از دوستان کسي هست که يتونه در اين زمينه راهنمايي بکنه
و بيشتر از چه نرم افزار هاي استفاه ميشه؟
از دوستان کسي هست که يتونه در اين زمينه راهنمايي بکنه
و بيشتر از چه نرم افزار هاي استفاه ميشه؟
سلام دوست عزيز
من در اين زمينه اطلاعات زيادي ندارم .
شما به يك هاست نياز داريد تا فايل هاي install برنامه رو روش آپ كنيد . البته اين هاست بايد بانك اطلاعاتي داشته باشه .
بعدش شما صفحه install رو باز مي كنيد و اطلاعات user و database رو بهش مي ديد . اونم سيستم رو نصب مي كنه . آخرش هم فايل install و پوشه install رو پاك مي كنيد . از اين به بعد شما هر موقع خواستيد وارد قسمت login مي شيد و وبلاگتون رو تنظيم مي كنيد و اگر خواستيد پست مي ديد .
نرم افزار هاي زيادي در اين مورد هستند ولي تو اونها wordpress و joomla بهترن . البته بايد حواستون باشه كه اين سيستم زبان فارسي رو پشتيباني كنه . در مورد هاست هم بايد بگم هاست هاي رايگان با database زياد هستند كه مي تونيد از اونها استفاده كنيد اما همه شون مشكلات خاص خودشون رو دارند ( چون رايگانند )
موفق باشيد
باي
درود دوست من . دو حالت داره . اگر شما ميخواهيد يك cms نصب كنيد يا اينكه بر طبق خواسته خود اون رو custom كنيد منابع زيادي براي اينكار تو نت وجود داره . ولي اگر ميخواهيد يك cms بنويسيد قضيه چيز ديگهاي هست . ببينيد بزاريد يك چيزي بگم . شايد خيلي عجيب و احمقانه بنظر بياد ولي واقعيت داره . شما با يك اديتور ساده مانند note pad هم ميتونيد يك cms بنويسيد !!! اما طاقت فرسا . سوال شما مثل اين ميونه كه بگيد چطوري ميتونم و با چه نرم افزاري يك سيستم عامل شبيه ويندوز طراحي كنم . بايد بگم كه اينجا اديتور وسيله كاره . اصل قضيه جاي ديگه هست . شما فقط با تكيه به اديتور نميتونيد كاري بكنيد و بايد از سطح دانش برنامه نويسي خوبي برخوردار باشيد . اديتور كارتون رو راحت ميكنه ولي مشكل گشاي اصلي دانش برنامه نويسي و مديريت پروژه خود طراح هستش . اين يك واقعيته . « جسارت نباشه . شايد شما خبره برنامه نويسي باشيد و تنها بخواهيد شيوه طراحي اين سيستم ها را بدانيد . اگر اينجوره پوزش ميطلبم » . شاد و پيروز باشيد . بدرود
ایشون مراحل ساخت سیستم رو خواستن نه نصب اون
شما باید برای این کار
حداقل به چند زبان مسلط باشید مثلا html , css
و یک زبان دینامیک مثل php یا asp.net
بعد مانند یک نرم افزار شروع به برنامه ریزی و الگوریتم نویسی اون کنید که البته از نظر من مهترین قسمت یک نرم افزار نویسی هست
از دوستان کسي هست فايل نمونه يا حداقل يک سيستم مديريت محتوا نمونه ساده معرفي کنه؟
تو صفحه اول سیستم های مدیریت محتوا
جوملا نیوک وورد پرس و انجمن سازها معرفی شده اند
ساده و عالی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)