سلام دوستان
بنظر شما c شارپ بهتره یا دلفی؟
از نظر تجاری
سلام دوستان
بنظر شما c شارپ بهتره یا دلفی؟
از نظر تجاری
دوست عزیز
اگه منظورت بازار ایرانه، در حال حاظر سی شارپ بیشتر جواب می ده
با سلام
متاسفانه مایکرپسافت با ارایه NET. (که از J2EE تقلید کرده بود)منجر به کنار زده شدن Delphi شد و مخصوصا از زمانی که Delphi از بورلند به codegear سپرده شد دیگه دلفی در حال منسوخ شدن هست(با این وضع)
به نظرم بین این دو حتما به سراغ NET. برید!
سلام
جالبه!
یک بنده خدایی هم یک زمانی میگفت چون یک نفر از تیم عظیم ده ها نفری برنامه نویسی C#.Net قبلاً در تیم برنامه نویسی Delphi بوده، پس نتیجتاً C#.Net تقلید و توسعه یافته ای از Delphi است!!!!!
خدا وکیلی خیلی از component های #C مشابه Delphi نیست؟
سلام
اول باید بگم که فعلاً اصلاً و ابداً نیت مقایسه Delphi و دات نت را ندارم.
و اصلاً تمایل ندارم سر قدرت و برتری بحث کنم و قبول دارم که Delphi هم زبان خوب و قوی است.
ولی این چیزی که شما میفرمائید، کمی سفسته است:
این جمله را اینطور هم میتوان گفت:خدا وکیلی خیلی از component های #C مشابه Delphi نیست؟
خدا وکیلی خیلی از component های Delphi مشابه #C نیست؟
متوجه میشوید؟ بحثم سر برتری نیست، عزیزجان، بد برداشت نکنید،
ولی اینکه شما بخواهید بگویید چون #C دستور if و for و... دارد، یا چون #C کنترلر TextBox و ComboBox و TreeView و... ویندوز را دارد، یا اینکه #C کلاسهایی برای XML و کار با دیتابیس و شبکه و... دارد، پس وامدار Delphi است، بسیار خنده دار است.
به نظر شخصی من اگر هم دات نت بخواهد وامدار باشد، بیشک آن چیز MFC و ATL و COM و... است.
و دات نت توسعه یافته تفکر برنامه نویسان اولیه MFC است، دات نت یک MFC دیگر است، یک MFC برای نیاز امروز. !
من منظورم از نظر زمان بود نه برتری٬ بورلند ٬ دلفی را چند سال قبل تر از مایکروسافت ارایه داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)