bacheha nemitoonam farsi benevisam
dar vb.net 2005 chegoone mishe ba databse access(2007) kar kard
bacheha nemitoonam farsi benevisam
dar vb.net 2005 chegoone mishe ba databse access(2007) kar kard
فرقي با ساير اكسس ها نداره فقط يكم Connection String فرق مي كنه اونهم اينطوري
وساير دستورات بانك مثل Insert,Update,Delete و غيره مثل قبل هستش فقط اين يه خط رو رو بايد عوض كنيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه نگاه به اینجا بنداز خیلی جالب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bacheha chegoone bayad dar database search konim?
سلام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bacheha Mamnoon
Man Chetori Mitoonam excel ro be onvane database dar vb.net 2005 estefade konam?
بچه ها چطوری میشه excel رو به عنوان دیتا بیش استفاده کرد؟؟؟؟؟؟
سلام
میخواستم خود جناب fozool.mohammad javad جواب دهند، ولی انگار کمی سرشان شلوغ است و با اجازه ایشان جواب میدهم...
اگر بخواهید از excel به عنوان database استفاده کنید، شما را ارجاع میدهم به سایت مرجعی که دوستمان در تاپیک سوم معرفی کردند.
گرچه من تا حالا خودم تست نکرده ام، ولی امکان برقراری ارتباط با excel با ado وجود دارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اگر مصرف آموزشی و یا export ندارید، اصلاً استفاده از excel را به عنوان database برای ذخیره دیتاها توصیه نمیکنم، چون اصلاً ذات بانک اطلاعات رابطه ای را ندارد. access شاید اصلا و ابداً با sqlserver و oracle قابل قیاس نباشد، ولی حداقل ذات دیتابیسی و بانک های رابطه ای را دارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه یکم توضیح بدین من که نمیدونم چطور باید تو وی بی 2005 این کار را انجام بدم![]()
سلام
عزیزجان،
شما با همان کدی که به Access وصل شدید، میتوانید به excel هم وصل شوید، فقط ConnectionString را چنین اصلاح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)