سلام
میگن نمیشه قفلشون کرد اما یه برنامه هایی هست که این امکان رو میده.
من گوشیم k510 هست و میخوام کاملا قفلش کنم که بعد از چند ثانیه قفل بشه و رمز بخواد.
یه برنامه میخواستم.
ممنون میشم بذارید![]()
سلام
میگن نمیشه قفلشون کرد اما یه برنامه هایی هست که این امکان رو میده.
من گوشیم k510 هست و میخوام کاملا قفلش کنم که بعد از چند ثانیه قفل بشه و رمز بخواد.
یه برنامه میخواستم.
ممنون میشم بذارید![]()
سلام
اين كار در گوشي هاي جاوا، با برنامه امكان پذير نيست. فقط با پچ ميشه اين كار رو كرد.
براي k510 فكر نكنم اين پچ وجود داشته باشه.
اما من شنیده بودم میشه. توی گوگل هم که سرچ کردم چندتا بود اما دنلود نمیشدن! نمیدونم چرا فایلشون مشکل داشته.سلام
اين كار در گوشي هاي جاوا، با برنامه امكان پذير نيست. فقط با پچ ميشه اين كار رو كرد.
من برای پسورد گذاری دارم ولی برای قفل کردن ندارم
یعنی اگه بخواد کسی بازش کنه باید پسورد بده؟ این که خوبه! میشه بدین؟من برای پسورد گذاری دارم ولی برای قفل کردن ندارم
ممنون
اين نرم افزار ها فايل رو رمز دار ميكنند. (نه گوشي رو) و دسترسي به فايل ديگه وجود نخواد داشت.
و فقط داخل نرم افزار ميشه اين رمز رو برداشت. در حالت كلي بايد گفت كه اين قفل گذاري با قفل گذاري سيمبين خيلي متفاوت و خيلي ضعيف تر از اون هست. (البته بايد بگم كه فقط رمز نميگذارند. نوعي Encode ميكنند.)
يكي از برنامه هاي قفل گذار براي فايل ها Moby Explorer هست (البته در سوني اريكسون). اگه نداريد، لينكش رو بذارم.
برای K550 چی؟ين كار در گوشي هاي جاوا، با برنامه امكان پذير نيست. فقط با پچ ميشه اين كار رو كرد.
نه متاسفانه.
البته بگم كه اينها عيبي براي سوني اريكسون محسوب نميشه. اين اقتضاي سيستم عامل جاوا هست. (چون من خودم هم w810 دارم).
یعنی چیکار میکنه؟ من میخوام فقط وقتی میخوام داخل گوشی بشم ازم رمز بخواد. همین. حالا هرچی که باشه!
این اینطوری هست که من میخوام؟
میشه بذاریش؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)