براي اينکه يک وبلاگنويس خوب شويد، بر محبوبيت تمرکز نکنيد، سعي کنيد مفيد باشيد!
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، نويسنده وبلاگ"يك پزشك" به نشاني
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نقل از يکي از پستهاي بلاگري به نام «ليزا بارون» آورده است: در دنياي پررقابت اينترنت و وبلاگنويسي، برخي توصيه ميکنند براي به چشم آمدن، يک وبلاگنويس بايد مطالبي را که ديگران ميخواهند بخوانند و ببينند، در وبلاگش بياورد، وبلاگنويسي که ميخواهد محبوب باشد بايد خودش را موافق آراي روتين جامعه اينترنتي نشان بدهد و پستهايش همين سمت و سو را داشته باشد.
او نوشتهاي را در پستش نقد کرده است که براساس آن يک وبلاگنويس بايد شامه خوبي داشته باشد و علايق مخاطبانش را حدس بزند و به شيوهاي مفرح مطالبي در مورد همين علايق و گرايشات بنويسد، نبايد دغدغه ياد دادن يا ابراز حرف و نظري نو را داشت، بلکه بايد همواره نگران محبوب بودن بود.
اما ليزا بارون عقيده دارد که نوشتن پستهايي با اين سبک و سياق دقيقا همان چيزي است که باعث به چشم نيامدن يک وبلاگنويس ميشود. مردم يک وبلاگ را براي مطالب متفاوت و آموختن چيزهاي نو ميخوانند. بله! اين درست است که مطالب سرگرمکننده، خوانندگان زيادي در وب دارند، ولي اگر ميخواهيد وبلاگتان در محيط وب برجسته شود، نبايد هدف اوليهتان محبوبيت ظاهري باشيد، به جاي پست کردن مطالب روتين ظاهرا جذاب يک وبلاگنويس همواره بايد بکوشد چيزهايي در وبلاگش بياورد که خوانندگانش در وبگرديهايشان به آنها نميرسند و نميتوانند در جاي ديگر بخوانند. چنين چيزي است که يک وبلاگ را متمايز ميکند.
نويسنده وبلاگ"يك پزشك" همچنين نوشته است: با نظر اين وبلاگنويس کاملا موافق هستم، لازمه مطرح شدن در وبلاگستان، متفاوت و مفيد بودن است. به اعتقاد من چنين چيزي محبوبيت را هم در پي خواهد داشت. ميتوان زرد نوشت و خواننده زياد پيدا کرد، ميشود بيهدف عکسهايي در وبلاگ گذاشت که خوانندگان طالب سرگرمي را به صورت گذري از طريق موتورهاي جستجو به وبلاگ بياورد، ميشود دهها مطلب تکراري کپيپيست کرد، ميشود همواره مطابق ذائقه خوانندهها نوشت، اما همه اينها يک وبلاگ را مبدل به يک وبلاگ کاملا معمولي ميکنند. يک وبلاگنويس موفق بايد اين حس و حال را در خوانندگانش ايجاد کند که اگر هر چند وقت يک بار مطالبش را نخوانند، چيزي از دست دادهاند. وبلاگي که پستهاي مشابه آن را بشود در دهها وبلاگ ديگر خواند و مرور کرد، هرگز چنين حس و حالي در مخاطبانش ايجاد نميکند.
منبع:ایسنا