سلام، من يه مشكلي تو نمايش فيلم دارم... بعضي قطعه هاي فيلم رو كه تبديل كردم تا آخر فيلم نشون نمي ده و تا وسط ميره مياد بيرون مشكل از فيلم نيست نمي دونم چشه!!! به نظرتون فريم ور عوض كنم؟؟؟ چه جوري ميشه اينكارو كرد؟
سلام، من يه مشكلي تو نمايش فيلم دارم... بعضي قطعه هاي فيلم رو كه تبديل كردم تا آخر فيلم نشون نمي ده و تا وسط ميره مياد بيرون مشكل از فيلم نيست نمي دونم چشه!!! به نظرتون فريم ور عوض كنم؟؟؟ چه جوري ميشه اينكارو كرد؟
يه مشكل ديگم دارم!! بعضي فيلم ها كه ميريزم با ساير برنامه ها به جز برنامه خودش اين پيغام رو ميده وقتي ميخواد نمايش بده!!
Can't play with this bitrate
بيت ريت استاندارد براي زن چيه؟؟
شما دستگاه رو تازه خریده بودی ؟ ...
آیا اون فیلم رو با converter خودش تبدیل کرده بودی ؟ .. فیلم رو بریز روی PC و اونجا هم چک کن ، آیا همون مشکل رو داره ؟ ...
آیا converter دیگه ای داری که ازش استفاده کنی ؟ ...
//
"سایر برنامه ها " دقیقا منظورت چیه ؟ ... یعنی converter های دیگه ؟
بله - بجز فرمت درست ، باید پروفایل (شامل بیت ریت و مشخصات فنی فایل) هم با zen بخونه ... فکر کنم این باشه : 320x240 / wmv و البته ظاهرا 320x240 Xvid
مثلا یه کانورتور خوب واسه شما می تونه virtualdub باشه ...
بله تازه خريد كردم!!
نه با برنامه قدرتمند تر و سريع تر Xilisoft ...
Convertor خودش بعضي فرمت ها رو ساپورت نمي كنه و فقط امكان تبديل داره در صورتي كه برنامه بالا تيكه اي از فيلمو ميتونه تبديل كنه!!
Bitrate استاندارد براي Zen چنده؟؟ هرچي Bitrate كم هم ميكنم بازم اون مشكل هست!!
»ن این دستگاه شما رو ندارم ولی از virtualdub mp3 یا ulead viedo studio
امیدوارم مشکلت حل بشه. درضمن من هم از شما یه چند تا سوال دارم چون قصد خرید همین مدل از وع 2 گیگ رو احتمالا دارم. میخام بدونم کیفیت ضبط صداش چطوریه می تونه تا سه ساعت رو ضبط کنه. و مورد دیگه پی دی اف و تکست انگلیسی یا فارسی می شه باهاش خوند؟
و گیم هم روش می شه نصب کرد. سامسونگها این قابلیت رو فکر کنم دارن.
و منظور از اینکه با outlook l میشه تنظیمش کرد چیه ؟تو Help ش دیدم.
ممنون
سلام، دستگاه خوب و با كيفيتي هست .. از من ساخت مالزي هست و خيلي عاليه در حالي كه شنيدم چينيشم تو بازار اومده!!
كيفيته خوبي داره تو ضبط صدا كريتيو فكر نكنم تو اين چيزا كم بزاره و تا 10 ساعت اينجور كه تو توضيحاتش زده ميتونه ضبط كنه ( به درد دانشگاه ميخوره بعضي اساتيد .... )
نمي دونم ميش بازي نصب كرد يا نه؟! چون تازه خريدم در مورد تنظيمات outlook چيزي نمي دونم مگه ميشه؟؟!!
بله - کانورتور خودش محدودیت هایی داره ...
//
Xilisoft برنامه قدرتمندیه ، اما متاسفانه برنامه حرفه ای و استاندارد این کار نیست .. من توصیه می کنم که اگه مشکل حل نشد ، در مورد استفاده از یه برنامه تبدیل دیگه فکر کنی ...
//
استانداردش همونه که گفتم ... اگه مشکل با تغییر bitrate حل نمیشه ، احتمالا از کدک فشرده سازیه .. دقیقا چه پروفایلی استفاده می کنی ؟ ...
در مورد کیفیت ضبط صدا که مفصل بحث شد ..
در مورد pdf و تکست و بازی هم که توی تاپیک دیگه صحبت شد که نداره ...
در مورد تنظیم با outlook : در حقیقت تنظیم نیست .. بلکه sync هستش ... یعنی شما می تونی دفترچه تلفن و اینطور اطلاعات ساده رو توش load کنی همین ...
يه چيزه خيلي جالب امروز باهاش برخورد كردم... يه فايل تصويري با برنامه Xilisoft تبديل كردم و تو Zen پخش شد با فرمت Xvid چندين بارهم پخش كرد... ولي ديگه اجرا نشد و پيغام Bitrate ميده!! من فكر كنم فريمور Zen مشكل داره!!
مرسی از اطلاعاتت .ببین دوست من یک مجموعه کدک داریم به اسم klite 2.8 که 20 مگ اینطوراست اون رو نصب کن و گزینه xvid رو بهم بزن. بعدش با نرمافزار ulead video studio تبدیل کن که البته حجمش زیاده میشه اینطوری.
یا از Virtualdub mp3 که 1.5 مگ هست استفاده کن و کدک Xvid رو هم جدا دانلود کن.
امیدوارم که مشکلت حل بشه. به فریم ورش هم به نظر من کاری نداشته باش.
من هم یه چندتا سوال داشتم :
1- کیفیت صدایی که ضبط میکنه منو یا استریو هست ؟ و با کدوم فرمت وبیت ریت هست؟ صداش نویز نداره و خیلی خوب ضبط میشه؟
2- رادیو رو هم ضبط می کنه یا نه؟ هرچند این کار روهم نکنه زیاد مهم نیست فقط میخامک بدونم. در ضمن نرمافزار تبدیل تکست به عکس هم براش هست که متن رو به صورت عکس در میاره و میشه خوند اینم یه راه با حال برای خوندن تکست تو کریتیو
3-مورد بعدی با یو اس بی کامپیوتر شارژ میشه یا باید به آداپتور به برق زد و اینکه وقتی به یو اس بی کامپیوتر میزنیم با drag &drop میشه فایل موزیک و فیلم رو توش ریخت یا نه با نرمافزار خودش باید این کار رو کرد؟
4- شما اگر از تهران خریدی آدرس فروشنده رو لطف کن که من هم برم ازش بخرم که مالزی شاید داشته باشه چون با این توصیفی که شما کردی احتمالا الان همش چین باشه؟
به هر حال ممنونم ازت دوست گلم
![]()
Last edited by aria irani; 31-07-2008 at 16:42.
1. کیفیت مونو هستش - باید حدود 32 kbps باشه (wav) - کیفیت ضبطش رو میشه "خوب" ارزیابی کرد - نویز هم در صورتیکه درحین ضبط دست بزنی به دکمه ها یا دستگاه رو تکون بدی به گوش خواهد رسید ... پس دست نزن ! (شوخی) ...
2. نه - نداره ... بعد از قضیه کپی رایت که واسه creative مساله پیدا کرد ... توی بعضی دستگاه ها این قابلیت رو حذف کرد ..
3. با هرچی که شما بگی شارژ میشه ... یعنی خودش که کابل usb داره و اگه واسه اش شارژر بخری با اون هم شارژ میشه ..
4. والا بعنوان یکی که الان 6-7 ساله دارای Mp3 player می خره عرض می کنم : همه گارانتی ها کار مالزی رو دارن و من خودم تا حالا چینش رو ندیدم ... به "شنیده ها" اکتفا نکنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)