تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ایا امکان این کار وجود داره ؟

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض ایا امکان این کار وجود داره ؟

من از دانلود منیجر idm استفاده می کنم . من یه فایل دارم که خیلی حجمش زیاده و تقریبا نصفشو دانلود کردم . می خواستم ببینم ایا امکانش هست که من بعد از تعویض ویندوز ادامه ی اون فایل رو دانلود کنم یا این که باید از ابتدا دانلود رو اغاز کنم . ( مثلا با بک اپ گرفتن از اون فایل و انتقالش به ویندوز بعدی )

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

من از دانلود منیجر idm استفاده می کنم . من یه فایل دارم که خیلی حجمش زیاده و تقریبا نصفشو دانلود کردم . می خواستم ببینم ایا امکانش هست که من بعد از تعویض ویندوز ادامه ی اون فایل رو دانلود کنم یا این که باید از ابتدا دانلود رو اغاز کنم . ( مثلا با بک اپ گرفتن از اون فایل و انتقالش به ویندوز بعدی )
    بله امکانش هست. یکی دیگه از دوستان هم تازگی پرسیده بود.

روی فایل مورد نظر در لیست دانلود IDM کلیک راست کنید و آدرس فایل رو در گزینه ای شبیه Directory به پارتیشنی غیر از اونی که قراره پاک بشه تغییر بدید. حالا در منوی File برنامه گزبنه ای مثل Export باید باشه که لیست فایلهای در حال دانلود رو که بخواهید ذخیره میکنه. بعد از نصب ویندوز کافیه لیست رو Import کنید.

تذکر: گفتم گزینه ای شبیه چون خودم از IDM استفاده نمی کنم. اما همه نرمافزارهای مدیریت دانلود این قابلیت ساده رو از مدت ها پیش دارن. اگر مشکلی داشتید یا نتونستید پیدا کنید بگید تا IDM رو نصب کنم و گزینه هارو دقیقا بهتون بگم.

در ضمن تاپیکی برای نرمافزارهای مدیریت دانلود وجود داره که بهتره اونجا پیگیری کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

3. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •