سییستم من وقتی می خواد بالا بیاد یه پیغام می ده به این مضمون:
برای ادامه کلید f1را فشار دهید و برای وارد شدن به set up کلید dell رو بفشارید حالا من می خوام بدونم که اولا این پیغام چه جوری ایجاد شده و دوم اینکه چه جوری می شه اونو پاک کرد. با تشکر
سییستم من وقتی می خواد بالا بیاد یه پیغام می ده به این مضمون:
برای ادامه کلید f1را فشار دهید و برای وارد شدن به set up کلید dell رو بفشارید حالا من می خوام بدونم که اولا این پیغام چه جوری ایجاد شده و دوم اینکه چه جوری می شه اونو پاک کرد. با تشکر
سلام
در کیس را باز کنید و باطری مادربورد را یکبار بردارید و دوباره اون را سر جاش قرار بدید .
موفق باشید .
عزیز من این که مربوط به باطری نمیشه فکر کنم مربوط به اطلاعات داخل بایوس باشه
عزیز من با در آوردن باطری و دوباره گذاشتنش اطلاعات بایوس عوض میشه نه اطلاعات باطری![]()
سلام دوست عزیز
کار باطری مادربورد نگهداری اطلاعات موجود توی cmos setup utility می باشد و نگهداری تمامی تنظیمات ستاپ برعهده باطری می باشد . و این مشکل به دلیل به هم خوردن تنظیمات ستاپ می باشد که با در اوردن و جازدن مجدد باطری مشکل حل می شود و تنظیمات ستاپ به حالت دیفالت بر میگردد .
البته گاهی این مشکل به دلیل ضعیف بودن باطری مادربورد نیز می باشد که باید تعویض شود .
موفق باشید .
سلام
با اجازه اساتید:
دوست عزیز شما همون موقعی که صفحه پیغام میاد Del رو بزنید و وارد setup سیستم بشید و باز زدن کلید F5
تنظیمات رو به حالت Default برگردونید و باز زدن کلید F10 تغییرات رو ذخیره کنید
تو متن پیغام چی نوشته ؟ بالای همون ارور احتمال زیاد نوشته که کجا مشکل داره و بیشتر موارد از فلاپی رام
هستش ، که می تونی از تو Setup غیر فعالش کنی
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)