تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل اساسی در ویندوز ، کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه feri_1054's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ونکوور

10 مشکل اساسی در ویندوز ، کمکم کنید

سلام دوستان
    ویندوز من مشكل پیدا كرده ، به این صورت که درایو c كه توش ویندوز نصبه ، my document ، و دسكتاپ .یعنی كل قسمت هایی كه به درایو ویندوز مربوط میشه هیچی رو تو خودش نگه نمیداره بعد از ریست كردن یا خاموش روشن كردن دستگاه چیزایی كه تو این قسمت ها ذخیره كردم ذخیره نمیشه. مثلا اگه عكس صفحه دسكتاپ رو عوض كنم یا چند تا آیكون اضافه كنم نمیمونه یا اگه برنامه ای تو درایو c نصب كنم توش نمیمونه...درایو های دیگه مشكل ندارن. فقط همین قسمت هایی كه گفتم ایراد پیدا كرده ...چیكار كنم؟ اگرم بخام ویندوز عوض كنم، درایو c فرمت نمیشه.. مینویسه : not suport format، کمکم کنید فوری.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان
    ویندوز من مشكل پیدا كرده ، به این صورت که درایو c كه توش ویندوز نصبه ، my document ، و دسكتاپ .یعنی كل قسمت هایی كه به درایو ویندوز مربوط میشه هیچی رو تو خودش نگه نمیداره بعد از ریست كردن یا خاموش روشن كردن دستگاه چیزایی كه تو این قسمت ها ذخیره كردم ذخیره نمیشه. مثلا اگه عكس صفحه دسكتاپ رو عوض كنم یا چند تا آیكون اضافه كنم نمیمونه یا اگه برنامه ای تو درایو c نصب كنم توش نمیمونه...درایو های دیگه مشكل ندارن. فقط همین قسمت هایی كه گفتم ایراد پیدا كرده ...چیكار كنم؟ اگرم بخام ویندوز عوض كنم، درایو c فرمت نمیشه.. مینویسه : not suport format، کمکم کنید فوری.
    سلام

خوب با سوالهایی که توی همه جای انجمن پرسیدید مشخصه که سیستم شما دچار ویروس شده است .

از یه انتی ویروس قوی و اپدیت شده مثل کسپراسکای استفاده کنید و سیستم را به طور کامل اسکن کنید .

not suport format هم به این دلیل هست که احتمالا فایل سیستم درایو شما ntfs هست و شما قصد دارید با بوت 98 اون را فرمت کنید . که شما نمی تونید این کار را بکنید و شما باید از بوت xp استفاده کنید . چون بوت 98 فایل سیستم ntfs را ساپورت نمی کنه .

موفق باشید .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

سلام دوستان
    سلام

1- مطمئنی که داری با یک یوزر وارد میشی؟

2- با چی یا از کجا می خوای درایو C رو فرمت کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •