تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سردرگمی در طراحی صفحات پویا

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سردرگمی در طراحی صفحات پویا

سلام دوستان عزیز

راستش من کلا سردرگم شدم از شما راهنمایی می خواستم من HTMlL و Css رو کاملا مسلط هستم

Php رو هم نسبتا بلدم ولی تو اینترنت که سرچ می کردم یه سری مطالب در مورد جاوا اسکریپت و وی بی اسکریپت

نوشته بود من کلا گیج شدم می خواستم بدونم این دو تا زبان اسکریپت نویسی چه فرقی با PHP یا ASP می کنه

ممنون از راهنمایی شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

asp و php دو زبان و يا به قولي دو تكنولوژي تحت سرور هستن . يعني وقتي درخواستي به سرور فرستاده ميشه پردازش از طريق كدهاي سرور سايدي كه ما نوشتيم و آپلود كرديم در سرور صورت مي‌گيره و خروجي به صورت فايل html و عناصر كلاينت سايد مربوطه به سمت كامپيوتر كاربر يا هما كلاينت فرستاده ميشه . اما vbscript و javascript دو زباني هستند كه همراه كدهاي html و در سيستم كاربر يا همان كلاينت قايليت پردازش را دارند . يعني با درخواست كابر از سرور فايل html با مخلفات آن كه همان css و جاوا اسكريپت و غيره هست به كش browser كاربر سرريز شده و اسكريپت‌ها همانجا عمل پردازش را انجام مي‌دن . در اين حالت بر خلاف سرور سايد سورس اسكريپت‌ها در دسترس كاربر مي‌باشد . اما اين به اين معني نيست كه vbscript و جاوااسكريپت تنها روي كلاينت مي‌توانند پردازش شوند !!! همانطور كه مي‌دانيم در تكنولوژي asp زبان اسكريپتي همان vbscript هست . اما چون اين اسكريپت‌ها در دل بلاك كدهاي asp هستند در داخل سرور پردازش شده و به سمت كلاينت ارسال نمي‌گردند . شاد و پيروز باشيد

3. این کاربر از esf-kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •