اولین نظر دوستان نظرتون چیه اولین بازی بازی ماشین باشه ؟
اولین نظر دوستان نظرتون چیه اولین بازی بازی ماشین باشه ؟
موافق هستم فکر خوبیه ! مخصوصا از وقتی که Ifa رو طراحی کردم همیشه میگفتم چقدر خوب میشه این کامیون بره تو بازی ...
اما من پیشنهادی دارم اینکه یه موتور بخریم ! یه موتور قدرتمند مثلا موتور یه بازی قدیمی !
Last edited by maxell5; 28-07-2008 at 10:39.
ماشین خیلی خوبه اما...
زنده نگه داشتن یاد پادشاهان کشورمون رو دوش من و شماست...شخصیتی مثل کوروش که تو قرآن با نام ذوالقرنین ( به روایتی: منبع تفسیر نمونه، سوره کهف) آمده حیفه که به فراموشی سپرده بشه تازه این یه مورده شه!
به نظر من دولت سعی داره فرهنگ قبل از اسلام رو ما فراموش کنیم وگرنه تو تقویم و تلویزین یادی از آن ها می کردند...مگر 10 تیر روز آرش کماندار نبود... اونکه جونشو واسه کشورش داد... خدا پرستم که بودند...
پادشاهان کشورمون مهم ترند یا پیروزی لبنان...که راه به راه تو تلویزیون نشون میدن و پشت اتوبوس ها حزب الله می نویسند...
------------
حالا میل خودتونه این نظر من بود...
خوشمان می آید.
راستی از چه موتوری استفاده می کنی؟
Last edited by vias; 28-07-2008 at 10:43.
با سلام به استادان عزیزم.....من هم موافقم ماشین چیز خوبیه به نظر من اگه ماشین ها ی ایرانی رو هم دخالت بدیم بازی یک نوع گرایش خاصی پیدا میکنه و.....آخه بازی ماشین در سطح عالی زیاد هست ولی تنها تمایزی که میتونه داشته باشه همین ماشین های ایرانی + ماشین های حرفهای ....در مورد جاده ها و محل بازی هم میشه این مسئله رو دخالت داد.....
واقعا جالب میشه اگر ایران روی این کار حرفه ای کار کنهماشین خیلی خوبه اما...
زنده نگه داشتن یاد پادشاهان کشورمون رو دوش من و شماست...شخصیتی مثل کوروش که تو قرآن با نام ذوالقرنین ( به روایتی: منبع تفسیر نمونه، سوره کهف) آمده حیفه که به فراموشی سپرده بشه تازه این یه مورده شه!
به نظر من دولت سعی داره فرهنگ قبل از اسلام رو ما فراموش کنیم وگرنه تو تقویم و تلویزین یادی از آن ها می کردند...مگر 10 تیر روز آرش کماندار نبود... اونکه جونشو واسه کشورش داد... خدا پرستم که بودند...
پادشاهان کشورمون مهم ترند یا پیروزی لبنان...که راه به راه تو تلویزیون نشون میدن و پشت اتوبوس ها حزب الله می نویسند...
خوب من از بازی ماشین خوشم میاد....ولی دوست ندارم تکراری باشه بازی....یعنی یه جور خلاقیت توش باشه...که با بقیه بازی های ماشین فرق کنه....
من با یه بازی قدیمی هم موافقم...ولی فکر کنم برنامه نویسیش خیلی سخت باشه..اگه از نظر فنی براتون مشکلی نیست یه بازی اونطوری بسازیم...مثلا یه جنگ ایران با رم..... جالب میشه...(منظورم استراتژیکی نیست)
فکر بازی ماشین فکره خیلی خوبیه.من خودم الان دارم یه منظره کوهستانی با یه پل و یه دریاچه رو درست میکنم(تازه اولشم) که بارها فکر اوردن توی بازی رو کردم اما چون اطلاعات و امکانات ندارم بی خیالش شدم.
ولی به نظر من بر عکس همه که میگن باید بازی کم حجم باشه بازی پر حجم با گرافیکه حداقل 128 بسازید . چون اگه کاره اول خوب بشه همه روتون حساب میکنن و شما رو به عنوان یک بازی سازه ایرانی حرفه ای میشناسن.تازه بعدشم اگه کارتون قوی باشه لذت بیشتری هم از بازی می برید.حالا خود دانید.
بقیش رو میسپارم دست استادانه بزرگوارم
اگه بدونید چقدر خوشحالم که گفتین ماشین چون تخصص من بازی ماشینیه با تشکر از نظر همه از کی شروع کنیم
راستی موتور ما گرون ترین موتور بازی سازی هست دست کم نگیرید اون خارجی ها هستن که برای این چیزا پول میدن برای ایرانی ها مجانیش هم هست
و اما موتور ما چیست ؟ Quest3D
سلام احسان جان اگه بشه که خیلی خوبه.من خواستم برای مسابقه یک بازی ماشین سواری بسازم
و داستان و مرحله بندیش هم انجام دادم اما چون می خوایم کار حرفه ای انجام بدیم و می دونم این کار
ها از کوییست بر میاد هستم تا آخرش.
راستی اینم یک شات از انیمیشن اول بازی ماشین سواریم.
به خاطر شما و خودم بازیم رو توی مسابقه شرکت نمیدم تا با هم بسازیم.
نظرت چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره فکر خوبیه! ماشیــــــن...
موافقم شروع کن!
با نظریه ماشین های ایرانی کاملا موافقم!
اگه بازی داستانی باشه خیلی بهتره تا اینکه بخواد Racing باشه... -- یک نظریه خوب برای داستان بازی دارم.
در ضمن بحثهای سیاسی ممنوع!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)