تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: كمك كنيد با هاردم مشكل دارم

داره خودمونی میشه ahmad6630's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض كمك كنيد با هاردم مشكل دارم

سلام به همه دوستان عزيز.من جديدا به يه مشكل برخوردم كه يه خورده اذيتم مي كنه اونم اينه كه وقتي كامپيوترم رو روشن مي كنم درست قبل از اينكه اون صفحه كه ويندوز در حال لود شدن هست رو بياره اين جمله رونشون ميده
    Dri Slave Hard Disk:S.M.A.R.T. Status Bad Backup and Replace
    Press F1 To Resume
    ضمنا وقتي كامپيوتر روشن مي شه وصفحه دسكتاپ ميادهمونجا گيرمي كنه مگر اينكه task manager رو باز كنم و تو قسمت Processes , گزينه explorer.exe رو يك بار ببندم و دوباره بازش كنم
    حالا اگه كسي ميدونه مشكل كجاست وچيه ممنون مي شم راهنماييم كنه
    ضمنا چند بار هم ويندوز رو عوض كردم ولي خوب نشد

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز.من جديدا به يه مشكل برخوردم كه يه خورده اذيتم مي كنه اونم اينه كه وقتي كامپيوترم رو روشن مي كنم درست قبل از اينكه اون صفحه كه ويندوز در حال لود شدن هست رو بياره اين جمله رونشون ميده
    Dri Slave Hard Disk:S.M.A.R.T. Status Bad Backup and Replace
    Press F1 To Resume
    ضمنا وقتي كامپيوتر روشن مي شه وصفحه دسكتاپ ميادهمونجا گيرمي كنه مگر اينكه task manager رو باز كنم و تو قسمت Processes , گزينه explorer.exe رو يك بار ببندم و دوباره بازش كنم
    حالا اگه كسي ميدونه مشكل كجاست وچيه ممنون مي شم راهنماييم كنه
    ضمنا چند بار هم ويندوز رو عوض كردم ولي خوب نشد
    سلام

2 ساعت پیش, براتون 1 صفحه کامل مطلب نوشتم و تا اومدم دکمه ارسال رو بزنم برق رفت. ):

الان که برق اومد, خلاصه اون مطلب رو دوباره نوشتم.

-------------

مورد اول

الان همه هاردها ویژگی بنام S.M.A.R.T. رو حمایت می کنند. یعنی قابلیت اینرو دارن که خودشون رو تست کنند و در صورت موفقیت آمیز نبودن تست, وضعیت خطرناک هارد به شما تذکر داده میشه. همون پیغامی که شما هنگام روشن کردن سیستمتون مشاهده می کنید و با زدن F1 ازش عبور می کنید. در ویژگی S.M.A.R.T. عوامل مختلفی مثل سرعت حرکت هد و ... چک میشه و از روی اونها وضعیت هارد تعیین میشه. این تست همون ابتدای شروع بکار سیستم و خیلی سریع انجام میشه.

وقتی S.M.A.R.T. وضعیت هارد شمارو Bad نشون میده به این معنی نیست که هاردتون حتما بزودی از کار میوفته. ممکنه هاردتون سالها هم کار کنه و مشکلی برای پیش نیاد. اما نگه داشتن اطلاعات مهم روی همچین هاردی ریسکه. خود من یک هارد 80 دارم که برای انتقال اطلاعات بین سیستم ها استفاده می کنم و وضعیتش 1 سالی هست که Bad نشون داده میشه. اما تا این لحظه داره بدون هیچ مشکلی کار میکنه.

معمولا وقتی وضعیت یک هارد Bad نشون داده میشه کارایی اونهم پایین اومده و عمر خودشو کرده. البته میشه توی بایوس ویژگی S.M.A.R.T. رو غیر فعال کرد تا هارد تست نشه و هیچ پیغامی هم نشون داده نشه اما بهتره اینکارو نکنید. بزرگترین نتیجه ویژگی S.M.A.R.T. اینه که شما مدتی قبل از اینکه هاردتون از کار بیوفته از عملکرد نادرستش مطلع میشید و می تونید اطلاعاتتون رو از روش بردارید و به قطعه (وسیله) دیگری منتقل کنید.

-------------

مورد دوم

همیشه ویندوز رو روی یک پارتیشن نصب می کنید؟ قبل از نصب ویندوز, فرمت کامل می کنید؟

بهتره پارتیشن مورد نظر رو Check Disk کامل (باز زدن هر دو تیک) کنید تا اگر مشکلی هست برطرف یا حداقل پوشونده بشه.

-------------

موفق باشید.

3. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

حالا اين مشكل را نميشه برطرف كرد ؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ...

حالا اين مشكل را نميشه برطرف كرد ؟
    سلام

همونجوری که توی پست قبلی گفتم میشه در بایوس غیر فعالش کرد تا نشون داده نشه. اما یکجور پنهان کردنه عیبه. درست کردنش نیست.

چون هاردهایی که SMART بد میدن معمولا عمر خودشون رو کردن دیگه ارزش هزینه کردن برای تعمیر سخت افزاری ندارن. باید باهاشون ساخت و برای کارهای غیر حساس ازشون استفاده کرد تا بالاخره ناک اوت بشن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام

همونجوری که توی پست قبلی گفتم میشه در بایوس غیر فعالش کرد تا نشون داده نشه. اما یکجور پنهان کردنه عیبه. درست کردنش نیست.

چون هاردهایی که SMART بد میدن معمولا عمر خودشون رو کردن دیگه ارزش هزینه کردن برای تعمیر سخت افزاری ندارن. باید باهاشون ساخت و برای کارهای غیر حساس ازشون استفاده کرد تا بالاخره ناک اوت بشن.
    خوب منظور من رفع ايراد از طريق نرم افزاري بود
    در ضمن چنين پيغامي تا حالا نديده بودم برام جالب بود
    راستي آخرش انجمن ماهواره راه اندازي نشد واقعا كه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •