سلام
بعد از اومدن گوشي D780 سامسونگ به ايران جاي خالي کلوپ اون خالي بود.
اينجا کلوپي است براي تبادل اطلاعات در مورد اين گوشي.
با تشکر
سلام
بعد از اومدن گوشي D780 سامسونگ به ايران جاي خالي کلوپ اون خالي بود.
اينجا کلوپي است براي تبادل اطلاعات در مورد اين گوشي.
با تشکر
آخرين قيمت گوشي با گارانتي اصلي مايکروتل 299,000 تومان بود. من خودم دو هفته ايه که گرفتم و ازش بسيار راضي هستم.
مهمترين ويژگي اين گوشي دو سيم کارته بودنشه که واقعا کار با هر دو سيم کارت راحت و منظمه.
به نظر شما اين گوشي از چه جايگاهي برخورداره؟
سلام دوست عزیز
میشه در مورد این مدل که خودت هم داری یه توضیح به ما بدی مثلا در مورد صدا تو هندزفیری و نصب برنامهای جاوا و آیا تم روش نصب میشه یا نه ؟
ممنون
اول از همه مبارکه............ با پست شهرام جان موافقم............!!!
اول هم نقات ضعفش رو از نظر خودت بگو..............!!!
البته ، روی این گوشی تم نصب نمیشه........... و فکر کنم یا اکولایزر نداره یا 5 تا اتوماتیک هست..............!!!
نصب جاواش ، هنوز کشف نشده.............دی.! هدفونش هم مثل همیشه عالیه ؛ بدون شک.........!!!
گوشی D780 سامسونگ در رده گوشی های business قرار داره پس نباید انتظار خارق العاده ای از امکاناتش مانند دوربین, موزیک , صدای زنگ , ویبره و ... داشت.
همونطور که دوستان اطلاع دارند کسانی که مشغول کسب و کار هستند کمتر فرصت انجام کارهای تفریحی دارند پس بیشتر امکانات گوشی براشون مهمه و کارایی هایی که گوشی داره و در انجام امور تجاریشون کمک میکنه.
اولین حسن بزرگ این گوشی امکان استفاده همزمان از 2 سیم کارته که زحمت و خطر به همراه داشتن 2 گوشی رو کم میکنه.
حسن دیگه این گوشی شیک بودن و راحتی استفاده از اونه که برای یک شخص پر مشغله بسیار کارایی داره.
یعنی شما در یک زمان میتونید هم به اینترنت وصل بشید (با سیم کارت ایرانسل) هم تماس های اصلیتونو با سیم کارتی مثل 0912 و ... انجام بدید.
به نظر من اگر دوستی بدنبال صدای خوبه بهتره سراغ سونی اریکسون و رده واکمن با گوشی های بسیار متنوع و با امکانات موزیک بالا بره.
اگر دوستی به عکاسی و دوربین علاقمنده بهتره سراغ سری k سونی اریکسون و یا برخی مدلهای سامسونگ مثل G800 بره که دوربین هایی با قابلیت 5 مگا پیکسل رو دارند و از عکاسی و فیلم برداری لذت ببرند.
اگر به امکاناتی نظیر نصب برنامه و بازی علاقمند هستید به سراغ سری سیمبین نوکیا برید و از گستردگی و تنوع بازی ها و برنامه ها لذت ببرید.
خدمت دوستان باید عرض کنم به نظر من این گوشی در حد قیمت و کلاس خودش (حدود 300 هزار تومان) بی نظیره و کارایی هایی که برای استفاده تجاری داره در حد عالیه.
امیدوارم اگر دوستانی این گوشی رو دارند اطلاعات خودشونو بفرستند تا بتونیم یک بحث جذاب رو راه اندازی کنیم.
یزدان خان ، بابت اطلاعات مرسی...................!!
همون طور که گفتی از این گوشی نباید انتظار داشت یه آدم 20 ساله رو راضی کنه........... چون کلاسش برای آدم خاصه.............!!!
ولی بالاخره ، هر گوشی نقاط ضعفی داره........... این گوشی توی فایل منیجر مشکلی نداره....... برای دیدن عکسها و فیلمها.........؟؟!!
و اینکه ، میگن دی880 ، برای کار با دو تا سیم کمی مشکل ایجاد میکنه........ و اذیت میکنه......... این گوشی باگی درباره کار با دوتا سیم نداره..........؟؟؟!!
سلام
یه سوال :
چرا سامسونگ بن شده؟!!!!!
دوست عزیز میدونم شما هم در مورد آیدی من اشتباه کردی اما آیدی من یزدان خواه هست و نه یزدان خان.
ببین دوست من در هیچ جا من اسمی از سن و سال به میون نیاوردم. فقط گفتم برای گروهی خاص که امور جاریشون موزیک و فیلم برداری و عکاسی و برنامه ریختن توی موبایل و ... نیست بلکه می خوان 2 سیم کارت با 2 امکانات مختلف داشته باشند مفیده. حالا این شخص جوون باشه یا مسن تفاوتی نداره.
بحث بر سر کاربرد گوشیه نه سن و سال کسانی که از این گوشی استفاده می کنند.
در مورد نحوه اداره سیم کارت و مشکلات احتمالی باید بگم که این گوشی بخوبی توانایی تمیز دادن امور جاری 2 سیم کارت رو داره و کاربر با خیال راحت میتونه از هر دو سیم کارت استفاده کنه.
درباره اسم کاربری............................
.........!!!
درباره سن و سال اینا هم ................................!!!
پس از گوشی راضی هستی..............؟؟؟!!! شما با دی 880 کارکردی.............؟؟؟!! (میشه یه نیمچه نقد از گوشی بنویسی.............).
ولی خیلی شیک تر از D880 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)