تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چطور نام جدول Mysql رو که کوئری روی اون انجام شده به دست بیارم؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من دو تا جدول دارم که تقریباً ساختارشون یکی هست ولی به دلایلی نمیخوام ادغامشون کنم
    میخوام تو یک صفحه جدیدترین رکورد وارد شده توی این دو تا جدول رو به دست بیارم (میخوام آخرین مطلب وارد شده در سایت رو به دست بیارم و فرقی هم نمیکنه از کدوم جدول باشه)
    این کار رو با این کوئری انجام میدم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکل از اینجا شروع میشه که وقتی میخوام لینک به صفحه ای بدم که اون مطلب توشه باید بدونم کوئری از کدوم جدول رکورد رو گرفته!

کسی راهی میشناسه که بشه بدون اینکه فیلدی به جدولها اضافه کرد نام جدول مورد نظرم رو پیدا کنم؟

البته mysql_field_table رو امتحان کردم چیزی بر نمیگردونه!

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

من راهی به ذهنم نرسید ! تابع sql ی هم ندیدم که این کار رو انجام بده ولی خب یه کار دیگه کن !
    دوتا SELECT جدا بنویس بعد تو کد نویسیات پک کن کدوم جدید تره اینطوری میفهمی از کدوم جدوله .. یا همین کار رو تو یه استورد پراسیجر انجام بده که سریعتر باشه و به زبون سرورت هم کاری نداره مثلا تو Stored procedure دو تا سلکت کن بعد تاریخها رو مقایسه کن بعد اگه اولی جدید تر بود اسم تیبل رو به صورت یه فیلد مجازی بفرست !
    نمیدونم این آخریش میشه یا نه ! تست نکردم .. میخوای تست هم بکنم ؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون نیما جان
    یکی دو روز نبودی تاپیک من داشت خاک میخورد
    اون کارو که دادم تحویل چون تو مرحله اخرش بود اون کد رو برای نمایش توی صفحه اصلیش میخواستم که با اضافه کردن یه فیلد به هر کدوم از جدولها از هم جداشون کردم.
    ولی برای یادگیری بدم نمیاد روشی رو که میگی امتحان کنم. راستی از نظر باری که رو دوش سرور میزاره این روش سنگینتره یا اونی که من انجام دادم؟

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

ممنون نیما جان
    یکی دو روز نبودی تاپیک من داشت خاک میخورد
    اون کارو که دادم تحویل چون تو مرحله اخرش بود اون کد رو برای نمایش توی صفحه اصلیش میخواستم که با اضافه کردن یه فیلد به هر کدوم از جدولها از هم جداشون کردم.
    ولی برای یادگیری بدم نمیاد روشی رو که میگی امتحان کنم. راستی از نظر باری که رو دوش سرور میزاره این روش سنگینتره یا اونی که من انجام دادم؟
    هستیم در خدمت همه ! جریان همون پروژه هه است
    بار روی سرور رو فکر کنم اون فیلد تو مدت زیاد یه افزونگی ای باشه واسه دیتابیس اما این روش من هم کم پردازش نمیخواد !! چون یه شرط رو چک میکنه و اینا !
    زیاد تو کار performance نیستم ! ! از هرچی بلدم استفاده میکنم سرور وظیفشه جونش بالا بیاد سرویس بده !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •