تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: هیچ برنامه ای نصب نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض هیچ برنامه ای نصب نمیشه

من تو یه بیمارستان کار می کنم که همه بخشها کامپیوتر دارند و به اینترنت دسترسی داریم اما سیستم خاصی دارند که تمام کامپیوترها در ارتباطن و تبادل اطلاعات دارند و به سیستم رایانه مرکزی بیمارستان وصلن. مشکلی که من و همکارام داریم اینه که هیچ برنامه ای نمی تونیم نصب و موقع نصب یه برنامه error 1925 میده :
    "you dont have sufficiant privileges to complete this instalation for all users of the machins.
    log on as adminastor and then retry the installation"
    من باید چیکار کنم ؟ راهی هست که با adminastor وارد کامپیوتر شیم یا نه؟ اگه نه که چه طور می تونم این مشکلو حل کنم؟؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

من تو یه بیمارستان کار می کنم که همه بخشها کامپیوتر دارند و به اینترنت دسترسی داریم اما سیستم خاصی دارند که تمام کامپیوترها در ارتباطن و تبادل اطلاعات دارند و به سیستم رایانه مرکزی بیمارستان وصلن. مشکلی که من و همکارام داریم اینه که هیچ برنامه ای نمی تونیم نصب و موقع نصب یه برنامه error 1925 میده :
    "you dont have sufficiant privileges to complete this instalation for all users of the machins.
    log on as adminastor and then retry the installation"
    من باید چیکار کنم ؟ راهی هست که با adminastor وارد کامپیوتر شیم یا نه؟ اگه نه که چه طور می تونم این مشکلو حل کنم؟؟
    اول ببینید یوزر administrator پسورد داره؟ اگر داره در مورد XP با نرمافزار میشه یه کارایی کرد.

استفاده از برنامه های Portable هم در این حالت توصیه میشه. چه برنامه ای لازم دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •