومی رو دقیق مطمئن نیستم)باید ای پی اون یکی کامپیوتر رو بدی
    در مورد مشکل دومت یه عکس از پیغامت بزار
    راستی یه سری هم به لینکای زیر بزنی بد نیست
    تنظیمات شبکه در XP
    کد:
    تنظیمات شبکه در Vista
    کد:
    کد:
    بازم مشکلت حل نشد اگه کمکی از دستم اومد در خدمتم

9. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

در مورد مشکل دومتم چون درایو ها رو Share نکردی فقط محتوایی پوشه ی Public Folder رو میتونی ببینی شما کافیه روی هر درایو راست کلیک کنی و بعد Properties رو بزن و از تب sharing و انتخاب گزینه ی Advanced Sharing گزینه ی Permission رو بزن و حالت رو انتخاب کن و Ok کن ... 

11. این کاربر از huti_421 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •