سلام...من الان یه مدته گیر دادم به رندر ماشین...خوب فعلا احساس میکنم دارم درجا میزنم و پیشرفتی ندارم...نظرتون رو بگید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام...من الان یه مدته گیر دادم به رندر ماشین...خوب فعلا احساس میکنم دارم درجا میزنم و پیشرفتی ندارم...نظرتون رو بگید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي زيبا شده شهاب جان...نميشه آموزش همينو بدي يهمون كه چطور اين طوري رندر كردي؟
يه نكته : متريال رينگت رو هم عوض كن ...اگه يه كم بازتاب يا انعكاس داشته باشه خيلي عالي ميشه
بابا شهاب عجب رندری گرفتی............باز می گی درجا زدی...........این رندرت خیلی از اون رندرهای قبلیت واقعی تر شده.......دمت گرم............موفق باشی........فقط یکم شیشه جلوش خیلی برق افتاده..بدنش که رندرش عالیه
راستی.شرمنده که دوباره پست دادم..اخه یادم رفته بود...........شهاب یه خواهشی داشتم اگه امکانپذیره..........می خواستم یک وایر از بغل این ماشین بزاری.بدون اینکه smoth شده باشه........و symtry ممنون می شم............
خدا وکیلی خیلی طبیعی شده.
رندرینگت عالیه.
خيلي عاليه آقا شهاب.
اگه ممكنه يه توضيحي در مورد نورپردازي بديد.
تشكر فراوان.....
شها ب بابا من منگم از این رندر ملس شما یه آموزش بذار جون من ببینم چی جوری رندر کنم ماشین battman رو ممنونم............
خیلی خوب شده شهاب آفرین
ممنون...چشم آخر آموزش ساخت ماشینم سعی میکنم یه آموزش خوب برای رندر بذارم...
لطف داری.....من از قصد شیشه رو اونطوری کردم...حالا اگه بد شده عوضش میکنم....
چشم میذارم....
چشمات طبیعی میبینه
ممنون..
خوب نور پردازیه این کار با چندتا spotlight انجام شده که از چند گوشه به ماشین تابوندم....برای راحتی کار یه ماده براق به کل صحنه دادم و شروع کردم جابجا کردن نور ها تا به یه تنظیم خوب برسم..بعد رندر کردم..
چشم آخر آموزش ماشین میذارم..
ممنون مصطفی.....
سلام
این یکی به نظر من بهترینه.
فقط به نظر میرسه نوری که از بقل میتابه یه ذره زیاده
منتاله دیگه!؟
مخلصیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)